Windows 10 - općenito izdvojena tema

poruka: 15.413
|
čitano: 3.896.265
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 FAQ, Windows 10 - problemi
15 godina
Re: Windows 10 - općenito
Sum_of_all_fears kaže...

Fulao si .exe koji ustvari otvara konekcije. Pogledaj: Blokirao sve u Win Firewall i nema konekcija. Imaš jedan lijepi programčić imenom TCPView koji ti kaže tko sve otvara konekcije prema kamo. Pogledaj sa njime tko ustvari otvara konekciju.

Hvala, TCPView je pomogao 

Some people are so poor... all they have is money!
17 godina
neaktivan
Windows 10 - općenito

Je li netko imao problema s ovime što ja imam? Dajte pogledajte sliku. To mi se počelo događati posljednih par dana, poslije Windows update-a. Restartao sam laptop ali i dalje je isto. Zna nekad biti neupotrebljiv win 10 jer je i zauzeće diska na 100 %. Ne znam stvarno u čemu bi bio problem? Kada radim na laptopu, sve mi je nekako sporije a onda sam vidio i radi čega. Imam i Chrome upaljen što isto zauzima određenu količinu, ali system definitivno previše. Najbolje bi bilo da provjerim ako ima što virusa ili da preko system restore-a vratim par dan ranije?

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.10.2015 14:46 (jpelko2).

0 0 hvala 0
14 godina
jpelko2 kaže...

Je li netko imao problema s ovime što ja imam? Dajte pogledajte sliku. To mi se počelo događati posljednih par dana, poslije Windows update-a. Restartao sam laptop ali i dalje je isto. Zna nekad biti neupotrebljiv win 10 jer je i zauzeće diska na 100 %. Ne znam stvarno u čemu bi bio problem? Kada radim na laptopu, sve mi je nekako sporije a onda sam vidio i radi čega. Imam i Chrome upaljen što isto zauzima određenu količinu, ali system definitivno previše. Najbolje bi bilo da provjerim ako ima što virusa ili da preko system restore-a vratim par dan ranije?

AMD graficka i nedavni update drivera mozda ?

16 godina
neaktivan

Build 10565 je u Fast Ringu!

Tko želi (i zna kako) može skinuti i esd - nađite WZora na Twitteru, ima direktne linkove za Pro i Enterprise verzije!

Ja upravo krećem sa offline upgradeom.

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.10.2015 21:03 (kizo2703).
16 godina
kizo2703 kaže...

Tko želi (i zna kako) može skinuti i esd - nađite WZora na Twitteru, ima direktne linkove za Pro i Enterprise verzije!

Meni upravo skida preko Windows Update -a. Al sisa bandwidth da je to nenormalno, zakucao se na 10 Mbps i ne šljivi nikoga ni pol posto, net usporen do bola. Isprva kad sam otvorio task manager sam mislio da sam pokupio virus neki, al sam srečon otišao provjeriti Windows Update. 

16 godina
neaktivan
WackyZG kaže...

Meni upravo skida preko Windows Update -a. Al sisa bandwidth da je to nenormalno, zakucao se na 10 Mbps i ne šljivi nikoga ni pol posto, net usporen do bola. Isprva kad sam otvorio task manager sam mislio da sam pokupio virus neki, al sam srečon otišao provjeriti Windows Update. 

Zato sam ja skinul instalaciju i sad ''se toči''.

Inače, jedna veeeelika novost: moći će se napraviti clean install i aktivacija bez kemijanja sa upgradeom - od ovog builda, Windowsi će se moći aktivirati i sa ključem od Sedmice ili Osmice (naravno, samo sa ''genuine'' verzijom).

''Device activation improvements: We have received a lot of feedback from Insiders on making it easier to activate Windows 10 on devices that take advantage of the free upgrade offer to genuine Windows by using existing Windows 7, Windows 8 or Windows 8.1 product keys. If you install this build of the Windows 10 Insider Preview on a PC and it doesn’t automatically activate, you can enter the product key from Windows 7, Windows 8 or Windows 8.1 used to activate the prior Windows version on the same device to activate Windows 10 by going to Settings > Update & security > Activation and selecting Change Product Key. If you do a clean install of Windows 10 by booting off the media, you can also enter the product key from prior Windows versions on qualifying devices during setup. Refer to the Insider Hub for more information on these activation improvements including requirements.''

Više ...

17 godina
kizo2703 kaže...

...evo i video o tom buildu...dolaze opiturani vrh prozora pa ti vise nece trebat onaj dodatak  

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
15 godina
djigibao kaže... 

...evo i video o tom buildu...dolaze opiturani vrh prozora pa ti vise nece trebat onaj dodatak  

To je došlo u prošlom buildu koliko ja znam.

Swedish latin super funk.
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.10.2015 10:25 (sirka666).
16 godina
neaktivan
djigibao kaže...

Samo na aktivnom prozoru, nažalost.

Opet je sve puno bijele boje. Sranje!

Na ovom buildu ne rade third party teme, naravno ni Aero glass. Dosadno.

10 godina
Windows 10 - općenito

Evo da pitam jeli veci fps u nekim igrama kada se nadogradi na windows 10-ku ili je sve isto jer vidim npr u system req FIFE da je recommended OS windows10 a kao minimun win7 pa ako moze odgovor .

i nakon toga jeli se uopce jos isplati ici na windows 10-ku sa sedmom nemam nikakvih problema

0 0 hvala 0
17 godina
....sve ti je to isto...zasad...dok ne pocnu dx12 igre dolazit
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
16 godina
Windows 10 - općenito

Evo novi kumulativni update KB3097617

Summary

This update for Windows 10 includes functionality improvements and resolves the vulnerabilities in Windows that are described in the following Microsoft security bulletins and advisory:

Windows 10 updates are cumulative. Therefore, this package contains all previously-released fixes (see KB 3093266). If you have installed previous updates, only the new fixes that are contained in this package will be downloaded and installed to your computer.

morrisoN

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MaciStyle kaže...

Evo da pitam jeli veci fps u nekim igrama kada se nadogradi na windows 10-ku ili je sve isto jer vidim npr u system req FIFE da je recommended OS windows10 a kao minimun win7 pa ako moze odgovor .

i nakon toga jeli se uopce jos isplati ici na windows 10-ku sa sedmom nemam nikakvih problema

djigibao kaže...
....sve ti je to isto...zasad...dok ne pocnu dx12 igre dolazit

Po svim informacijama DirectX 12 obećava mnogo, tj. maksimalno korištenje hardwarea te dosta bolje performanse u igrama i na slabijim konfiguracijama. DirectX 12 bi mogao biti spas za low-budget gamere. No to su zasad samo price, ne terba se previse nadati. 

dzix
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.10.2015 0:31 (dzelo).
17 godina
odvjetnik kaže...

Kako da isforsiram update na win10 sa win7, nije mi jos izaslo na jednom laptopu a na desktopu jest podavno..

Napravi instalacijski medij (Media Creation Tool) i pokreni Setup dok si pod Win7.

Deckard
15 godina

Dali je netko imao problema s windows 10 sto se tice zvuka odnosno svakih 30 sekundi mi javlja kao neku obavjest a nista ne prikazuje. Cuje se kao ten den zvono a nista se ne dogadja O.o

nisam pio 9 mjeseci, a onda sam se rodio
16 godina
Meni je tako bili kada je qbittorrent bio starije verzije i nije bio nadograden za rad s action centrom. Svaki puta kada bi nesto skinuo, javio bi mi zvukom ali nista ne bi pisalo.
Steam: charmander2005
10 godina
neaktivan
Windows 10 - općenito

Imam jedan problemčić u vezi updateova. Naime, označio sam u postavkama updateova "defer upgrades", što znači da bi se novi updateovi trebali skidati par mjeseci nakon što budu izbačeni, ali meni se ipak updateovi gotovo svaki dan skidaju.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.10.2015 10:14 (wizwag).

0 0 hvala 0
14 godina
Windows 10 - općenito

Postavio sam pitanjue u Windows 10 - problemi, no odgovora nema još,
pa bih samo htio LINKAT na pitanje, da mi netko da mišljenje/odgovor

Hvala!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Windows 10 - općenito

Pozdrav,

dali netko zna kako instalirati windows 10 na Virtual Box? Ja sam par puta pokušao ali nikako nisam uspio, pa ako je netko uspio da mi kaže kako. Hvala :)

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ne da mi se sad instalirati virtualbox ali, što se točno dogodi? Moralo bi raditi, čak si i TPove mogao uredno instalirati.

Ili probaj sa Hyper-V (koji ti je možda i uzrok problema, btw).

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
9 godina
neaktivan
Windows 10 - općenito
trebam nekog tko bi mi pomogao oko brisanja win7 i instalacije win10 pro. nešto me zeza sedmica a ionako želim desetku. nisam majstor za te stvari. znači trebam pomoč oko brisanja svega s hdd-a i inst. w10 s usb sticka. javite se porukom,bio bih zavhalan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
dtdtdt kaže...
trebam nekog tko bi mi pomogao oko brisanja win7 i instalacije win10 pro. nešto me zeza sedmica a ionako želim desetku. nisam majstor za te stvari. znači trebam pomoč oko brisanja svega s hdd-a i inst. w10 s usb sticka. javite se porukom,bio bih zavhalan.

Priprema stick-a

Što čovjek više povećava svoje znanje to više povećava i svoju patnju.
14 godina
dtdtdt kaže...

Clean install 

Što čovjek više povećava svoje znanje to više povećava i svoju patnju.
17 godina
Moj PC  
4 1 hvala 2
15 godina

Ja imam retail za 100kn

17 godina
Windows 10 - općenito

ovo je oem.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
odjavljen

Promijeniš matičnu/disk/proc, ode licenca. GG.

Ili što kolega dolje kaže, ako ti ne krepa nešto od navedenog, mogao bi MS u međuvremenu "zacrniti" te ključeve.

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.10.2015 19:55 (Sum_of_all_fears).
16 godina

Možemo složit forumsku kladionicu u kojem roku će bit blacklistani

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
11 godina

kupio sam preko njih na istu foru 8.1Pro, prije preko godinu dana, sve radi bez problema...nikakav blacklist ili štogod

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 FAQ, Windows 10 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice