OK, inače kakvi su dojmovi sa uslužnim aplikacijama na Windows 7 x64? Ono, CCleaner, TuneUp Utillities, Diskeeper, Everest?
Kako radi Photoshop CS 4?
Inače, ima li netko nekakve testove usporedbe Windows Vista Ultimate x64 i Windows 7 Ultimate x64 po pitanju zauzeća procesora i RAM memorije u stadiju mirovanja (idle)? Dali vam smeta novi veliki taskbar?
Hvala!
CCleaner - Nisam probao
TuneUp 2009 - Ne radi (općenito na win 7)
Diskeeper - Nisam probao
Everest (4.6, 5.0.2, 5.3 sam imao) - Radi
Photoshop CS4 - Ako je pirat, tada će ti samo 32 bitna verzija photoshopa raditi, a 64 neće raditi jer nema crack... A ako je original tada će raditi normalno... Instalira se i 32 bitna i 64 bitna verzija
RAM mi je na 25-30% (imam inače dosta procesa koji se vrte u pozadini), a na Visti x86 je bio na oko 35-40% (gotovo jednak broj procesa)
Veliki taskbar mi ne smeta
Ima crack za x64 Photoshop ;)
E sad, Miki77 kaže da TuneUp radi a ti kažeš da ne - tko ima pravo :D
Imam još jedno pitanje:
Pošto radim svježu instalaciju, kako ide onaj najbolji "klasičan način da sve bude OK" kad instaliram drivere itd. pošto će sada Windowsim nahrliti sve sami instalirati?
Čini mi se da sam prije išao:
Chipset
DirectX 9c
Driveri za grafičku
Potom driveri za LAN, zvuk i onda esencijalne aplikacije.
Ima netko kakav savjet? Baš me zbunjuje ovo oko chipseta i hoće li Windowsi 7 sami instalirati drivere za Chipset i koliko je to ažurnije nego ono što se skine sa službenih stranica proizvođača matične ploče...