Kod igranja igre računalo se jednostavno zamrzne, baci ovu grešku: Dpc Watchdog Violation i restarta se. U čemu je problem?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kod igranja igre računalo se jednostavno zamrzne, baci ovu grešku: Dpc Watchdog Violation i restarta se. U čemu je problem?
Jesi li klokao procesor? Cista instalacija?
Nisam klokao. Nije čista instalacija, već samo nadogradnja. I da unutar sustava piše da procesor ima 2,4GHz, a na naljepnici piše 2,7.
Može brza pomoc ljudi, instaliram frendu win 10 i sad mi trazi product key, a ne mogu preskočit taj dio...
ako je clean install,onda si skinuo windows s krivim jezikom,npr ja sam skinuo UK verziju a imao sam US i trazio me kljuc i nisam mogao preskocit,onda sam skinuo US i mogao sam preskociti...
Nvidija graficka? To sam ja imao na laptopu na nvidiji,updateaj driver ili ga reinstaliraj,meni je to pomoglo...
P.S. Isprike za dva posta za redom,al neda visestruko citiranje sa dvije stranice...
Danas uradio čistu instalaciju Windows 10,prezadovoljan sam sustavom.
Jel se ikako može napraviti da se neki folder koji nije u OneDrive folderu sam sinkronizira s OneDriveom? Znači napravim folder u particij E i da mi se on sinkronizira kad u njega ubacim neki fajl ili sl.. Bez da moram ponovno kopirati dodane fajlove u OneDrive?
Stara stvar koja još uvijek jednako loše radi...
Stara stvar koja još uvijek jednako loše radi...
U kojem smislu loše radi?
Prvo oslobodi prostor na C disku>napravu upgrade na Win 10 (da ti se Win 10 aktivira)>zatim napravis secure erase>i onda napravis clean install
Na jednom stroju mi je tražio (kod rezerviranja Win 10) da upišem e-mail, a na drugom ne. Zašto? Jer su na istoj mreži ili je nešto drugo u pitanju (mislim da je drugi logiran na Microsoft Live)?
Što će biti sa Start meni-em (dodatan/add on program) za Win 8.1, zamijeniti će ga Start od Win 10 ili?
Edit: da li je normalno da mi cijeli dan Upgrade vrti: Working on it..., imam Bnet 20 Mbit/s u downloadu?
Može odgovor i na gornja pitanja?
Obično se dogodi kad se mrežna (USB ili PCI) nekako prijavi na drugom slotu. Ove koje nisu spojene nebi trebale uopće bit vidljive. Što imaš od te opreme?
Obično se dogodi kad se mrežna (USB ili PCI) nekako prijavi na drugom slotu. Ove koje nisu spojene nebi trebale uopće bit vidljive. Što imaš od te opreme?
Uopće nemam mrežnu karticu (USB ili PCI).
Jedina mrežna oprema koju imam je Amisov router (Technicolor TG788vn v2).
Uopće nemam mrežnu karticu.
Jedina mrežna oprema koju imam je Amisov router (Technicolor TG788vn v2).
Kako nemaš ? Pa na tvojoj matičnoj postoji mrežna kartica.

Nemam ništa povezano preko USB ili PCI-a.
Onda je i dalje spojena na PCI sabirnicu (samo ne preko slota, ali je).
Dakle, problem je u njenom driveru. Pokušaj pronaći neki drugi...
Trenutno imam na postoječem hard disku instaliran Windows 10.
Planiram ugraditi SSD i na njemu napraviti čistu instalaciju Windowsa 10.
Sad me zanima dali prije nego što maknem postoječi hard disk napravim formatiranje
ili da ostavim kako je sad,a formatiranje napravim kasnije.
Brine me kako če proči aktivaacija nakon što instaliram Windows na SSD.
Neču raditi migraciju s jednog na drugi disk jer je ovako bolje.
Trenutno imam na postoječem hard disku instaliran Windows 10.
Planiram ugraditi SSD i na njemu napraviti čistu instalaciju Windowsa 10.
Sad me zanima dali prije nego što maknem postoječi hard disk napravim formatiranje
ili da ostavim kako je sad,a formatiranje napravim kasnije.
Brine me kako če proči aktivaacija nakon što instaliram Windows na SSD.
Neču raditi migraciju s jednog na drugi disk jer je ovako bolje.
Makni postojeći HDD pa ugradi SSD i instaliraj winse na njega a unošenje ključa preskači i kad se instalira aktiviraće se dočim se spojiš na net.

Ok hvala.
Pitanje sam postavio zato da možda sustav ili netko (Microsoft) ne svati da imam
instalirane Windowse na dva kompjutora.
Zdravo raja. Zna li neko zasto su neke ikonice na taskbaru mutne, nisu ni blizu ostre kao na Windows 8.1 ili Windows 7. Evo primjer Chrome ikonica: http://s4.postimg.org/4muorlozx/Capture.png
Ne fantaziraj...
Objašnjeno milijardu puta da se to odnosi na MSove usluge...
Iz kojeg mi se razloga čista instalacija windows 10 dugo očitava za razliku od w8.1.Jeli to normalno ili je posljedica nekog problema ?
Iz kojeg mi se razloga čista instalacija windows 10 dugo očitava za razliku od w8.1.Jeli to normalno ili je posljedica nekog problema ?
Normalna posljedica nekog problema al nisam utvrdija kojeg ali obično nakon par dana dođe na svoje.

Lol pokušava ocrniti MS, a onda da link na članak u čijem naslovu piše "overblown"
IRONY at its finest
Zna biti problem sa mrežom.