- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
http://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10
Malo prije sam odradio upgrade "stare" desetke preko ovoga (click na Download tool now) i sve 5 (osim Renaulta 4). SAJB.
Uradio istu stvar i sve za 5
this tool can't upgrade your pc. Ovo je ono što ja dobijem. Napominjem da sam nadogradio 7 prije nekoliko dana na verziju 10240. Kroz klasični WU nemam mogucnost nadogradnje
Pretpostavljam da ima veze sa ovim:
If it’s been less than 31 days since you upgraded to Windows 10, you won’t get the November update right away; this will allow you to go back to your previous version of Windows if you choose. After the 31 days have passed, your PC will automatically download the November update.
http://windows.microsoft.com/en-us/windows-10/windows-update-faq?tduid=(f5ace4b780b526760d890443bf99b604)(256380)(2459594)(XdSn0e3h3.k-yCyABVALx.s4VZju_7jOkQ)()
Pozdrav,
uspješno nadogradio na zadnju ver.1511(OS Build 10586.3) bez ikakvih problema,no zanima me
jedna stvar koju na prijašnjoj ver.10240 nisam imao.Znači u setingsu pod Windows Update mi se pojavilo
"Some settings are managed by your organization".Može li se to nekako promjenit da bude kao i do sad?
Winsi su 10 Pro 64bit licencirani naravno i aktivirani.
Pozdrav,
uspješno nadogradio na zadnju ver.1511(OS Build 10586.3) bez ikakvih problema,no zanima me
jedna stvar koju na prijašnjoj ver.10240 nisam imao.Znači u setingsu pod Windows Update mi se pojavilo
"Some settings are managed by your organization".Može li se to nekako promjenit da bude kao i do sad?
Koji antivirus imaš gore ?
Defender
Defender
Onda nije do njega. Na jednom pc me zezao avast a na drugom eset, i nadogradnja je prošla tek kad sam ih onemogućio,
pa sam zato pitao koji av imaš ...
Imam originalni win 8 pro. Jel postoji nacin da odma skinem 10ku na cd i ubacim key od osmice ili moram prvo instalirati osmicu pa onda update.
Za to ces se morat strpit jos cca. 5 dana (do 10.11.).
jel mogu dobit kakve instrukcije u vezi ovoga?
Upgradeaj preko onog windows media creation tool. I onda kad se upgradea na 10 se loginaj sa microsoft accountom, opet prek tog toola stavi na dvd/usb i formataj sve i instaliraj fresh.
ekipa, vidim da je došao neki update (ne znam je li instaliran kod mene) ali danas mi prestao radit headset mic, slušalice rade ali microphone ni pod razno.
probao sam reinstalirati drivere ali bezuspješno...netko još možda isti problem?
zanemarite, izgleda da se usb nekak otpojio :/
Pozdrav,
Da li si nesto tweakao u windowsima...ili nesto iskljucivao u GPE ili s nekim programom?
Pozdrav,
Imao sam i ja taj problem, ali na 10240 buildu nakon čiste instalacije te sam bio logiran sa faks emailom (@tvz.hr)... Nakon prvog restarta je to nestalo, tako da ako nisi resetirao PC od onda probaj to jer je meni već pomoglo nekoliko puta (PC i laptop, najčešće nakon clean installa Windowsa, dok je na PC-u bilo nakon upgradea na 10586.3 build)
Ne javljam se tako često ali samo da kažem svoje utiske o novom buildu Windowsa (1511).
Za razliku od nekih koji su primijetili da je sve navodno nešto ubrzano (butanje i odaziv aplikacija), ja to nisam primijetio. Također, problem sa metro (modern) aplikacijama i dalje postoji - nekad rade, a nekad ne (kao i u prijašnjem buildu), tako da baš i nisam oduševljen sa novim buildom Windowsa ! Čini mi se da bitne probleme i dalje nisu uspjeli riješiti niti mi ne izgleda da će ih uopće ikada riješiti. Zbog takvih sam problema prilikom nadogradnje s Windowsa 7 na Windows 10 (Build 10240) napravio clean install Windowsa 10 i nažalost problemi su bili potpuno isti kao i kad sam radio upgrade.
Vjerojatno nešto kod moje PC konfiguracije na valja (kanta je stara preko 5 godina) pa je i to razlog zašto aplikacije štekaju...
Ipak su mi Windowsi 7 bili puno bolji, ali sad što je tu je... Kasno je za plakanje
Predobar je ovaj novi build, Homegroup mi je prestao radit, više nema advanced indexing opcija...miline
Pozdrav
Moze li mi tko pomoci oko ukljucivanja onih glupih aliexpress starnica i oglasa(adblock ne pomaze)
Znaci kliknem npr.bug
Otvori stranicu
I sljedeci klik na stranici odvodi me u neku drugu stranic
1.AdwCleaner
2.CCleaner
3.Provjeriti i namjestiti sve postavke browsera te naravno očistiti sav history i ostalo od početka vremena
4.Malwarebytes anti malware skeniranje cijelog kompa
5.HitmanPro skeniranje
Pa Restart...
Kod disk cleanup dali se smije delete "Device driver packages"?
U GPE u configure windows update stavio na enabled.
Ma premalo je jednom tjedno. Treba svaki dan bar dvaput defragmentirati disk.
Samo da bacim upozorenje ekipi koja je na svojim Win 10 mašinama ručno micala telemetriju i ostalo spyware smeće sa Desetke sa raznim skriptama, komandama ili programčićima, i onima koji su ručno odinstalirali sve ili neke od ugrađenih windows metro appsa, nakon 1511 updejta Windows to sve ponovo pregazi, vrati nazad telemetriju i ostalo smeće, a appse koji fale reinstalira nanovo, dok se mnogi žale da iako nisu micali appse prije, nakon updejta sve postavke na tim appsima su im resetirani na default.
Vidim MS ima jos puno stvari koje moraju popraviti..
A vidim ljudi su se toliko bunili oko tog automatskog updejtanja (drivera pogotovo) da su morali izbacit tool da zaustave ovu svoju *genijalnu* ideju automatskog deploymenta updejta i svom lepezom sranja koje ce isti donosit sa sobom ako nastave sa tim.
Evo za one koji žele više kontrole oko istog:
http://www.forbes.com/sites/gordonkelly/2015/08/26/windows-10-how-to-stop-forced-updates/
Zanima me ima li ju još netko? (ili svi),što znači ?. I da napomenem da se ne može otvoriti (nema nikakve reakcije na klikove)
Drugari, otkako sam sa 7 migrirao na 10 povremeno mi se laptop u noci u 3 sata upali i pokuša nešto odraditi. Laptop bude u slep / hibernaciji tijekom noci. Počelo me nervirati, vjerovatno je neki update ili šta vec , ali ne mogu skužiti što ga probudi iz sna.
Drugari, otkako sam sa 7 migrirao na 10 povremeno mi se laptop u noci u 3 sata upali i pokuša nešto odraditi. Laptop bude u slep / hibernaciji tijekom noci. Počelo me nervirati, vjerovatno je neki update ili šta vec , ali ne mogu skužiti što ga probudi iz sna.
Kod mene isto tako cesto "trzne" iz sna, zatim se opet vrati na spavanje nakon cca 15 sekundi.
Ja rade odem na now nego da mi u 3 radi nesto.

Ma premalo je jednom tjedno. Treba svaki dan bar dvaput defragmentirati disk.
Ma ti si defragmentaciju zamijenila sa jednim drugim sportom koji se upražnjava dvaput dnevno ...
Ja ovo ovom Windowsu 10586.3 pisao prije jedno 30 stranica, a vi većinom i dalje razglabate je li to- to, kad će kad neće, i sl.
Dajte malo realna iskustva i probleme u odnosu na 10240 a ne u odnosu na Windows 7/8/8.1
Postovani
Da li iko ima Windows 10 Enterprise sa free licenncom od 90 dana i da li je primio ovaj novi update.
Hvala
Ja ovo ovom Windowsu 10586.3 pisao prije jedno 30 stranica, a vi većinom i dalje razglabate je li to- to, kad će kad neće, i sl.
Dajte malo realna iskustva i probleme u odnosu na 10240 a ne u odnosu na Windows 7/8/8.1
Nakon upgradea na 1511 - boot vrijeme mi se čini isto, nikakvi problemi se ne pojavljuju (nisu ni na 10240), u postavkama se može namjestiti izgled malo ugodniji oku, performanse u igrama su iste...
Jedino što nekome može zasmetati je da su one tvorničke aplikacije (3d builder, Finance i sl.) automatski vraćene ali se najnormalnije pobrišu.
Nit sam imal problema u 10240 niti imam problema u ovom novom , bar je tako u zadnjih 48 h.
Sve radi onako kako bi i trebalo raditi , s time da sam ja pristalica clean installa pa sam tako i ovaj puta napravio.