Windows 10 - općenito izdvojena tema

poruka: 15.413
|
čitano: 3.901.669
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 FAQ, Windows 10 - problemi
14 godina
neaktivan
Windows 10 - općenito

Kod igranja igre računalo se jednostavno zamrzne, baci ovu grešku: Dpc Watchdog Violation i restarta se. U čemu je problem?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Windows 10 - općenito
Kukec kaže...

Kod igranja igre računalo se jednostavno zamrzne, baci ovu grešku: Dpc Watchdog Violation i restarta se. U čemu je problem?

Jesi li klokao procesor? Cista instalacija? 

14 godina
neaktivan

Nisam klokao. Nije čista instalacija, već samo nadogradnja. I da unutar sustava piše da procesor ima 2,4GHz, a na naljepnici piše 2,7.

16 godina
darko099 kaže...

Može brza pomoc ljudi, instaliram frendu win 10 i sad mi trazi product key, a ne mogu preskočit taj dio...

ako je clean install,onda si skinuo windows s krivim jezikom,npr ja sam skinuo UK verziju a imao sam US i trazio me kljuc i nisam mogao preskocit,onda sam skinuo US i mogao sam preskociti...

16 godina
Kukec kaže...

Nvidija graficka? To sam ja imao na laptopu na nvidiji,updateaj driver ili ga reinstaliraj,meni je to pomoglo...

P.S. Isprike za dva posta za redom,al neda visestruko citiranje sa dvije stranice...

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.9.2015 15:08 (izvone).
16 godina
Windows 10 - općenito

Danas uradio čistu instalaciju Windows 10,prezadovoljan sam sustavom. 

Softwer

10 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Windows 10 - općenito

Jel se ikako može napraviti da se neki folder koji nije u OneDrive folderu sam sinkronizira s OneDriveom? Znači napravim folder u particij E i da mi se on sinkronizira kad u njega ubacim neki fajl ili sl.. Bez da moram ponovno kopirati dodane fajlove u OneDrive?

0 0 hvala 0
17 godina
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Windows 10 - općenito

Stara stvar koja još uvijek jednako loše radi...

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
Elles D. kaže...

Stara stvar koja još uvijek jednako loše radi...

U kojem smislu loše radi?

16 godina
Matozan kaže...
Matozan kaže...

Prvo oslobodi prostor na C disku>napravu upgrade na Win 10 (da ti se Win 10 aktivira)>zatim napravis secure erase>i onda napravis clean install

Može li se upgrade zaustaviti u nekom trenutku (dok snimi ID konfiguracije), da ne moram sad odmah očistiti prostor na C disku, pa onda za tjedan-dva napraviti clean install sa ISO slikom?

Na jednom stroju mi je tražio (kod rezerviranja Win 10) da upišem e-mail, a na drugom ne. Zašto? Jer su na istoj mreži ili je nešto drugo u pitanju (mislim da je drugi logiran na Microsoft Live)?

Što će biti sa Start meni-em (dodatan/add on program) za Win 8.1, zamijeniti će ga Start od Win 10 ili?

Edit: da li je normalno da mi cijeli dan Upgrade vrti: Working on it..., imam Bnet 20 Mbit/s u downloadu?

Može odgovor i na gornja pitanja?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
11 godina
Windows 10 - općenito

Može li mi netko objasniti što je ovo i zašto ih ima toliko?

Nisam to viđao do prelaska na 10-ku..

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.9.2015 22:22 (Avensac).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Obično se dogodi kad se mrežna (USB ili PCI) nekako prijavi na drugom slotu. Ove koje nisu spojene nebi trebale uopće bit vidljive. Što imaš od te opreme?

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
11 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Obično se dogodi kad se mrežna (USB ili PCI) nekako prijavi na drugom slotu. Ove koje nisu spojene nebi trebale uopće bit vidljive. Što imaš od te opreme?

Uopće nemam mrežnu karticu (USB ili PCI).

Jedina mrežna oprema koju imam je Amisov router (Technicolor TG788vn v2).

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.9.2015 8:54 (Avensac).
12 godina
vensac kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Uopće nemam mrežnu karticu.

Jedina mrežna oprema koju imam je Amisov router (Technicolor TG788vn v2).

Kako nemaš ? Pa na tvojoj matičnoj postoji mrežna kartica.

Sami sebi smo najveci neprijatelji
11 godina

Nemam ništa povezano preko USB ili PCI-a.

16 godina
odjavljen

Onda je i dalje spojena na PCI sabirnicu (samo ne preko slota, ali je).

Dakle, problem je u njenom driveru. Pokušaj pronaći neki drugi...

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
15 godina
neaktivan
Windows 10 - općenito

Trenutno imam na postoječem hard disku instaliran Windows 10.

Planiram ugraditi SSD i na njemu napraviti čistu instalaciju Windowsa 10.

Sad me zanima dali prije nego što maknem postoječi hard disk napravim formatiranje

ili da ostavim kako je sad,a formatiranje napravim kasnije.

Brine me kako če proči aktivaacija nakon što instaliram Windows na SSD.

Neču raditi migraciju s jednog na drugi disk jer je ovako bolje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
draž kaže...

Trenutno imam na postoječem hard disku instaliran Windows 10.

Planiram ugraditi SSD i na njemu napraviti čistu instalaciju Windowsa 10.

Sad me zanima dali prije nego što maknem postoječi hard disk napravim formatiranje

ili da ostavim kako je sad,a formatiranje napravim kasnije.

Brine me kako če proči aktivaacija nakon što instaliram Windows na SSD.

Neču raditi migraciju s jednog na drugi disk jer je ovako bolje.

Makni postojeći HDD pa ugradi SSD i instaliraj winse na njega a unošenje ključa preskači i kad se instalira aktiviraće se dočim se spojiš na net.

15 godina
neaktivan
Windows 10 - općenito

Ok hvala.

Pitanje sam postavio zato da možda sustav ili netko (Microsoft) ne svati da imam

instalirane Windowse na dva kompjutora.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Windows 10 - općenito

Zdravo raja. Zna li neko zasto su neke ikonice na taskbaru mutne, nisu ni blizu ostre kao na Windows 8.1 ili Windows 7. Evo primjer Chrome ikonica: http://s4.postimg.org/4muorlozx/Capture.png

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.9.2015 18:56 (Almin94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Windows 10 - općenito

Pazite ljudi netom haraju mineri.

Kako mi je ovo dospijelo na komp nemam pojma...pošto pazim kaj i kako instaliravam na komp, ali ae.

Eto, pazite se...provjeravajte CPU i GPU usage redovito i tjt.

Moj PC  
5 0 hvala 3
10 godina
protjeran
Windows 10 - općenito

ljudi,čini se da originalni windowsi 10 imaju problema s nekim krekanim igrama,poput gta v(ponavljam ne svim nego samo nekim)

rade neko vrijeme(par dana,tjedana),a onda zabaguje i igra i sistem,te ste sretni ako uopće možete pokrenuti igru...

LINK

LINK

Tominitutorijali
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Windows 10 - općenito

Ne fantaziraj...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Homie NB kaže...

ljudi,čini se da originalni windowsi 10 imaju problema s nekim krekanim igrama,poput gta v(ponavljam ne svim nego samo nekim)

rade neko vrijeme(par dana,tjedana),a onda zabaguje i igra i sistem,te ste sretni ako uopće možete pokrenuti igru...

LINK

LINK

Ajme! 

16 godina
odjavljen
Homie NB kaže...

LINK

LINK

Objašnjeno milijardu puta da se to odnosi na MSove usluge...

12 godina
neaktivan
Windows 10 - općenito

Iz kojeg mi se razloga čista instalacija windows 10 dugo očitava za razliku od w8.1.Jeli to normalno ili je posljedica nekog problema ?

0 0 hvala 0
12 godina
tikiviki kaže...

Iz kojeg mi se razloga čista instalacija windows 10 dugo očitava za razliku od w8.1.Jeli to normalno ili je posljedica nekog problema ?

Normalna posljedica nekog problema al nisam utvrdija kojeg ali obično nakon par dana dođe na svoje.

16 godina
Homie NB kaže...

LINK

LINK

Lol pokušava ocrniti MS, a onda da link na članak u čijem naslovu piše "overblown"

IRONY at its finest

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
17 godina
tikiviki kaže...

Zna biti problem sa mrežom.

Who would have thought being hit by lightening would land you in hospital?
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 FAQ, Windows 10 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice