Windows 10 - problemi izdvojena tema

poruka: 6.769
|
čitano: 2.037.396
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 - općenito
12 godina
neaktivan
Windows 10 - problemi
kak da maknem ovo dolje ? ethernet2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Windows 10 - problemi
Nvidia GTX 680 kaže...
kak da maknem ovo dolje ? ethernet2

Ovo je za win 8, ali isto ti dođe

http://superuser.com/questions/550178/how-can-i-rename-a-network-in-windows-8

8 godina
neaktivan
Windows 10 - problemi

Oprostite moze li pomoć imam instaliranu win10 i non stop mi se javlja plavi ekran sa porukama Memory managment,irql_not_less_or_equal,fault in nonpaged area.... Zna li iko kako ovo rjesiti cesto mi se dese ove poruke dok igram igrice ili na youtubeu gldam nesto.... 

0 0 hvala 0
12 godina
Dubrovacka kaže...

Oprostite moze li pomoć imam instaliranu win10 i non stop mi se javlja plavi ekran sa porukama Memory managment,irql_not_less_or_equal,fault in nonpaged area.... Zna li iko kako ovo rjesiti cesto mi se dese ove poruke dok igram igrice ili na youtubeu gldam nesto.... 

S memtest86 testiraj memoriju

neda mi se
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2017 14:45 (nicky.sl).
15 godina
Dubrovacka kaže...

Daj mi minidump fajl iz C:/Windows direktorija.

8 godina
neaktivan
Windows 10 - problemi

021217-14593-01.dmp

021217-19531-01.dmp

021317-13578-01.dmp

021317-17359-01.dmp

ovo mi se nalazi u mapi minidump

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Windows 10 - problemi

testirao sam i memoriju pise da je sve ok da li je moguce da mi se nakupilo prasine oko procesora pa se svako malo javlja plavi ekran a i nekad tokom instalacije cak sam restartira da li je do prasine mozda ?

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Dubrovacka kaže...

021217-14593-01.dmp

021217-19531-01.dmp

021317-13578-01.dmp

021317-17359-01.dmp

Sva ta četiri fajla uploadaj na google drive/mediafire/onedrive/di već da možemo skinuti.

Dubrovacka kaže...

testirao sam i memoriju pise da je sve ok da li je moguce da mi se nakupilo prasine oko procesora pa se svako malo javlja plavi ekran a i nekad tokom instalacije cak sam restartira da li je do prasine mozda ?

Vrlo lako moguće. Očisti prašinu (i zamijeni pastu ako znaš kako!) pa poprati situaciju.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
Sum_of_all_fears kaže...
Dubrovacka kaže...

021217-14593-01.dmp

021217-19531-01.dmp

021317-13578-01.dmp

021317-17359-01.dmp

Sva ta četiri fajla uploadaj na google drive/mediafire/onedrive/di već da možemo skinuti.

Dubrovacka kaže...

Vrlo lako moguće. Očisti prašinu (i zamijeni pastu ako znaš kako!) pa poprati situaciju.

Sve sam mu ja odgovorio na PM.

EDIT: Da, dumpovi pokazuju memory corruption i wifi driver kao krivce. Dakle, test Memtestom86+ i nadogradnja drivera za wifi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2017 18:58 (softwaremaniac).
9 godina
neaktivan
Windows 10 - problemi

Kako se rješit ovoga natpisa aktivirajte windows živcira me

0 1 hvala 0
12 godina
Podgora kaže...

Kako se rješit ovoga natpisa aktivirajte windows živcira me

Pa aktiviraj ga i neće te više živcirat (barem ne s tim).

neda mi se
12 godina
neaktivan
Windows 10 - problemi

imam problem sa mail sinkronizacijom..

ima par dana sam instalirao win10 i odlučia sam koristit predinstaliranu mail aplikaciju

mišljenja sam da sam sve omogućia šta je potrebno za sinkronizaciju, stavio sam da to radi svakih 15 minuta za oba računa koja imam, međutim ništa se nedešava i kad uđem u app piše zadnja sinkronizacija kad sam zadnji put koristia app.

imali ko ideju šta bi to moglo bit ili neku preporuku za aplikaciju istog tipa, da ima mogučnost prijavit dva hotmail računa istovremeno

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

nemam para da ga kupim ako imaš neku ideju za aktivaciju

11 godina
protjeran

Microsoft olako donira humanitarnim i neprofitnim udrugama i organizacijama, pa vidi ako ima koja blizu tebe, uclani se i nažicaj key. Isto tako u obrazovnom sustavu se vrte razne free licence pa mozda imas i legalno pravo na neku od njih ako tvoja ustanova ima to u igri...
16 godina
bunkermax kaže...

Microsoft olako donira humanitarnim i neprofitnim udrugama i organizacijama, pa vidi ako ima koja blizu tebe, uclani se i nažicaj key. Isto tako u obrazovnom sustavu se vrte razne free licence pa mozda imas i legalno pravo na neku od njih ako tvoja ustanova ima to u igri...

