Windows 10 - općenito izdvojena tema

poruka: 15.413
|
čitano: 3.911.897
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 FAQ, Windows 10 - problemi
15 godina
Re: Windows 10 - općenito

Ne kužim jesi li već imao instalirane Win 10 na tom laptopu. Ako jesi onda napravi čistu instalaciju i sve će raditi OK. Winsi će biti uredno aktivirani.

Stručnjak za odmaganje...
9 godina
neaktivan
Grunf2009 kaže...

pozdrav svima,

odmah da skrenem pažnju da sam ja totalni laik , no borim se da u nedostatku vremena neke stvari polovim šta se tiće nekog znanja oko rada na Pc, pogotovo kad žicam susjeda da popravi ono šta mi ne radi kako treba (zanći gledajući pokušavam poloviti niti koliko mogu i imam nekog pred znanja koje nije baš veliko)

Htio bi iznjeti moje nedavno iskustvo sa MS! 

Kako nisam čistio lap 6 godina od prašine naivno sam ga dao liku kojeg sam našao preko googla da to uradi! Nakon što mi ga je vratio umjesto googla mi je bio amazon ??? Prvi signal! Paljenje i gašenje traje 100 godina??? Drugi signal da odnesem susjedu lap na kontrolu! Naravno našao je malware koji mi je trebao zaključati podatke (otkupnina) Uglavnom on je to počistio no neke stvari mi ne funkcioniraju kako treba i odlučio sam se na čisti star! Win 10 sam skinuo dok su ga nudili free, a tvornička instalacija je bila win 7 koja je radila tik-tak. Kako se naljepnica malo izlizala i dva slova i broj nisu 100% vidljivi cimnem ja MS i lik me nazove i počne pričati kako nezna šta će se dogoditi ako ukucam krivi ključ za win 7??? Ok, moje pitanje, vidite da sam legalno regan da imam sada win 10 mogu li dobiti ključ za win 10 i idem na čisti start sa win 10 bez sedmice koju ne želim?! Odgovor je NE !?? Ops, kako ne pa ja nisam dobio nikakav ključ kad je bio update šta to znaći kad želim nešto ispočetka na pc-u to znaći kupi novi softver? Odgovor možemo vam ponuditi novi ključ za sedmicu za 19€ ! NE ŽELIM SEDMICU !!? Veli  lik ok, nazvat ću vas kasnije ili poslati email u inbox!

Poslao mi je ovo, dali to sad znaći da mogu sve pobrisati sa svog pc-a i instalirati win 10 ? Thx na razumjevanju , vama je to sigurno jasno , no meni špansko selo , ali trudim se učiti na svojim greškama! 

Ma lik ti prodaje babske priče,ako ukucaš krivi ključ samo će ti odbiti aktivaciju!želi te zavaljati,a pitanje jel bi taj key koji ti on nudi za 20 eura radio.Možeš ti(ili tvoj susjed),lako instalirati čisto win 10,al pitanje je da li bi radio taj key koji se vidi na lapu(kao što me je ispravio kolega par postova iznad).Uglavnom,ako ti treba čisti win,rađe se vrati na 7 i aktiviraj ga sa oem ključem od laptopa radije nego da riskiraš da moraš piratizirati windows pored originala.Nadam se da sam bio od pomoći.

Entuzijast
16 godina
andi.cro kaže...

Zanimalo me za šta ta dva foldera služe i jel su potrebni?

btw: Što mi je slika tako mutnjikava? Probao sam spremit snapshot u više formata i slikat sa dva različita programa i isto je!?!

Jel to BUG forum ima neku svoju dodatnu konverziju pa slika ispadne mutnjikava ili...???

- instalacijski/upgrade temp folderi, ovisi.. upgrade bi se obrisao automatikom nakon 30 dana itd.

- google zna trenutno takve odgovore (pitati na forumu nije pogrešno, nego beskorisno, gubljenje vremena i odgovor može biti i pogrešan), svaki file, extenziju, termin-pojam.. forum je više za objasnit, naučiti .. i malo se 'svađati'. :)

npr važnije je korisnike uputiti da koriste predviđene alate unuta OSa, kao storage/pohrana (ovisi o jeziku-prijevodu) i tad je sporedno ima li juzer prikaz hidden-sys, dovoljno laički objašnjeno s prikazom stanja-zauzeća itd. ili stari diskcleanup koji je još tu.. brisati takve stvari 'ručno' je slično kao brisati neku app umjesto deinstalirati. Razlika ipak postoji + rizik ako korisnik ne zna što radi. Brisanje nečeg što ne znamo što je je loša stvar.

-dimenzije (fizičke u cm i sl.) nisu samo format, format uključuje uz dimenzije i standard-kompresor/bmp-jpg i sl.

-forumski prikaz slike je ograničen dimenzijama (uz par formata koje podržava), tako da ovisno o dimenziji-rezoluciji.. treba cropati ili na neki način pripremiti sliku-dimenzije, jer obično nije potreban čitav screen-ekran na HD rezi, dovoljan je konkretan dio, cropanjem-izrezivanjem se tad dobije čišća slika/kao zoom, obrnuto veća slika se zamuti (ovisi o korisničkoj postavci-ekranu, browseru..).

-od formata može png/jpg..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
10 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
razjaren kaže...

Evo čisto informativno….

Kažu stari mudri ljudi …ne popravljaj ono što ne moraš popravljati…. Ima tu istine…

A bilo je dovoljno napraviti Reset - dobiješ čisti sistem, sa svim updateima do danas.

Inače, odavde sam jučer skinuo RS1 1607 ISO.

Znam za to s resetom ,ali predugo mi to traje a i bilo mi dosadno 

Ali svejedno hvala za savjet , nekome će poslužiti u to sam siguran 

10 godina
neaktivan
Windows 10 - općenito

Uradio clean install jucer nakupilo se smeca i iznenadilo me vrijeme clean install  cca 30min

Usto mi je dosao i dx12 koji prije nije bio .

Nemam pojma...
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

windows mi je jako usporio, za neke radnje katastrofa, recimo videoplayer (win media clasic)  iako sam ga reinstalirao i dalje se ruši i to prelako. Nije to jedini program nego ima i nekih ostalih. Očistio sam alatima kaj se dalo ali svejdno i dalje ista stvar.

Odlučio sam napraviti čistu instalaciju windowsa 10 no postoji jedan problem. Skinuo sam sa microsoftove stranice downloader tj alat za montiranje ali kada odaberem usb stick a ne ISO onda na listi ne moze nači usb stick iako radi u windowsu. 

Probao sam preformatirati u ntfs i opet ista stvar nije vidliv.  Usb stick ima 30gb a za montiranje windowsa je dosta 4, tako piše.

Dali netko možda zna zašto ???? 

Prilažem slike kao dokaz

17 godina
Windows 10 - općenito

pozdrav, 

postoji li jos uvijek koja mogucnost za dobiti besplatne win10 s obzirom da je vrijeme za besplatan upgrade proslo? Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
Markić7 kaže...

windows mi je jako usporio, za neke radnje katastrofa, recimo videoplayer (win media clasic)  iako sam ga reinstalirao i dalje se ruši i to prelako. --

--..

ali kada odaberem usb stick a ne ISO onda na listi ne moze nači usb stick iako radi u windowsu. 

..

- vmp/classic radi najnormalnnije.. (imaš neki problem, HW/driver, treći soft.. možda se riješi cleanom :) ... jednog dana kad/ako ga napraviš tad nastavak ovog fixa..)

- nešto ti 'drži' USB, recimo (jer mi č.kugla malo napukla..) superfetch/readyboost.. ili AV ili .. što god, pa do tog da ima neki boot problem.. (nisu svi USBovi isti, chip, enkripcija, emulacija nekog medija..) pogledaj ga u disk manageru, obriši ga npr diskpartom.. i sl.

btw, (pre)formatiranje prije izrade boto medija nije potrebno jer to radi sam alat/automatski (svaki put) .. i naravno, gube se podaci.

removable flash medij po standardu ne dozvoljava postojanje particija (može koristiti samo jednu, tako da može postojati ali je beskorisno. Dok HDD/ext.usb.. može, nije flash, drugi interni kontroler, drugačije ga prijavljuje sistem.. i to nema čak veze s win, to je na nivou platforme/standard). .. rekao bi besmisleno-nepotrebno ograničenje ali tu je. Linux može korištenjem za casper/pendrive.. no to je kao izuzetak.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.9.2016 14:01 (ihush).
15 godina
Markić7 kaže...

