Windows 10 - općenito izdvojena tema

poruka: 15.413
|
čitano: 3.895.486
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 FAQ, Windows 10 - problemi
11 godina
protjeran
Re: Windows 10 - općenito
Dex.pwn kaže...

Dođem jutros, provjerim ažuriranja, kaže ima CU. Mal prije dođem da vidim gdje je stao s instalacijom, kaže da nema ažuriranja, provjerim opet, kaže da ih nema. Stvarno?

meni je maloprije skinulo 48%, sad provjerim pise dostupna azuriranja, kliknem update stane na 3% 

12 godina
neaktivan

@bunker

onda zivi u uvjerenju da je ms-ova stranica fejk i ne skidaj win 10. fakat si neki geek

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.4.2017 12:51 (imaiden322).

0 0 hvala 0
14 godina
valisaurea kaže...

upravo instalirao novi update

danas upalim pc 

stiže novi update 15063.138

8 godina
imaiden322 kaže...

@bunker

onda zivi u uvjerenju da je ms-ova stranica fejk i ne skidaj win 10. fakat si neki geek

Tako je meštre !!!  Uz 90 % softvera na matičnim download stranicama je odmah dostupan i checksum

a microsoftu je to teško okačiti na web.....   

I ne izvrći riječi mijenjajući im kontekst , jer ja nisam rekao da je ms web fake već da se https da lažirati

i bez obzira kaj ti vidiš na ekranu neznači da tvoj download zaista i teče sa stranice koju gledaš u browseru.

Sa stotinama ljudi sam se napričao koji su bili žrtve online prevara ( na bivšem jobu ) i svima njima je pred očima pisalo

https ebay-diners-zaba-paypal , a dobar dio tih žrtava je imao i two step sms code  provjeru...ali uzalud.... .......

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.4.2017 13:15 (bunker).
17 godina
Windows 10 - općenito

Jel moguće da ovo više nema u windowsima Change Font Size https://postimg.org/image/87anqn2h5/ 

Kako povečati font uopće?

Što nose vjetrovi sudbine nitko ne može znati.
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.4.2017 14:34 (sage).

0 0 hvala 0
15 godina
Windows 10 - općenito

Pa jesi išao kroz Control Panel do tuda?

Some people are so poor... all they have is money!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
andi.cro kaže...

Nema u CP te opcije više, tj ne mogu naći možda je negdje drugdje.. I šta još sad iznad taskbara ima praznina, ikone podignute prema gore. Nevjerovatno već 2 ili 3 upgrade uvijek nešto zajebu s tim svojim novinama.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.4.2017 14:45 (sage).
8 godina
neaktivan
bunker kaže...

Ali uzalud...

Pa da uzalud je jer ako korisnik ne mari do svoje sigurnosti zašto bi itko drugi...samo upućen i sigurnosno osviješten korisnik je siguran korisnik,osim ako nije do davatelja usluge kao yahoo onda je stvarno uzalud 

15 godina
sage kaže...
andi.cro kaže...

Nema u CP te opcije više, tj ne mogu naći možda je negdje drugdje.. I šta još sad iznad taskbara ima praznina, ikone podignute prema gore. Nevjerovatno već 2 ili 3 upgrade uvijek nešto zajebu s tim svojim novinama.

Čudno, meni je sve tip-top sa ikonama,taskbarom i svime...

12 godina
neaktivan
bunker kaže...
imaiden322 kaže...

@bunker

Tako je meštre !!!  Uz 90 % softvera na matičnim download stranicama je odmah dostupan i checksum

a microsoftu je to teško okačiti na web.....   

I ne izvrći riječi mijenjajući im kontekst , jer ja nisam rekao da je ms web fake već da se https da lažirati

i bez obzira kaj ti vidiš na ekranu neznači da tvoj download zaista i teče sa stranice koju gledaš u browseru.

Sa stotinama ljudi sam se napričao koji su bili žrtve online prevara ( na bivšem jobu ) i svima njima je pred očima pisalo

https ebay-diners-zaba-paypal , a dobar dio tih žrtava je imao i two step sms code  provjeru...ali uzalud.... .......

pa normalno da se da. a to je sad kao jako bitna stavka lol, bas je nekome do laziranja ms-ovih download stranica. druga prica da se radi o online bankarstvu, onda je bitno. jbt cheksum, skini win i ne laprdaj. ocito imas viska vremena pa ti gluposti padaju na pamet

17 godina

https://superuser.com/questions/1198590/hot-do-i-fix-windows-10-creators-update-desktop-icon-positioning

jel možeš ss neki poslat na pm da vidim. kod mene na desktopu i na laptopu ikone podignute dosta prema gore

evo vidi kako je kod mene https://postimg.org/image/oezydgnij/ 

napravljen je upgrade preko windows updatea

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.4.2017 15:55 (sage).
15 godina
Windows 10 - općenito

Ha,ha,ha...pa tebi ikone u taskbaru uopce ne izlaze nikamo, vidi kakva ti je "start" ikona, sve ti je u biti normalno samo ti se čini jer ti je taskbar i desktop skroz crne boje!

Promjeni boju ili taskbara ili desktopa pa ces vidjeti da je sve ok!

Stavi si također rezolicuju na "preporučenu" i veličinu fonta i ikona na 100% jer mi se čini da ti je veće, 125 ili 150% pa kad to sve uradiš, onda gledaj jer sve kak treba!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Windows 10 - općenito

Ma ne.. Rezlocija i ovo sve što si nabrojao je dobro. Promijenio sam temu al đabe ista stvar. To je do windowsa i njhovih glupih izmjena, možda nisam siguran utječe li to što koristim Start10 od stardocka, al čisto sumnjam da je to. Zato je takva ikona Starta na taksbaru, tako da te to ne zbunjuje zašto je takva.

Uglavnom naštimaš si windowse, oni izbace neki update novi i naprave sami neki promjene. To je stvarno postalo iritantno od microsofta sta rade. Svaki update neki problem, i to banalni.

Da i na što misliš - ikone u taskbaru uopce ne izlaze nikamo

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.4.2017 16:50 (sage).

0 0 hvala 0
15 godina
Windows 10 - općenito

Pa reko si da su ti ikone pomaknute dosta prema gore...na to sam odgovarao.

Upravo Stardock ti tako izdiže ikone, makni Stardock, vrati sve na default u postavkama winsa i restartaj komp. Sve ce ti tada biti kak treba.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
andi.cro kaže...

Pa reko si da su ti ikone pomaknute dosta prema gore...na to sam odgovarao.

Upravo Stardock ti tako izdiže ikone, makni Stardock, vrati sve na default u postavkama winsa i restartaj komp. Sve ce ti tada biti kak treba.

De deinstaliram start10 od stardocka ili samo da ga isključim iz services.msc pa da se na boota prilikom dizanja windowsa

Nećeš vjerovat, instairao sam fences program to je isto od stardocka, kosta inače 10$, ikone su se postavile na mjesto baš kako treba biti.

Znači fora je to da moras kupiti Fences za 10 dolara, nevjerovatno al je tako.

Edit: deinstalirao start10 od stardocka, ista stvar ikone puno pomaknute od taskbara. evo ima na linku opisan problem https://superuser.com/questions/1198590/hot-do-i-fix-windows-10-creators-update-desktop-icon-positioning

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.4.2017 17:35 (sage).
8 godina
imaiden322 kaže...
 ...jbt cheksum....

Genijalan stav ......  ogroman postotak  win računala je pod malwerom  zahvaljujući takvom razmišljanju ....

15 godina
Windows 10 - općenito

Evo sa mojim taskbarom je sve ok...jesi probao maknut kvačicu sa "Lock the taskbar" i sa mišem umanjiti taskbar za jedan red?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Windows 10 - općenito

Kada ga uvećam za jedan red onda ovako izgleda...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Windows 10 - općenito

Probao sam to što pričaš ali problem ostaje isti. To je do windowsa, nažalost. https://superuser.com/questions/1198590/hot-do-i-fix-windows-10-creators-update-desktop-icon-positioning

0 0 hvala 0
17 godina
Windows 10 - općenito

jel zna netko da li se ima gdje preuzeti s neta iso image od windowsa 10, htio bi probati instalirat preko vmwarea da nešto vidim samo, znači tipa trial verzija kao sto je prije bilo enterprise windows verzije

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.4.2017 21:20 (sage).

0 0 hvala 0
14 godina
sage kaže...

I šta još sad iznad taskbara ima praznina, ikone podignute prema gore. Nevjerovatno već 2 ili 3 upgrade uvijek nešto zajebu s tim svojim novinama.

ista stvar i kod mene..donji red je podignut prema gore, bas glupo izgleda...

17 godina

Sad po njihovom trebat će dugo vremena dok to ne riješe, sumnjam da će preko updatea to riješiti. Fences program to popravi sve, al zadnja verzija ima nekih bugova, ikone se prilikom bootanja sporo pojavljuju.. Netko će vjerovatno neki registry fix napraviti za to. https://superuser.com/questions/1198590/hot-do-i-fix-windows-10-creators-update-desktop-icon-positioning

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.4.2017 21:26 (sage).
10 godina
Windows 10 - općenito

I meni sad stigao novi update ...

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Windows 10 - općenito

kod vas je jos dobro, samo problemi sa ikonama

kod mene gta5 nije htio raditi dok wot i dirt3 jesu, izbacivalo neki error "d3d9.dll" isao na ddu te instal novih drivera i directX, cijeli dan izgubio trazeci rjesenje ali bezuspjesno

takodjer ni rivatuner i viber nisu pravilno radili, izbacivalo error

vratio na stariju verziju windowsa i sve ok

isto nekakav bug?

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Windows 10 - općenito

Dali je tko probao opciju reset u Win?

SkorvY
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
skorvy kaže...

Dali je tko probao opciju reset u Win?

Da. Sta te interesuje?

12 godina
odjavljen

Dali dobro odradi čišćenje datoteka prilikom restarta? 

SkorvY
13 godina
sage kaže...

Ma ne.. Rezlocija i ovo sve što si nabrojao je dobro. Promijenio sam temu al đabe ista stvar. To je do windowsa i njhovih glupih izmjena, možda nisam siguran utječe li to što koristim Start10 od stardocka, al čisto sumnjam da je to. Zato je takva ikona Starta na taksbaru, tako da te to ne zbunjuje zašto je takva.

Uglavnom naštimaš si windowse, oni izbace neki update novi i naprave sami neki promjene. To je stvarno postalo iritantno od microsofta sta rade. Svaki update neki problem, i to banalni.

Da i na što misliš - ikone u taskbaru uopce ne izlaze nikamo

nije do start10 , imam ga inst i nemam taj problem, ali imam drugi puno veci .. opet su strucnjaci izgleda sje**li DTS preko optike ... ne mogu vjerovati 

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.4.2017 3:16 (error_666).
12 godina
neaktivan
Da li je ko imao problema sa vracanjem prijašnje verzije win?naime nakon creatora updatea, niti jedna igra mi ne radi, tocnije pokrene se na sekundu i "spusti" do taskbara te ju jedino preko task managera mogu ugasiti dok steam uredno kaze ko da ju igram...
uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Windows 10 - općenito

Ništa čudno da se pojave neki problemi sa novim "buildom", ispeglat ce se to sa vremenom.

Meni je cudno šta netko ima neke probleme a netko nema ( npr. meni su ikone u taskbaru normalne ).

Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 FAQ, Windows 10 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice