Upravo probao i ne radi.
Postoje već razni crackovi no nisam probao ni jedan
Upravo probao i ne radi.
Postoje već razni crackovi no nisam probao ni jedan
Evo nakon tjedan dana divljenja i borbe s Windows 7 (68.. pre-beta) morao sam ga obrisat, jednostavno još nije dovršen da bude glavni OS na mom računalu.
Sve to super uglađeno radi i izgleda ali samo osnovne funkcije, čim se uđe u neke dublje radnje s njim ili se ruši ili ne pronalazi drivere ili neš trece.
Uglavnom najveca mana što sam našao je dane podržava VIA Hiperion drivere (KT400 chipset) , točnije kompletan USB sistem na tom chipsetu, te problemi sa zvukom, štekanje, pucanje, sad ili zbog drivera ili baš zbog sistema i još par programcica ne rade, te spajanje na neta traje dosta dugo..
Vračam se na (stari) dobri WinXP sp3 ,on još uvijek radi kao curica, sve dok ne izađe dovršen/superstabilan Win 7 za nekih godinu dana.
Neznam kako kome ali meni sve radi savršeno već više od mjesec dana, s tima što imam dual boot i nema frke. Pisao bi i više ali ovdje se i za jednu riječ djele žuti kartoni , isto je kao i na facebook, samo što ovdje nama Sanadera nego neki drugi misle da su on, HE HEHEHEHE
Ja ću čekati sa time barem do neke novije bete tamo kroz par mjeseci..
Ja ću čekati sa time barem do neke novije bete tamo kroz par mjeseci..
Pojavilo se novo izdanje Windowsa 7, build 6956.
Novi taskbar je automatski aktiviran, a ima i novi boot screen i još neke sitnije izmjene.
Gdje ima za skinut Windows 7.I kolko je velik ?GB.
Pojavilo se novo izdanje Windowsa 7, build 6956.
Novi taskbar je automatski aktiviran, a ima i novi boot screen i još neke sitnije izmjene.
evo gledam sve ove postove i čudim se pa ljudi taj OS je zasad toliko bolji od Viste samo u pogledima zahtjevnosti sustava je napredovao golemim korakom, a ostalo se se da srediti polako kao sto ja imam XP koji radi bolje od Viste ( barem se meni tako cini ) jer je ubermodificiran, a i dalje troši puno manje resursa, naravno da se osjeto razlika u godinama ali cini mi se da je Win 7 moj slijedeći OS barem po ovome sto sam do sada vidio
I evo jedna slika da komentiram ono autorovo da se widgeti mogu razbacati na Win 7, pa to može i XP :D
Upravo sam instalirao wins 7 i neznam dali se može ikone smanjiti na veličinu kao i standardnom xp-u .
Kako da to napravim ?
Upravo sam instalirao wins 7 i neznam dali se može ikone smanjiti na veličinu kao i standardnom xp-u .
Kako da to napravim ?
Hvala .
Evo još jedan problem .
Kada hoću instalirati Alcohol 120% ili Daemon Tools traži kao i u xp-u da restartam računalo i ja restartam računalo onda mi automatski pokerene instalaciju ( kao i u xp-u ) i opet me traži da restartam i tako u nedogled .
Evo još jedan problem .
Kada hoću instalirati Alcohol 120% ili Daemon Tools traži kao i u xp-u da restartam računalo i ja restartam računalo onda mi automatski pokerene instalaciju ( kao i u xp-u ) i opet me traži da restartam i tako u nedogled .
Neće . Još neka zamisao ?
Neće . Još neka zamisao ?
Win 7 je savršen . Glatko ide a usto je i style dobar .
Jedino je problem kaj neki programi ne funkcioniraju ali to tako mora jer je ipak tek sada izašao .
imam instaliran bulid 6936 64 bit
i nemogu uči u Catalyst control centar :(
Instaliran 6956 na lap hp6715s. Zvucni o wifi prepoznao, morao samo staviti drivere od ato x1250x.
Catalyst postoji u posebnoj verziji za win7, ali ne i za moj chipstet, tako da nis od toga. Ma cemu uopce ti catalysti :) ?
Instaliran visual studio 2008sp1, sql2005, office 2007, firefox sa brdo addonova. Sve radi, i to osjetno brze.
Takodzer, u visti i na xp-u nisam smio ulaziti u standby jerbo bi se zblokirao. Za sada sve radi na 7-ici!
Hudo cista instalacija? Znaci ne preko VMwarea i to?
Ak je stabilno stavio bi i ja sebi na komp doma...
instalirao sam betu 7 na 32 i sve ok samo nemogu je reg za otvaranje taskbara ima li netko ideju.
Microsoft.Windows.7.Build.6956.x86.
Zdavo, ljudi svidja mi se vas forum moze se dosta toga nac nego imam jedan problem sa W7 kad zavrsim sa instalacijom nemogu se prikacit na net i ako koristim dinamicnu ip adresu nemogu se prikacit valjda treba neko posebno podesavanje, molim vas ako moze za pomoc jer sam na nekom starom kompjuteru a zao mi je odolit windows seven. Molim vas ako moze neko za pomoc.
Hvala...
Na screen shotovima na netu nisam primetio da sedmica ocenjuje hardware
Jeli postoji to cudo i na 7?
Windows 7 opremljeniji je od svojih prethodnika pa su tako uključene aplikacije poput onih Windows Mail, Windows Messenger, Movie Maker i ostale...
Windows 7 opremljeniji je od svojih prethodnika pa su tako uključene aplikacije poput onih Windows Mail, Windows Messenger, Movie Maker i ostale...
Hudo cista instalacija? Znaci ne preko VMwarea i to?
Ak je stabilno stavio bi i ja sebi na komp doma...
Jedva čekam kada će izaći prava verzija, to je prava revolucija nakon Viste(iako je i ona dobra).
navodno da su najstabilniji OS namijenjen PC-u.....
Evo još jedan thread prepun sr*nja, glasina, i krivih mišljenja nadobudnih i samoproznvanih informatičara. Kao prvo Windowsi (osim ME) su i dalje najbolji operativni sustav na tržištu (podrška, 3rd party podrška, programi, driveri, etc, etc) i to nije tako "slučajno" ili radi nekog "monopola". Nitko nije tjerao ljude da krenu programirati za Windows pored svih Unixa, Linuxa, MacOSeva, BSDa, i sličnih, koji unatoč svojoj razvikanoj "kvaliteti" ne mogu prestići Windowse. Ali to ionako nije bit ove rasprave. Vista je nepravedno bila napadnuta i prije izlaska cijele verzije. Još dok je bila u beti bila je stabilnija od ondašnjih XP SP2. Ljudi se samo ne mogu navinkut na nove stvari, pokušat nešto unatoć glasinama, ili samo odvojiti koju kintu za noviju mašinu. Razvija se tehnologija tako i OSevi.
Zbog raznih trendova pljuvanja po MSu Vista je i dalje na lošem glasu (OMG TREBA 700 mb memorije OMG OMG) a tome je jedan jedini razlog: cijena i teško crackiranje. Zapravo da budemo iskreni tu moramo dodati i nesposobne "programere" drivera koji su i dalje JEDINI razlog rušenja ovog operativnog sustava (više od 30% je NVidia kriva!).
Windows 7 je ušminkana "verzija" Viste s puno boljom promiđbenom kampanjom. Iz (dosta svojeg i tuđeg) iskustva tvridim da je čak i rana beta Windowsa 7 stabilnija (nemojmo računat rušenja radi 3rd party nekompatibilnosti) od bilo kojeg end-user operativnog sustava trenutačno u opticaju (ako netko sad kaže MacOS je stabilniji nek razmisli o tome i onda se ubije - i ne, nisam MS fanboy kao što su neki drugi Apple fanboys). Računala napreduju i tako napreduju i operativni sustavi. Tko si danas ne može priuštit 4 gige rama ima ozbiljnih problema i pitam se ZA ČEGA koristi računalo i odakle mu novci za LEGALNI operativni sustav?
A sad ono najbitnije. Koristeći vLite srezao sam Windows 7 na samo 3 gigabajta instalacije i samo 350 megabajta korištenja RAMa!!!! Sustav je ostao stabilan kao i prije a nije mi falila ni jedna komponenta za stvari koje radim: igranje, 3d produkcija, audio produkcija, obrada fotografija, surfanje, Office, gledanje DVDa, etc.
I molim sve one pljuvače i osobe koje su zapele u prošlom stoljeću da svoje komentare tipa "ja ostajem na windows 98 i dalje" drže podalje jer ovo nije niti thread o tome tko koristi koji operativni sustav i zašto niti MS hate thread.
Starije bete Windowsa 7 su me očarale ali b7000 još nisam probao. Izgleda da je vrijeme za to. Ima li netko neki dobar prijedlog kako gotovu instalaciju BEZBOLNO ghostati iz virtualne mašine na neko drugo računalo??