Odlučio sam napraviti čistu instalaciju windowsa 10 no postoji jedan problem. Skinuo sam sa microsoftove stranice downloader tj alat za montiranje ali kada odaberem usb stick a ne ISO onda na listi ne moze nači usb stick iako radi u windowsu. 

Probao sam preformatirati u ntfs i opet ista stvar nije vidliv.  Usb stick ima 30gb a za montiranje windowsa je dosta 4, tako piše.

Prilažem slike kao dokaz

Imao sam identičan problem i na kraju skinuo "MediaCreationTool" sa ispravnog linka (prije sam bio skinuo sa nekog drugog i nije prepoznavao USB, ko će ga znat zašto)

Evo upravo probao jel ovaj radi i uredno radi na USB 2.0 i USB 3.0 te i sa NTFS i FAT32 datotečnim sustavima, slike u prilogu...

USB 2.0 USB 2.0
USB 3.0 USB 3.0
Some people are so poor... all they have is money!
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.9.2016 14:08 (andi.cro).
16 godina
andi.cro kaže...
--..sa ispravnog linka (prije sam bio skinuo sa nekog drugog i nije prepoznavao USB, ko će ga znat zašto)

..

-eto još jednog primjera kako se svi možemo čuditi.. a juzeri (znalci) skidaju s buvljaka.. :))

btw, čuditi se? Ja se više čudim onima koji se boje praćenja/telemetrije, istovremeno iz sličnih izvora instaliraju 'svašta'.. a razlika ipak postoji (vidljivo gore), bar sumnja.

10 godina
neaktivan
ihush kaže...
andi.cro kaže...
--..sa ispravnog linka (prije sam bio skinuo sa nekog drugog i nije prepoznavao USB, ko će ga znat zašto)

..

-eto još jednog primjera kako se svi možemo čuditi.. a juzeri (znalci) skidaju s buvljaka.. :))

btw, čuditi se? Ja se više čudim onima koji se boje praćenja/telemetrije, istovremeno iz sličnih izvora instaliraju 'svašta'.. a razlika ipak postoji (vidljivo gore), bar sumnja.

Da , potpuno si u pravu ,,,, treba se držati isključivo službenih stranca ….. pogotovo početnici.

Ali… naveo sam ti primjer(stranica prije ) da se eto i meni desilo to što sam napisao iako sam koristio službeni alat ( a vjeruj mi… ja znam sve o winu…iako zadnjih godina radim s mac os, i mobilnim uređajima)

Desi se povuče sa servera pogrešno …. Desi se ali rijetko …. Jednostavno ništa nije baš savršeno i to je ok ….mislim ništa osom mene hahahah

16 godina
razjaren kaže...
..treba se držati isključivo službenih stranca ….. pogotovo početnici.

Ali… naveo sam ti primjer(stranica prije ) da se eto i meni desilo to što sam napisao iako sam koristio službeni alat ..

- ma nije ni to neko 'sveto pismo' (pravilo), toeretski je svejdno.. ali korisnici zaboravljaju da sve mora biti 100% ispravno, hardware+software, download (greške).. pa postavke itd.

- kad se koriste recimo 'službeni' izvori tad je to neka referenca/garancija. Tad je lakše usporediti moj-tvoj-nečiji slučaj i doći do rješenja ili barem otkriti gdje je problem-uzrok-razlika.

- teoretski su sva računala ista, svaki win, svaki soft.. a razlike su ipak tu, problemi. Kruške i jabuke = problem. Ako se skida s jednog izvora, tad se može očekivati da je taj dio OK (kao realna pretpostavka), dok s drugog izvora to ne znamo ..

- na to sve, uvijek treba dodati grešku (slučajnu ili kvar) koja je moguća, random.. a cilj je doći do rješenja-fixa. Upravo zato 'kritiziram' npr korištenje rufusa ili CCa.. jer to su samo alati, ali s više opcija. Nisu alati loši-krivi, nego je tad beskonačno mogućih ishoda. Eliminacijom nepoznanica lakše rdođemo do odgovora ili barem se približimo mogućem rješenju.

Da tako razmišljaju početnici, bilo bi lakše u ovim temama pomoći, da navedu sve podatke izvore, verzije softa (pa i crackano..) ovako se dešava da 'popravljamo' bezbroj stvari a (banaliziram) ispadne da korisnik nije uključio strujni kabel.. i tad računalo proradi :) Početnici ne znaju čak ni te potrebne detalje navesti (i to im se ne zamjera, jer su početnici). Odgovor bi pak trebao biti kratak-jasan.. :) nipošto ovakav. .. još važnije odgovor MORA biti točan (ili je pametnije prešutjeti ga, no često se u želji za pomoći nekome istrči u pogrešku.. i to je OK jer je u osnovi dobra želja). Obje strane bi to trebale mantrati, bilo bi manje frustracija-svađa i možda bržih fixova.

- ne postoji jedan univerzalni odgovor/fix, ne razmišljati 'meni radi' .. pa svima mora raditi itd.. prvo svesti na zajednički nazivnik kruške&jabuke, pojednostaviti, eliminirati. Tad ono što ostane ugl skriva odgovor, kao što i sam odgovor ne mora biti točan (može biti pogrešan, korak prema pogoršavanju, gubitku podataka ili većem kvaru).. a sve u dobrim namjerama. = To je forum, internet. Tako treba i 'čitati' ponuđene informacije i računati da nije sve na netu istinito, čisto, dobro, provjereno. Zato eliminirati bar izvor kad postoji legalan provjeren 'original'.

npr, moguće da samo skinuti alat treba odblokirati (svaki DL .exe/batch file je defalutno blokiran) i pokrenuti kao admin. Banalno.

16 godina
neaktivan
BDS kaže...

pozdrav, 

postoji li jos uvijek koja mogucnost za dobiti besplatne win10 s obzirom da je vrijeme za besplatan upgrade proslo? Hvala

naravno, mladiću. i to sa svim dosadašnjim integriranim ažuriranjima. uredno aktivirano određenim "pomoćnim programčićem" i radi k'o urica (sa shutup10, jasno) no ne smijem ti reći kako. razumjet ćeš 

poanta je jedino da NEĆE nikako raditi na procesorima generacije starije od skylake, a na skylake NEĆE raditi NIŠTA OSIM win10. bez obzira što MS sere i mulja (= laže) na svojim stranicama o "produljenju podrške". 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.9.2016 19:27 (Ajar).
9 godina
neaktivan
Ajar kaže...
BDS kaže...

pozdrav, 

naravno, mladiću. i to sa svim dosadašnjim integriranim ažuriranjima. uredno aktivirano određenim "pomoćnim programčićem" i radi k'o urica (sa shutup10, jasno) no ne smijem ti reći kako. razumjet ćeš 

poanta je jedino da NEĆE nikako raditi na procesorima generacije starije od skylake, a na skylake NEĆE raditi NIŠTA OSIM win10. bez obzira što MS sere i mulja (= laže) na svojim stranicama o "produljenju podrške". 

Ne razumijem te?Na konfi pod Moj PC u usporedbi sa sedmicom je bar 50% brži,jedino zbog čega koristim 7 su igrice.

Entuzijast
9 godina
neaktivan
Markić7 kaže...

windows mi je jako usporio, za neke radnje katastrofa, recimo videoplayer (win media clasic)  iako sam ga reinstalirao i dalje se ruši i to prelako. Nije to jedini program nego ima i nekih ostalih. Očistio sam alatima kaj se dalo ali svejdno i dalje ista stvar.

Prilažem slike kao dokaz

umjesto USB odaberi .iso i kasnije ga samo stavi na USB sa rufusom.

Entuzijast
17 godina
Prilikom restarta win10 pojavi se getting windows ready do not turn off computer i tako stoji nikako da se laptop resetira i ponovo podigne windows.
Jel ima kakvo riješenje za to po netu bas ne nalazim puno informacija.
Što nose vjetrovi sudbine nitko ne može znati.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Vjerojatno updatea.Kad se meni instalirala desetka resartirao se 2 puta zbog toga,te se podigao windows.

Entuzijast
17 godina
Ma ne svi updejti su već instalirani nakon clean installa. I laptop je već resetiran više puta.
Kažem ovo se pojavi samo od sebe bez instalacije ikakvih updatea u pozadini.

0 0 hvala 0
12 godina
sage kaže...
Ma ne svi updejti su već instalirani nakon clean installa. I laptop je već resetiran više puta.
Kažem ovo se pojavi samo od sebe bez instalacije ikakvih updatea u pozadini.

Nije samo od sebe došlo ako nije update, pusti ga da to odradi

17 godina
Pustio sam više od pola sata i onda ručno ugasio laptop. Kažem nije u pitanju update nikakav, kad sam ponovo upalio laptop klikno sam na check for updates i nema novih updatea niti mi pokazuje da je nešto instalirao nedavno.
To je definitivno neki bug u windowsima vidim po netu da toga ima dosta, al neku soluciju za to baš i ne.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sage kaže...
Pustio sam više od pola sata i onda ručno ugasio laptop. Kažem nije u pitanju update nikakav, kad sam ponovo upalio laptop klikno sam na check for updates i nema novih updatea niti mi pokazuje da je nešto instalirao nedavno.
To je definitivno neki bug u windowsima vidim po netu da toga ima dosta, al neku soluciju za to baš i ne.

ima jedan onak zgodan štos: 360 total security, osim kaj dobro štiti napravu i optimizira joj rad, sam brine o ažuriranjima i to čini brže i bolje od "windows update" (koji jednostavno isključiš). skoči ti okvir s popisom ažuriranja i ti samo klikneš na "patch" i "background" (da radi "u pozadini"  - dakle, ne u dupetu, nego ne davi s napretkom instalacije). šljaka k'o violina. jasno, onemogući "windows defender", jer za dva antivirusa nema mjesta u ovom gradu. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
13 godina
neaktivan
Windows 10 - općenito

Pozz, dakle ovo mi se počelo dešavati od prije koji tjedan, win10 64bit i svaki puta kada ili restart kompa ili ga ugasim pa drugi dan upalim ... ikone na desktopu se razmjeste drugačije nego kaj su bile ... zna možda netko u čemu je problem ... thx i lp.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
sage kaže...
Pustio sam više od pola sata i onda ručno ugasio laptop. ..

- svako prisilno (ručno držeći 4sec..) gašenje neovisno o postojanju problema, aktivira automatiku, repair.. jer OS (pametno) pretpostavi da je možda nešto oštećeno.. i provjerava-fixa prije paljenja OSa. To je dakle OK :)

- ali nije OK ako se ne gasi.. pa sad što je uzrok? Tko zna, možda samo (ne)strpljivost.. jer neke stvari traju, možda neki tvoj utils-postavke, možda loš-nekompatibilan driver, BIOS, power.. bilo što. Kako ćeš to otkriti? Ne znam (zapravo znam.. duga procedura, eliminacija pa do clean installa ako nema drugog objašnjenja), ali nećeš gašenjem.. :)

-bug u windowsima? možda.. ili recimo ovako, da je 'pravi' bug OSa, tad bi bio prisutan kod svih korisnika ili barem kod onih koji imaju slično/jednako računalo.. To eliminira OS-bug.

-driver? To je daleko vjerojatnije + postavke (sve, od BIOSa do svega što imaš instalirano, pa i nešto ispod haube... kao malware..). Tad je soft uzrok, ali nije bug OSa.

-eliminiraj, boot s livemedija, ugasi (normalno!).. radi? itd..

edit.. još zgodnije, iz win probaj restart.. radi?

-provjeriš sve dalje u win, pogledaš task, možda neka app koja nije ugašena, možda neka autobacup/održavanje app koja tko zna što radi.. (a možda joj tad treba više od pola sata, možda samo 6 sekundi više od kad forsirano ugasiš).

-svako forsirano gašenje/nestanak struje je rizik, tj može doći do oštećenja filea, greške ili fizičkog oštećenja npr diska. Takav disk dobije oznaku drty .. i svaki OS koji ga vidi u bootu će ponuditi repair/scan/fix.. slično kad ubodeš neki poluispravan stikić.. 

- forsiranim gašenjem nikad nećeš otkloniti uzrok ili barem otkriti ga..

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.9.2016 12:36 (ihush).
16 godina
Windows 10 - općenito

Win10 AU 1607.. njurgeri ipak imaju pravo :)

uz uobičajenu obavijest o updateu.. nakon restarta ode sat, pa još toliko za provjeru-podešavanje već podešenog i iskljućenog (smeća). Nedopustivo je upgrade označiti kao update bez ikakve naznake, naravno krene u 17.. jer je to netko zamislio kao kraj radnog vremena. (ok, nisam potrošio baš sat+sat..) :)

enihau, radi, ali ne volim što radi nešto što mu nisam dozvolio, nit me zapravo zanimalo (na osobnom lapiću). Tad bi radije skinuo ISO-stikić.. i skuhao kavu na vrijeme.

Dakle, njurganje, jer ništa nije pošlo loše, više me 'ljuti' :)

i par fičera, defender ima križić (uber važno), .. dost o fičerima, radi :))

2 0 hvala 0
15 godina
ihush kaže...

Win10 AU 1607.. njurgeri ipak imaju pravo :)

uz uobičajenu obavijest o updateu.. nakon restarta ode sat, pa još toliko za provjeru-podešavanje već podešenog i iskljućenog (smeća). Nedopustivo je upgrade označiti kao update bez ikakve naznake, naravno krene u 17.. jer je to netko zamislio kao kraj radnog vremena. (ok, nisam potrošio baš sat+sat..) :)

enihau, radi, ali ne volim što radi nešto što mu nisam dozvolio, nit me zapravo zanimalo (na osobnom lapiću). Tad bi radije skinuo ISO-stikić.. i skuhao kavu na vrijeme.

Dakle, njurganje, jer ništa nije pošlo loše, više me 'ljuti' :)

i par fičera, defender ima križić (uber važno), .. dost o fičerima, radi :))

Pa kako nisi primjetio da je notifikacija skroz desno na taskbaru?!

Stručnjak za odmaganje...
16 godina

-notifikacija, uobičajeni.. update. Primijetio, restartao.. i .. (malo kasnije) a to me ljuti, u nedostatku ozbiljnijeg prigovora :)

16 godina
neaktivan
ihush kaže...

-notifikacija, uobičajeni.. update. Primijetio, restartao.. i .. (malo kasnije) a to me ljuti, u nedostatku ozbiljnijeg prigovora :)

E, pa za tako iskusnog PC-jaša, ovo je nedopustivo.

A da si otvorio Windows Update, u njemu bi vidio što je i kakav je update. Pogotovo ako je to Aniversary, za kojeg je bilo jasno naznačeno!

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
16 godina

pa zar nije jednostavnije, da mi MS/ili Billy pošalje personaliziran mail (raspjevani telegram) s obavijesti o upgradeu (ne updateu, mada ga tako nazivaju) ili da bar u notifikaciji to nekako natukne, neš ti restarta 15tak sekundi koje odu u sat i (neželjen) update, ljen, pa dok provjerim što se reaktiviralo kao drive.. upala lijevog prsta (mišoklika, možda čak za tužbu..) :))

ma zapravo, jedan od primjera, radi, klik i gotovo, bez problema. A moram njurgati jer ne želim takve stvari bez konkretne moje naredbe-dozvole. U tom trenu, kad god odlučiš restartat ne možeš ništa nego čekati i nadati se da će proći.. sam notifikejšn je uobičajen (bar da je recimo kruziv-italic-bold font!). Skinuo bi ISO da sam to želio. MS je 'samoinicijativno' zaključio da sam u 17pm raspoložen za suprajz. Ne, nisam :) I tad me još cima s 'Bok' + :) .. ili kak idu one poruke, (jesi li spreman i sl, po prvi put.. milijarditi ti te riječi nisu simpa).

-kao najstrašnija kritika nekog OSa, nije loše? :))

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2016 20:11 (ihush).
16 godina
odjavljen
Windows 10 - općenito

E, ovi što valjaju da ih Win10 forsira na nešto, da updatei dolaze sami i tako to, gdje je moj AU?

Disklejmer - nemam nikakve tvikere, blockere, stopere i štajaznam šta sve ne. "Your device is up to date, last check 10:53"...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

-zabušant! ... pobjego s posla prije 17h.. :) i čudiš se... (čekaj kad te server ubaci u que-trigger).

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 FAQ, Windows 10 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice