kolega znam to sve kaj si napisal, al odi i sam pogledaj, tebi je slajder na fast, sredina je slow i prvi je taj novi, evo i pikčr, nije mi jadsno koga vrapca če još taj pored slow ringa?
Gdje se to pali (znam lijen sam) da to odmah idem probati?
* * * Pokušaj pogoditi razlog isključivanja? * * *
Kupiš auto, radi, ne ideš po kotače, žmigavce, motor.. kao što je clean OS, tako je sad i clean browser, tad ako je loš/šupalj.. tad će se znati i tko j ekrivac, kako popraviti itd.
* * *
Ma nije to poanta što bi rekli, nego jednostavno ganjanje nekog inata, jer izgleda da nas iketakako slušaju, ovo oko Updatea popravili su u roku keks, ali oko addonsa - nisam siguran. Siguran sam da su ga obećavali. Zatvorenost browsera nikada nije postojala pa čak i u IE 6.0 (legenedi) bila je ona školjka kao se zvala eeeee.... Avant Browser.
A sada koliko će se popraviti sigurnost kod običnog juzera nisam siguran, najgore je kada on ne zna pa pokupi bucndle tipa cc cleaner a dok njega instalira ovaj mu pokupis ask toolbar i babylon toolbar, pa sve dok ne vidite kineske "antiviruse" gdje ne nate gdje je ni No ni gdje Yes, ali puno veze nemaju sa browserom jer i dalje su u sys-u i ne mo'š ih stjerati da si pita od jabuka samo reformat pomaže.
A za auto nisam baš siguran, šta ako želim Sky bag na krovu, hoću na gepeku (ako i je terenac) nosač za biciklo. U unutrašnjost senzor za umornost, a ne dolazi kao standard oprema i nije došao ni kada je kupljen - ali da se kupiti naknadno.
Iz iskustva kojeg se svakodnevno susrećem kao krajnjeg juzera Chome bez uBlock Origin (ili bilo kojeg, ovaj naglašvam kao najbolji) je za svakako kao hod po minskom polju, a kao informatičara je "otvori sve četvere oči" gdje ćeš kliknuti.