Ok, imali gdje kupiti Window 7 Home Premium 64 bit. Retail verziju kod nas?
http://www.adm.hr/index.php?cPath=37_317&osCsid=68b5aa9b73e232b0904be88210d2b84d
http://www.adm.hr/index.php?cPath=37_317&osCsid=68b5aa9b73e232b0904be88210d2b84d
Ok, hvala na trudu ali ja tamo vidim samo 32 bit. verzije Hmoe premium i čini mi se da se radi o OEM jer je cijena 900 kn (tu negdje).
Ok, hvala na trudu ali ja tamo vidim samo 32 bit. verzije Hmoe premium i čini mi se da se radi o OEM jer je cijena 900 kn (tu negdje).
Mislim da su nedavno imali i 64 bitnu na naslovnici, probaj nazvat i pitat, ako nemaju valjda će ti moći reći kada će otprilike stići.
Glede OEMa, ako misliš samo nadogradit 2gb rama i grafičku OEM ti ne bi smio raditi probleme.
Koji mi je najbolji burner da koristim na 7?! Jel ima kakva besplatna verzija Nera da radi na 7?!
@ Smooth.op. -radi i Nero 6.. (samo ignoriraj upozorenje) ili koji god imaš pri ruci. Besplatan je CDburner.
- btw. rade svi programi koje sam probao (MagicISO, PowerISO, na obje ver.32-64) tako da nebi trebalo biti problema s compatibilytijem...
Preporučam Ashampoo Burning Studio 2010 Free,! Po meni najkompletniji moderni program za prženje, a da je besplatan.
Koji mi je najbolji burner da koristim na 7?! Jel ima kakva besplatna verzija Nera da radi na 7?!
možeš probati i INFRA RECORDER...krajnje jednostavan krajnje učinkovit..bez suvišnih petljancija... http://infrarecorder.org/
start i upišeš msconfig, pokreneš i odeš na startup tab i dalje znaš sam ili u everestu,tune-up-u imaš to...
Thx.
Rijesio sam na drugi nacin. Kada se pojavila tipkovnica odabrao sam Mogucnosti, u njegovom prozoru dolje odabrao sa opciju za Control... when i log on, te maknuo kvacicu u prozoru koji se pojavi.
Pozz svima!
Imam jedno pitanje. Da li je moguć update s RC na RTM verziju, ili ću morati raditi clean install? Pitam jer u pitanju nije jedan, nego četiri slučaja (sve laptopovi:), a to je već malo više posla. Bio sam toliko slobodan da sam i frendovima stavio win7 RC, s obzirom da je za jedan RC to bilo odlično izdanje.
Interesantno, nijedan se nije požalio da mu laptop radi sporije ili više-manje jednako kao prije, mada je tome sigurno tako u barem jednom slučaju. Ali, uglađeno sučelje i optimirani procesi u exploreru rade čuda za obične korisnike.
Thx. Probat ću pa ću javiti da li funkcionira :)
Admin račun je skriven oduvijek i pristupaš mu sa ctrl alt del prilikom logiranja...ali to ti i nije bitno pošto račun koji kreiraš prilikom instalacije također ima admin ovlasti...ne kužim zašo bi toliko patio na to da ti znaš da je to jedini račun pošto se taj skriveni ni ne vidi a niti ti usporava komp nikako...
Ja koristim Ashampoo Burning Studio 8 i to je to! Po meni izvrstan burner!
Evo i ja stavio RTM na komp u dual boot sa xp. Sviđa mi se sam OS. Idealan za surfanje i tipkanje u wordu, crtanje u auto cadu, no ne i za igranje.
Jedine dvije igre koje su stalno na kompu i koje jedino i igram - rFactor i GTR Evo - štekaju do bola. Zašto, stvarno mi nije jasno. Tražio sam po netu, drugim ljudima radi ko na xp-u. Instalirao sam directx 9, najnovije drivere, probao s compatibility mode, stvar ista. Bez rFactora nemogu, tako da Win 7 vjerojatno nikad neću koristiti....
Baš šteta
Ja sam stavio Windowse 7 na Lenovo 3000 c 100 i katastrofa je. Zamrzava se, neće se normalno ugasiti i nije mi prepoznao mrežnu karticu, wireless karticu niti zvučnu, a nema nigdje za skinutu drivere za njih....barem ja nisam našao....
Ako tko zna kako sredit to neka javi što prije....
Preporučam Ashampoo Burning Studio 2010 Free,! Po meni najkompletniji moderni program za prženje, a da je besplatan.
Ja koristim BurnAware Free i meni je super... Btw Win7 Home Retail je doslo samo 20-ak komada za cijelu hrvatsku tako da nema trenutno nigdje za nabaviti dok dobavljac ne naruci opet, sto se ne zna kad ce biti...
I jos nesto, moram se pohvaliti da nemam ni jedan komad piratskog software-a na kompu . Sve orididi ili free...
Evo i ja stavio RTM na komp u dual boot sa xp. Sviđa mi se sam OS. Idealan za surfanje i tipkanje u wordu, crtanje u auto cadu, no ne i za igranje.
Jedine dvije igre koje su stalno na kompu i koje jedino i igram - rFactor i GTR Evo - štekaju do bola. Zašto, stvarno mi nije jasno. Tražio sam po netu, drugim ljudima radi ko na xp-u. Instalirao sam directx 9, najnovije drivere, probao s compatibility mode, stvar ista. Bez rFactora nemogu, tako da Win 7 vjerojatno nikad neću koristiti....
Baš šteta
Probaj isključiti Superfetch, možda pomogne. Ovdje imaš upute kako.
Ljudi, može jedno pojašnjenje?
Kad stavim PC u sleep mode (imam Windows 7 Ultimate x64) i kad ga onda upalim, uvijek mi bude "locked" account pa moram kliknuti na sliku svojeg accounta da bi ušao na desktop. Kako ovo maknuti, odnosno da ne bude locked nego da odmah uđe u desktop? Ja sam administrator i jedini user na računalu.
Hvala.
EDIT: Rješeno, uglavnom - Control panel - Power options - Require a password on wakeup nakon toga stavite na "Don't require a password".
Ljudi, može jedno pojašnjenje?
Kad stavim PC u sleep mode (imam Windows 7 Ultimate x64) i kad ga onda upalim, uvijek mi bude "locked" account pa moram kliknuti na sliku svojeg accounta da bi ušao na desktop. Kako ovo maknuti, odnosno da ne bude locked nego da odmah uđe u desktop? Ja sam administrator i jedini user na računalu.
Hvala.
EDIT: Rješeno, uglavnom - Control panel - Power options - Require a password on wakeup nakon toga stavite na "Don't require a password".
To je i mene zanimalo , nasao rjesenje i taman da cu postati kad ono vec rijeseno...
Evo taman danas instalirao win 7 retail x64.. konfu imate pod moj pc.
Dojam: FANTASTICNO
Izgled sa aero temom je odlican, opcenito mi se svidaju sve opcije kod sedmice..
U igrama je fantastican sa 9.11 beta driverima!
CoD4 i CoD2 su stabilniji neg na xp-u i to dosta, fps se podigao na prototypeu, fifi 10 i svim ostalim igrama.
Jednostavno predobar, a i rijesio mi je internet, jer mi je na xpu svako malo laggalo i dizao se ping, a sad je ping manji nego standardni na xp-u..
10/10 :D
Izgled sa aero temom je odlican, opcenito mi se svidaju sve opcije kod sedmice..
CoD4 i CoD2 su stabilniji neg na xp-u i to dosta, fps se podigao na prototypeu, fifi 10 i svim ostalim igrama.
Jednostavno predobar, a i rijesio mi je internet, jer mi je na xpu svako malo laggalo i dizao se ping, a sad je ping manji nego standardni na xp-u..
Čovječe, s konfom kakvu ti imaš jel ti je uopće trebao veći fps u igrama?
Čovječe, s konfom kakvu ti imaš jel ti je uopće trebao veći fps u igrama?
Ne bi vjerovao kako su im losi driveri za dx9 :D
al mislim da ce 9.11 final za sedmicu bit pun pogodak.
Meni se s 9.11 beta COD 6 često "poluruši", dakle zacrni ekran i taman da će izbaciti iz igre, a on nastavi. Čudno.
OVAKO izgleda na C particiji veličina foldera od Windowsa...jel normlano da je tak velka?
Valjda je:
meni je malo manja. verzija je proffesional
Ma ti si poseban slucaj.
Nego primjetio sam da mi kopiranje na externe hardove ponekad ide prilicno sporo. Oko 10mb/s.
OVAKO izgleda na C particiji veličina foldera od Windowsa...jel normlano da je tak velka?
Valjda je:
zanimljivo. opensuse 11.2 jucer izasao, tri puta manji
Win 7 ultimate 64bit.
Meni je 13,6GB.