Windows 10 - problemi izdvojena tema

poruka: 6.745
|
čitano: 1.861.636
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 - općenito
3 godine
Windows 10 - problemi

Meni se to zna ponekad dogoditi, no uvijek je razlog aktivan program u System Tray -u.

Ne škodi windowsima. jer ta poruka i govori da će ga windows svakako sam isključiti.

合氣道

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Windows 10 - problemi
Da shvaćam. Ali jedni te isti programi u system trayu su već godinama i nije bilo nikad takvih problema. Jednostavno u zadnje vrijeme se počelo događati. Isključio sam u startupu neke od njih ali opet. Znači nisu ti koje sam isključio. Sve mislim da nije do google drivea. On se u zadnje vrijeme ponaša čudno s tim updateovima itd. A možda je i tightVNC. Ne znam valja pogledati u event vieweru. Btw jel ima neki program koji iščitava logove iz event viewera, nekad davno sam to koristio al zaboravio. S kojim bi bilo jednostavnije iščitati to sve. Tamo u windows event vieweru previše je podataka logova.
Što nose vjetrovi sudbine nitko ne može znati.
2 godine
sage kaže...
Da shvaćam. Ali jedni te isti programi u system trayu su već godinama i nije bilo nikad takvih problema. Jednostavno u zadnje vrijeme se počelo događati. Isključio sam u startupu neke od njih ali opet. Znači nisu ti koje sam isključio. Sve mislim da nije do google drivea. On se u zadnje vrijeme ponaša čudno s tim updateovima itd. A možda je i tightVNC. Ne znam valja pogledati u event vieweru. Btw jel ima neki program koji iščitava logove iz event viewera, nekad davno sam to koristio al zaboravio. S kojim bi bilo jednostavnije iščitati to sve. Tamo u windows event vieweru previše je podataka logova.

Zašto te to uopće smeta? Mislim, ne bi trebalo, to nije nikakav problem ukoliko je samo to odnosno ukoliko programi rade kako treba, meni to svaki put napravi SignalRGB, app za rgb rasvjetu, treba mu neko kratko vrijeme da isključi sve servise, pojavi se poruka i sve prođe kako treba. Nikakav problem. A vjerojatno je u pitanju ono što i sam znaš, nešto se apdejtalo i dodalo neki servis ili slično i treba mu nešto duže vrijeme da se ugasi.

Ukoliko toliko nervira odnosno baš moraš znati, ja bih probao isključivati programe trećih strana i njihove servise kod podizanja sistema autorunsom i polagano jedan po jedan probavao gasiti i vidjeti koji je u pitanju restartiranjem winsa... ali da mi se ne prigovori da ubijam po forumu svojim savjetima to preporučujem samo onima koji znaju što rade jer možeš disejblati neki za winse i njegov rad vitalni servis, pa ti vidi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.10.2024 12:41 (notloB).
15 godina

-vjerojanto je neki od tih sumnjivaca... no zanemarivo, to je samo stvar 'kašnjenja' .. da je timeout duži ne bi ni primijetio poruku pa ne bi ni postojao 'problem'...

-umjesto traženja logova, prije shutdowna isključi sumnjivca, .. tako 'potvrdiš' da je to vjerojatni uzrok, a tek tad možda postoji i neki fix, npr čišćenje-postavka, ažuriranje, ..

-no za ove sumnjivce.. pošto su oba mrežna-internet-online alata, moguće da kumulativno daju kašnjenje, da pojedini sam ne primjećuješ.. ili neki treći, npr backup, antivirus.. bilo što što može imati okidač kod gašenja, kao što je to i sync za online drive i sl. pa do tog da možda trebaš počistiti sysdisk, osloboditi mjesta ..

-zapravo.. tightvnc ne bi trebao biti uzrok.. primarno googledrive i sl, backup, antivirus.. a možda sama mreža-internet, čim postoje neki prekidi utječu na sve, dok su ovih dana nešto izraženiji (kao požar trafostanice u mom selu i nestanak struje ili poplave, ratovi itd.).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
Sve programe sam isključio iz startupa, osim sistemskih. Najvjerovatnije je problem u sljedećem.

Accelerometer.sys

The description for Event ID 876 from source Application Popup cannot be found. Either the component that raises this event is not installed on your local computer or the installation is corrupted. You can install or repair the component on the local computer.

If the event originated on another computer, the display information had to be saved with the event.

The following information was included with the event:

Accelerometer.sys

The message resource is present but the message was not found in the message table

Mislim da je to neka nekompatibilnost sa zadnjim updateovima na windows 10, pošto je laptop star, naravno nema ažuriranja bilo kakvih drivera za taj model za windows 10. Jedino mi to prikazuje kao error u event vieweru, kad pogledam pod system logs. Source Application Popup, Event 876

sfc /verifyonly sve ok bude nakon testa.
Hp 3d drive guard nikad nisam ni instalirao, znači od prvog dana sve od drivera samo što je windows update povukao.
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.10.2024 18:48 (sage).

0 0 hvala 0
15 godina

-akcelerometar imaju uređaji kao mobitel-tablet (ili kontroler-joy..), stariji lap vjerojatno nema što je vjerojanto odgovor zašto nije ispravno instaliran (jer nema na što.. a hp ga iz nekog razloga gurnuo u pogrešnu klasu uređaja..), ili hdd, koji može imati interni dio koji mjeri g-sile i isključuje se.. kako ne bi došlo do oštećenja diska-glave, logično na prijenosnicima važnije...

-hp.. ili ms-katalog..

16 godina

Da shvaćam. Čudno mi zašto saad najednom izbacuje stalno tu poruku prije shutdowna windowsa, evo gledam u cmd system info taj win10 4 godine radi savršeno do unazad dva tri tjedna ovaj problem. primjer kako to izgleda https://www.reddit.com/r/Windows10/comments/xp06xc/wtf_is_t_and_why_does_it_prevent_me_from/#lightbox

Iako to tolko brzo nestane uvijek da ne stignem pročitati koji je klinac u pitanju. Jedino preko event viewera sam došao da zaključka nekog, ako sam uopće u pravu..

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.10.2024 19:55 (sage).

0 0 hvala 0
15 godina

-ako je to uzrok.. (hp-soft) to je zbog abandanja, gašenja.. supporta i činjenice da ažuriran os traži novo, a ms je odavno izbacio balast stare drivere (naruprot kad su to podržavali u doba win8).

-tako imaš situaciju da zbog gašenja supporta-softa-drivera možeš baciti stariji hw-uređaj neovisno što ekšli radi ok, ili svaki dan doživiš novi problem.. + što se to tad može ponavljati svakih 6mj, prvo pred ažuirianjem paketa koji je uvod u noviju verziju kao aktualni win11-24-h2.. pa opet kad se to ažruiranje instalira, jer tad install opet kompletno prođe dirver-kompatibilnost i ono za što ne nađe ažuran-certificiran driver za konkretnu winver recimo ubije-isključi mada je sam driver ok i ne postoji noviji (nakon 2013-će..)

-jednostavno 'sretniji' si ako ti laptop crkne u 'razumnom roku' od recimo 5-10god korištenja pa takav problem nemaš, dok kad traje imaš.. (po nekom mutnom prisjećanju to je stari elite, imam jedan iz 2007me.. radi a to je duplo od prosječnog vijeka tj većina je već odavno bačena i nemaju problem) :) ..

-vjerojatno je početak problema 'slučajno' poklopljen s izlaskom jesenskih ažuriranja (priprema za h2), tako to radi ms.. kao kuhanje žabe, po malo-neprimjetno, ubija.. mada sve radi i radilo je do 'jučer'..

16 godina
Da shvaćam. Super detaljno si objasnio sve, hvala puno. Pa ništa puknut ću jedan dan novi install win10 pa pratit situaciju, mada trebat će mi vremena da to posložim sve opet. Prvo moram složiti desktop od nule, tamo će ići win11, ne vidim smisla stavljat desetku.
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.10.2024 20:49 (sage).

0 0 hvala 0
15 godina

- 10-11.. os je isti, razlike su u klasičnim ms-fičerima (glupostima) kao desniklik meni iz kojeg fali ono što tamo treba biti do drugog klika... izgled-raspored..

- svejedno koji, dok za većinu iduće godine kreće migracija-upgrade s 10 na 11.. pa je opet isto.