No way!

Dva pc-ja sa istim keyom neće moći biti aktivirana istovremeno, barem ne na ovaj način, osim ako si mislio da "slučajno" pokvari onaj u institiuciji, pa iskoristi key za home pc, ili....

....možda je samo sarkazam.

morrisoN
9 godina
neaktivan

Uzeo sam laptop u 8 mjesecu i bilo je sve dobro dok se do prije par dana pojavilo da windows aktiviram

11 godina
protjeran

@morrison

Pa neće biti dva ista keya. Kad tako neka neprofitna organizacija dogovara s ms deal, obicno "mudar" predstavnik te org u dopisu zatrazi daleko vise nego laj mu stvarno treba. A kad ih ponestane opet uz par zamolbi i dopisa dobije nove seriale.

Zadnji put kad sam to radio, isao je jedan key koji je dozvoljavao x broj aktivacija, al ima godina i godina od toga... Posle mi kolega reče da sada ide zasebni key za svaki devices.
16 godina
Ako si kupio nov laptop obrati se onom od koga si kupio. Ako je nov laptop došao sa predinstaliranim windowsima onda bi morao biti aktiviran OEM licencom, ili su ti prodali mu*a pod bubrege.
morrisoN
9 godina
neaktivan

ja sam kupio prazan laptop i oni su na njega 10 tku instalirali

16 godina

ah, strašno... ali, tako je to. MS štiti svoje interese. Žalit se DAZu ne pomaže.. a tema je promašena.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
11 godina
protjeran

Za te ljeve aktivacije smo imali univerzalni pojam : Powered by Gary Furuta !

😊

0 0 hvala 0
16 godina
bunkermax kaže...

Za te ljeve aktivacije smo imali univerzalni pojam : Powered by Gary Furuta !

😊

dodao bi.. (al neću) :)) .. ovo je trenutak kad je gparted primjenjiv kao fix, no baš sad ga ne rekomendaš.. ah, štaš..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
11 godina
protjeran

Hehheeeeee.....

A gle, ak covjek ne razlikuje pojmove tipa daz, oem, retail, gary furuta ... onda mu ziher ni gparted nije opcija...

😜
12 godina
neaktivan
Windows 10 - problemi

ima par dana sam instalirao win10 i odlučia sam koristit predinstaliranu mail aplikaciju

mišljenja sam da sam sve omogućia šta je potrebno za sinkronizaciju, stavio sam da to radi svakih 15 minuta za oba računa koja imam, međutim ništa se nedešava i kad uđem u app piše zadnja sinkronizacija kad sam zadnji put koristia app.

imali ko ideju šta bi to moglo bit ili neku preporuku za aplikaciju istog tipa, da ima mogučnost prijavit dva hotmail računa istovremeno

0 0 hvala 0
15 godina
xDISORDERx kaže...

Godinama koristim Gmail notifier s 2 acc koji mi se syncaju svaku minutu i daju zvučni signal kad mail dođe. Sve radi od prvog dana kao podmazano. Nikad problema. Podržava i hotmail.

12 godina
neaktivan

e odlično, ko naručeno, samo se triba prilagodit, ima poprilično postavki.

14 godina
Windows 10 - problemi

do prije nekoliko tjedana sve je bilo uredu. da bi zatim kada bi ugasio računalo dobio ovaj error koji bi na zaslonu bio nekoliko sekundi, te bi se nakon toga Windows 10 normalno ugasio. čisto me zanima o čemu se radi, hvala.

0 0 hvala 0
15 godina
Gale92 kaže...

do prije nekoliko tjedana sve je bilo uredu. da bi zatim kada bi ugasio računalo dobio ovaj error koji bi na zaslonu bio nekoliko sekundi, te bi se nakon toga Windows 10 normalno ugasio. čisto me zanima o čemu se radi, hvala.

Poznat i vrlo čest problem. workaround je da se desnim klikom miša stisne start meni i odabere shutdown.

12 godina
Windows 10 - problemi

Jucer kada sam ugasio komp pisalo je da skida update il tako nesto...ugl cesta pojava i nakon toga se normalno ugasio. Danas kad sam ga upalio učitavao mi je to i za 2h i 30min on je bio tek na 11% i onda sam ga resetirao i sad mi već pola sata vrti "Restoring your previous version of Windows"

Ako može pomoć... trebam hitno komp a ovo me stvarno već nervira!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Iamdanny kaže...

Jucer kada sam ugasio komp pisalo je da skida update il tako nesto...ugl cesta pojava i nakon toga se normalno ugasio. Danas kad sam ga upalio učitavao mi je to i za 2h i 30min on je bio tek na 11% i onda sam ga resetirao i sad mi već pola sata vrti "Restoring your previous version of Windows"

Ako može pomoć... trebam hitno komp a ovo me stvarno već nervira!

Ne smije se restartati dok updeata, probaj system restore ili startup repair.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 - općenito
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice