- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Kreni instalirati VS2012, VS2015 Enterprise cijeli paket (c++, cordova, xamarin, mobile SDKovi) + SQL Server 2014 pa ćeš vidjet koliko to traje
Windowse brže skineš i instaliraš nego ta čudovišta.

Najviše me nervira kod Win 10 spori odziv Task Manager-a... kad windowza zabaguje Task Manager bi se trebao otvarati odmah na CTRL-ALT-DEL... Ovo je ovako od win 8 ...
Najviše me nervira kod Win 10 spori odziv Task Manager-a... kad windowza zabaguje Task Manager bi se trebao otvarati odmah na CTRL-ALT-DEL... Ovo je ovako od win 8 ...
Inače, još od Win 2000 se Task Manager direktno otvara sa Ctrl Shift Esc.
A Ctrl Alt Del od Viste otvara Switch meni.
Da, konfa pod moj PC i na poslu (i5, 16GB, Intel SSD ne znam koji). Traje, traje i traje. Windowsi se instaliraju u roku keks (manje od 15 minuta) a ova gamad žvače skoro puno radno vrijeme
kizo2703 - Ctrl Shift Esc, a ne Ctrl Alt Esc
Kreni instalirati VS2012, VS2015 Enterprise cijeli paket (c++, cordova, xamarin, mobile SDKovi) + SQL Server 2014 pa ćeš vidjet koliko to traje
Može slobodno nastaviti s CATIA-om, Matlabom, AutoCADom i sličnom ekipom
Neki dan sam išao instalirati Android Studio samo da mogu napraviti screenshot s mobitela jer mi je crkla Volume Down tipka. Kad me pitao za SDK-ove, idiot rekoh možda zatreba u futuru drugom, neka skida šta hoće. Screenshot sam dobio valjda dva sata nakon inicijalne ideje o screenshotu
True story
Kako napraviti backup(na OneDrive) kao što se može na mobitelima?
Inače, još od Win 2000 se Task Manager direktno otvara sa Ctrl Shift Esc.
A Ctrl Alt Del od Viste otvara Switch meni.
Ma znam... Nisam se dobro izrazio... Nego sam mislio na to da se prozor Task Manager-a generalno kod Win XP-a otvarao odmah u bilo kojoj situaciji. Dok od Win 8 pa na ovamo bude situacija kad moraš da sačekaš, što me nervira kad želim na silu odmah ugasiti proces koji mi pravi problem....
Negdje sam procitao da prestaje besplatna nadogradnja na win 10 ?!Sta ce biti sa onim koji su nadogradili win 7 ?
Negdje sam procitao da prestaje besplatna nadogradnja na win 10 ?!Sta ce biti sa onim koji su nadogradili win 7 ?
Od sada će se nadogradnja kao i custom instalacija naplaćivati..... jednostavno rečeno
Od sada će se nadogradnja kao i custom instalacija naplaćivati..... jednostavno rečeno
Sta ce biti sa ova moja 2 kompa na koje sam nadogradio vec na win 10 ?Mislim sta ce biti kada budem morao da radim clean install win 10 ponovo nekad?! :)
Sta ce biti sa ova moja 2 kompa na koje sam nadogradio vec na win 10 ?Mislim sta ce biti kada budem morao da radim clean install win 10 ponovo nekad?! :)
biti će i dalje aktiviran bez ikakvog problema
biti će i dalje aktiviran bez ikakvog problema
Super,mada je i win 7 64 bit ok ,koliko znam bice podrska do 2020 ! :)
free upgrade jos je moguc
Preko noci mi je napravio neki veci update i naravno s njim je doslo vise bug-ova.
Kad u isto vrijeme upalim qbittorrent i Chrome, Chrome se zamrzne, ne reagira i prestane radit net skroz, vec se 3 puta danas to desilo.
Bravo MS.
Preko noci mi je napravio neki veci update i naravno s njim je doslo vise bug-ova.
Kad u isto vrijeme upalim qbittorrent i Chrome, Chrome se zamrzne, ne reagira i prestane radit net skroz, vec se 3 puta danas to desilo.
Bravo MS.
ja sam dobio neke update-a ali još uvijek ne anni...to je valjda za svakog individualno i različito,nemam potrebe za starijim nadogradnjama kad su već od prije skinute
Postoji li mogućnost da isključim pozadinsko skeniranje Windows Defendera?
Ni AdBlock, ni AdBlock Plus ne rade nakon zadnjeg ažuriranja(nisam Insider). Imam ih, a i dalje viđam reklame po YT-u, i drugim web stranicama.
Postoji li mogućnost da isključim pozadinsko skeniranje Windows Defendera?
? ... možeš isključiti (kod w10 se reaktivira restartom kod starijih win.ver dok ga opet ne upališ), vjerojatnije želiš excludati (folder/file), možeš.
Ni AdBlock, ni AdBlock Plus ne rade nakon zadnjeg ažuriranja(nisam Insider). Imam ih, a i dalje viđam reklame po YT-u, i drugim web stranicama.
Ako je na EDGE ja sam napravio uninstal isttih i ponovo instalirao i rade odlicno
Jel zna netko zašto su mi ove opcije nedostupne za promjeniti?
Vrlo moguće da je krivac onaj program što si linkao nedavno Windows 10 Privacy Protector.
To je i meni prvo palo na pamet ali vratio sam "restore točku" prije njega i opet isto!
Ono na vrhu sa žutim slovima, da nema to neke veze?
Ništa, opet isto...
Resetirao sam također Group Policy na defoltne vrijednosti ali nema promjene osim što mi je nestao ženin user acc!
Bit će belaja
Meni ne da promijeniti postavke Windows Updatea (sve sivo) i nema nikakve poruke. Čudni su ovi Windowsi 10...