- možda IoT verzija.. sve je isto osim trajanja licence-supporta +2god u odnosu na 'normalan' os, dok je os isti samo licenca jer razlika a po jurinoj temi rade keyevi-aktivacija od 'normalne'.

16 godina
Jeste da stari elite 8470p koji još uredno radi i to dobro. Ja ništa ako ne budu htjeli windowsi funkcionirati kako treba ići će ubuntu ili mint. Doduše sačekajmo budem napravio clean install pa ćemo vidjeti hoće li se iste greške opet pojaviti u event vieweru. Iako gledano windows je instaliran prije cca više od 4 godine možda je jednostavno vrijeme za novu instalaciju :). Vidit ćemo javim stanje.
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.10.2024 20:14 (sage).
15 godina

-ako ideš na linux distre ovisi koju gpu imaš, ako je fire-rade ili quadro-nvidia (pa i hd4000) idi na kubuntu.. 

-pregazilo ga vrijeme i stvarni requirementsi gpu-a koje traži svaka app-os-gui-sve i browser.

.. + ako može na 8gb.

8 godina
Windows 10 - problemi

iman problem sa sysprep, iman neki image sta san maka sve sta san moga sta sa skriptama sta iz linuksa direkt brisa sa diska, nema ni notifikacija ni nicega iritantnog.. uglavnom image u audit modu radi ok i sve mi odgovara.
generalizacija i oobe traje dugo ali prodje bez da se išta buni. dism capture prodje bez greske, instalacija prodje bez greske do getting devices ready di stoji na 0% i puni onaj log s "starting to install device drivers 0%" ili tako nešto slicno.
ako udunen servis za instalirat drivere onda prođe to i onda zabloka na onome just moment ili tako nešto, tad se u bas error logu pojavi nesto winpe greska ali onda ako ubijen onaj proces provtool instalacija ko fol zavrsi vidin da se pocmu otvarat razni cmd prozori od skripte i komp se restarta.
mislim sve u redu ali nije onda dođe neka greška why your pc restarted i trazi da ga spojin na internet, vidin da je prošlo sve jer je kafena tema stavljena (kafena me baš podsjeca na mikrosoft nisam siguran zašto) i ako opet uđen u audit mod sve je tu kako bi trebalo bit. build je 1909. u virtualboxu je rađeno.

namjena je za stare pc-e.  u naletu bjesa sam izbrisa sve osim nekog malo starijeg image-a, opcija mi je i sve iz 0 s novijim od 1909, ako ima smisla tj da san siguran da se nece opet isto dogodit. šta da radin. sve šta google i duckduck i mojeek i bing izbace sam proba, ništa ne radi. tjedan dana me ovo nervira.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

-bilo bi čudo klase jackpota da radi.. pa ako misliš da je to waytogo, nastavi, no moja preporuka odustani od takve ideje, beskorisno, tek kad stvarno znaš što radiš možeš nešto (ne kad ti je izvor google i sl. imiđi-skripte uz stare buildove).

-namjena za stare pcje? besmisleno.. tj stari pc ako ne zadovoljava današnje kriterije tad nije ni za što .. smeće, ako zadovoljava tad nije stari, tj radi ili ne. Ako radi, tad to nema smisla-potrebe, jer npr internet-browsanje je tad opet problem, dok za tipkati u wordu i igranje tetrisa ne trebaš kemijati s modificiranim win-10.. imaš dos, xp, linux.. bilo što osim win10 jer ms zna što-kako-zašto (napraviti-zaštititi-onemogućiti i sl. ili otežati do jaja, čak i kad nešto sami daju kao win2go pa ga uklone-ubiju jer ne žele takve fičere dati juzeru).

-što je 'stari pc'? .. npr koliko rama? disk hdd ili ssd? gpu? o ta tri odgovora ovisi što računalo može, dok cpu vjerojatno zadovoljava ako je barem stari i3 2+2core..

-na slabijem, nema smisla-koristi.. s manje rama od 4gb i najjače računalo ima problema, slabe performanse i kronični nedostatak rama, hdd je drastično sporoji od ssd-a i to se osjeti, kao jahanje na magarcu vs vožnje autom, neusporedivo, dok glavne taskove osa, kao gui-frontend i sve bitne apps traže gpu, npr browser, pa ako računalo zadovoljava kriterij browsera tad sigurno zadovoljava i za osom.. tj nije os problem nego browser kao kriterij koji treba zadovoljiti ako se misli koristiti browser. .. ako se računalo koristi bez browsera, to je danas izuzetak, specifična namjena.. ne kućni i prosječni uredski rad.. no post ne sugerira takvu namjenu-upotrebu nego se želi iskoristiti postojeće.. a to ne ide tako, tj ne određujemo mi-korisnici svojim željama nego druga strana primarno appsi koje koristimo što moramo zadovoljiti od uvjeta, .. pri čemu je lakše juzeru razumjeti kad se kaže npr za gaming kriterije.. a danas je browser ista stvar, samo je razlika u količini-snazi istih fičera kao ram-disk-gpu.. i nešto cpu, .. ostalo? je nevažno, napajanje, kućište, miš.. i to je to, to je računalo.

-brisao što si sve stigao (iz linuxa) :)) .. i nakon sysprepa se čudiš što neće? .. i to u virtualcu .. s do jaja modificiranim osom? .. gle, prije ćeš dobiti loto nego tako ono što želiš pri čemu želja sama nije dovoljna.

-obrnuto.. probaj prvo čisti-pravi-origigi install .. probaj na postojećem hw-u, kad već spominješ stara računala, što implicira da ih imaš.. ne u vm-u, jer i ms zna ponešto, pa tad sysprepaš i tad će raditi bez ovakvih (očekivanih) problema. Tj 'majstor-trgovac' klasa voli imati neki takav image, koje tad copyira na neko računalo, upali i to kao radi.. njih čak razumijem, biz-interes, .. dok ako je ovo hobistička ideja, tad ne baš.. svrha? jedna ultimativna win instalacija koja će raditi na svemu, bez smeća, lako-brzo.. još samo fali drvena peć i perpetuumobile je tu :) ..

-za nešto nalik možda takvoj želji imaš live oseve, minipe kao hirens-strelec, linux distre.. bootaš-radi, pri čemu će raditi brže s hdd-a-ssda-diska, nego s usb-flash diska i neće imati ograničenja flasha, veći kapacitet itd.. pa ako želiš tako nešto, tad napraviš upravo to.. i to radi, može, bez besmislenog kemijanja koje neće dati neki (željeni?) rezultat kao što vidiš..

-sretno.. :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.10.2024 0:40 (ihush).
4 godine
Windows 10 - problemi

Može pomoć, instalirao sam win10 na novi komp ( zaboravio odspojiti HDD ) i osim sto su mi se win instalirali na SSD stavili su mi nekakve boot datoteke na HDD  i kada njega odspojim komp ne boota, da li se to može nekako riješiti ili moram ponovnu instalaciju raditi ?

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Igor1000 kaže...

Može pomoć, instalirao sam win10 na novi komp ( zaboravio odspojiti HDD ) i osim sto su mi se win instalirali na SSD stavili su mi nekakve boot datoteke na HDD  i kada njega odspojim komp ne boota, da li se to može nekako riješiti ili moram ponovnu instalaciju raditi ?

hvala

-instalacija win traje 10-15min.. ponovi, brže-lakše nego ručno fixati stanje za koje bi potrošio barem 1h ...

5 mjeseci
Windows 10 - problemi

Dakle znalci, danas se javlja ova greška kod instaliranja update-a..

Krene sa update kod restarta i stane na 97% na onom plavom ekranu prije pokretanja Windowsa i reverta update.

Probao sve živo sa interneta vezano za ovu grešku, ali ne ide pa ne ide.

Ako se netko kuži, bio bih zahvalan jer me to lagano izjeda.

Naime, danas je bio i neki NET Framework update i taj je prošao bez problema, dakle Windows Update radi bez problema. 

Al' ovaj neće pa neće..

PS: Windowsi legalno aktivirani sa digitalnom licencom Windows 10 Enterprise x64 (version 22H2 OS Build 19045.5011)

JK
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.10.2024 21:09 (yoko999).

0 0 hvala 0
13 godina

Kog će ti vraga neobavezno ažuriranje

Što čovjek više povećava svoje znanje to više povećava i svoju patnju.
5 mjeseci
Windows 10 - problemi

OKP :D

JK

1 0 hvala 0
15 godina
Windows 10 - problemi

To ti je opcionalni preview update. iz nekog razloga na tvoju kantu ne ide. Zaboravi ga i gotovo jer te neće tlačiti da ga instaliraš.

Smetenjaci i smutljivci, mutikaše i bezglavnici, jalnuški diletanti i prodane duše! Crni vragovi, a i oni drugi, žuti i zeleni, ne samo da se nude, već bi i prodali dragu nam Hrvatsku za Judine škude!
Moj PC  
0 0 hvala 0
5 mjeseci
Windows 10 - problemi

Ma nije meni sad taj opcionalni update (ovo je preview) toliko bitan, nego će u utorak vjerovatno izaći i kompletni update.

Ako i njega neće htjeti instalirati kao ovog,  ući ću u endless loop!

Jel' se može kako kompletno zabraniti pojedini update u tim Windowsima?

Ili ovog postojećeg koji mi stoji u WU da se elimiira da ga više ne vidim i da ne pita za njega..

JK

0 0 hvala 0
2 godine
yoko999 kaže...

Dakle znalci, danas se javlja ova greška kod instaliranja update-a..

Krene sa update kod restarta i stane na 97% na onom plavom ekranu prije pokretanja Windowsa i reverta update.

Probao sve živo sa interneta vezano za ovu grešku, ali ne ide pa ne ide.

Ako se netko kuži, bio bih zahvalan jer me to lagano izjeda.

Naime, danas je bio i neki NET Framework update i taj je prošao bez problema, dakle Windows Update radi bez problema. 

Al' ovaj neće pa neće..

PS: Windowsi legalno aktivirani sa digitalnom licencom Windows 10 Enterprise x64 (version 22H2 OS Build 19045.5011)

Jesi li probao "ručno" skinuti i instalirati ovdje?

5 mjeseci
Windows 10 - problemi

Probat ću, ali nešto mi govori da i to neće proći kako treba...

U pravilu je to isti fajl kao i onaj sa WU.

Kako kažem, instalacija unutar Windowsa prođe glatko, ali kasnije kod restarta dođe do 97% i onda radi rollback sa onom greškom opisanom.

Jedino što nisam probao je obrisati FONT folder sa SYSTEM EFI particije, ali iz tog razloga što mi ga ne da obrisati. Stalno kaže da je "in use".

JK
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.10.2024 9:31 (yoko999).

0 0 hvala 0
8 godina
live boot sa linuksa pa briši šta te volja
5 mjeseci
Windows 10 - problemi

Ah, mogu i safe modu..no nekako sumnjam da će to pomoći..

JK

1 0 hvala 0
15 godina
Postoji neki defektni Microužasov troobleshot alat za skrivanje updatea koji ne želiš, ali ti se sljedećom provjerom opet vraća, tako da nema koristi od njega.
S tim preview updateovima Microužas stvara od korisnika pokusne kuniće, ja to nikad ne instaliram. Počekaj release update, možda indijski tukci isprave grešku, ako ne bude tako, morati ćeš malo zasukati rukave i to riješiti.
Ako je opet problem s onom particijom ima jedna scripta za proširiti je, mogu ti je poslati na pp...
Žalosno je to što te particije nije kreirao korisnik, već sistem pri instalaciji windowsa...
Smetenjaci i smutljivci, mutikaše i bezglavnici, jalnuški diletanti i prodane duše! Crni vragovi, a i oni drugi, žuti i zeleni, ne samo da se nude, već bi i prodali dragu nam Hrvatsku za Judine škude!
Moj PC  
1 0 hvala 1
5 mjeseci
Windows 10 - problemi

Particija je po propisima od 500Mb, dakle čisto sumnjam da je do toga.

Čudi me da drugi update prolazi, a taj ne pa ne..

Ako ima netko tko se kuži u to da pogleda u navodni CBS.log, kažu da se tu detektira greška, premda ja ne vidim ništa u tome nelogično:

EDIT: Riješio!!!!!!!

Imao sam skroz istu situaciju kao ovdje:

https://www.sysnative.com/forums/threads/windows-10-x64-kb4495667-update-reaches-92-and-then-rolls-back.28314/

Particija je postojala, ali nije imala ID po kojem bi je Windowsi prepoznali da je EFI particija. Bootalo se normalno, ali kad je trebalo joj pristupiti za update sustav je nije vidio da postoji.

Sada se instalira update bez problema..

Izgleda da bi imao velikih problema kod sljedećeg updatea..

JK
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.10.2024 19:24 (yoko999).

0 0 hvala 0
15 godina
Još jedna MS šeprtljavost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
sage kaže...

Da shvaćam. Čudno mi zašto saad najednom izbacuje stalno tu poruku prije shutdowna windowsa, evo gledam u cmd system info taj win10 4 godine radi savršeno do unazad dva tri tjedna ovaj problem. primjer kako to izgleda https://www.reddit.com/r/Windows10/comments/xp06xc/wtf_is_t_and_why_does_it_prevent_me_from/#lightbox

Iako to tolko brzo nestane uvijek da ne stignem pročitati koji je klinac u pitanju. Jedino preko event viewera sam došao da zaključka nekog, ako sam uopće u pravu..

Što se živciraš. I meni se to dešavalo. Ostane neki servis koji se ne želi siključiti sam pa ga Win ubiju sami iako su nekada pitali da ga ubiješ ti ali nema smisla jer ionako si rekao da gasiš računalo pa da to odrade na brzinu umjesto tebe. To bi kod mene trajalo možda desetinu sekunde i samo bih registrirao da se nešto sitno pojavilo i nestalo, a pošto sam takve primjere vidi prije u punom trajanju znam što je.

Netko je prije nekoliko dana napisao da instalacija Win traje 15 minuta što je točno, dijete iz prvoga razreda osnovne škole može se naučiti ako zna ukucati pass u username  ali prvo moraš voditi računa da na sve njihove ponude klikneš Ne hvala, da kod kreiranja acc klikneš da nemaš internet ili jednostavno isključiš LAN, Wireless, nuklearnu bombu... inače ti ne gine take ownership da bi dobio username koje si zaista stavio, a ne ono što oni iskasape. Ono što u pravilu traje više od same instalacije su updates i s takvim Windowsima se možeš slikati iako ih u kojekakvim servisima instaliraju baš tako i deru ljude ko male majmune s tim da postoji način da ih spustiš s mreže. Pravi posao počinje kada ih počneš podvrgavati svojim željama, da se ne bave kojekakvim privatnim poslovima i ne usporvaju sami sebe za što su potrebni dani i tjedni, a pogotovo ako ih ne instaliraš svaki tjedan pa zaboraviš tisuću i jednu stvar koju treba isključiti ili promijeniti, a ako imaš 30 programa kao ja i od kojih su neki strogo tehnički i traže specijalizirana znanja koja nema ni par posto ljudi na svijetu pa treba ih instalirati i prilagoditi postavke što je još dodatnog vremena tako da se sve to zna rastegnuti na mjesec dana ili više s tim da neki program ne koristiš često pa vidi ovo, pa vidi ono iako se to više ne zove instalacija jer se odradi na brzinu.

Naravno da se ljudi naviknu trčati i s utegom na nozi ali kada sve može bolje... apsolutno najvećoj većini korisnika nije ni važno, a i tako je opet većina takvih migrirala na mobitele i riješila se dosadnih i mušićavih Windowsa.

Windowse je poželjno ponekad reinstalirati jer se vremenom od updateova počnu debljati i završe s desetak GB više ma koliko čistio iza updatea, a baš gadno se osjeti ako tražiš neki pojam ili riječ na cijelom disku pa kada počne winsxs i ostale vrtiti u beskra čak i na SSD disku dok nakon instalacije sve bude gotovo za niti dva minuta.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.10.2024 2:05 (Sevelj).
16 godina
Šta radite kod nove instalacije windowsa, jel isključujete sve one servise što oni nude tokom setupa ili sve ostavljajte pod yes next next.. Izuzev ovog što je netko rekao da je najbolje odspojiti kompjuter sa interneta i sve poštimati prvo bez interneta.

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 - općenito
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice