Windows 10 - općenito izdvojena tema

poruka: 15.413
|
čitano: 3.877.440
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 FAQ, Windows 10 - problemi
12 godina
Re: Windows 10 - dojmovi, problemi
ja111 kaže...

Bas sam i ja dosao na temu zbog poruke, znaci nece nas bil gejts preveslat? I kakva je ta 10 opcenito, pogotovo za gaming?

Odlična, očaparavajuća, vrhunska i nezamjenjiva za sve vrste igara koje odlicno rade dok se ne sruše

Sami sebi smo najveci neprijatelji
14 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Ništ ne valja, sve trza, šteka, zapinje. Imam 27 FPSa manje u Tetrisu...

I prema nekim glasinama na netu definitivno smanjuje duljinu kite (minimalno 25%).

Stručnjak za odmaganje...
11 godina
odjavljen
ja111 kaže...

Bas sam i ja dosao na temu zbog poruke, znaci nece nas bil gejts preveslat? I kakva je ta 10 opcenito, pogotovo za gaming?

Bill Gates nije u Microsoftu već godinama... Joe Belfiore je glavni što se tiče Windows 10 ako se ne varam.

11 godina
odjavljen
Windows 10 - dojmovi, problemi

Kizo koliko ovdje ima wallpapera ? 

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Silwncer kaže...

Bill Gates nije u Microsoftu već godinama... Joe Belfiore je glavni što se tiče Windows 10 ako se ne varam.

Krivo kolega. Još uvijek je savjetnik za tehnologiju.

13 godina
neaktivan

Majko isusova sveta bogorodice. Dosao sam pitati jer nisam u toku zato sto nemam vremena provoditi za kompjuterom citati novosti i naravno da ce mi biti sumljivo kad kapitalisti nude besplatni apgrejd na stari proizvod i bilo bi za ocekivati neku caku, pa sam zato i priupitao na forumu, jer valjda foumi tome i sluze. A bil gejts je samo fora naravno isto kao sto cu za apple govorit stiv dzobs pokoj mu u dusi

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous. WRC is for boys, Group B was for men.
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.6.2015 10:00 (ja111).
Moj PC  
0 3 hvala 0
11 godina
odjavljen
mario.L_hr kaže...
Silwncer kaže...

Krivo kolega. Još uvijek je savjetnik za tehnologiju.

Aha moja greška :) Nisam siguran je li Ballmer (debil) još CEO ili neko drugi ko je glavni za Windows 10 ?

16 godina
odjavljen

Ako ti je "sumljivo", onda se ti fino drži Sedmice ili čega već. Neš ti znanosti napraviti VHD i isprobati kako radi na stroju, bez virtualki i ostalog. Otkud da mi znamo kako će raditi sa tvojim hardverom i softverom? Ništa nisi napisao i onda očekuješ normalan odgovor.

My name is Legion... For we are many!
14 godina
siick_bubble_gumm kaže...
 takodjer sinoc dobio. 

He he, kod mene ništa, ma neće grom u koprive.

http://www.bug.hr/forum/board/opcenito-o-ict-biznisu/17.aspx?sort=act
12 godina
ja111 kaže...

Majko isusova sveta bogorodice. Dosao sam pitati jer nisam u toku zato sto nemam vremena provoditi za kompjuterom citati novosti i naravno da ce mi biti sumljivo kad kapitalisti nude besplatni apgrejd na stari proizvod i bilo bi za ocekivati neku caku, pa sam zato i priupitao na forumu, jer valjda foumi tome i sluze. A bil gejts je samo fora naravno isto kao sto cu za apple govorit stiv dzobs pokoj mu u dusi

Sad ozbiljno: Odlična je barem meni (samo fps naslovi su kod mene testirani od prvog do zadnjeg CoD-a, Bad Company 2, Battelfield 3 ... )

Sami sebi smo najveci neprijatelji
13 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Ako ti je "sumljivo", onda se ti fino drži Sedmice ili čega već. Neš ti znanosti napraviti VHD i isprobati kako radi na stroju, bez virtualki i ostalog. Otkud da mi znamo kako će raditi sa tvojim hardverom i softverom? Ništa nisi napisao i onda očekuješ normalan odgovor.

Nazalost ne mogu virtualku pokrenuti jer u biosu moram omoguciti virtual technology, problem je kaj sam na laptopu razbio ekran i ne zeli sliku slati na vanjski monitor sve dok ne ude u windows 7 loading screen (probao sam sve, pa cak i da iskopcam zice sa maticne). A mene je jedino zanimalo da li nece preveslati da 10 moram platiti kasnije, jer kao sto rekoh, bilo mi je sumljivo

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous. WRC is for boys, Group B was for men.
11 godina
odjavljen
ja111 kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Nazalost ne mogu virtualku pokrenuti jer u biosu moram omoguciti virtual technology, problem je kaj sam na laptopu razbio ekran i ne zeli sliku slati na vanjski monitor sve dok ne ude u windows 7 loading screen (probao sam sve, pa cak i da iskopcam zice sa maticne). A mene je jedino zanimalo da li nece preveslati da 10 moram platiti kasnije, jer kao sto rekoh, bilo mi je sumljivo

Ako su original Winsi neće.

16 godina
odjavljen

Ne treba ti virtualka, dal čitaš ti? Kreiraš prazan VHD, raspakiraš sa dism-om image i pokreneš setup sa tog VHDa. Čak ne moraš raditi ni drugu particiju...

15 godina

I meni stigla obavijest da se predbiljezim za win 10...znaci win 10 je iza ugla oo yeahh

11 godina
odjavljen

Paragon Virtualization Manager (odličan za takve stvari oko VHD) besplatna licenca (giveaway):

Promo

Instalacija

Ko voli nek izvoli 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Čemu? Tri klika i dvije naredbe u CMDu.

11 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...

Čemu? Tri klika i dvije naredbe u CMDu.

Možeš malo više pojasniti o tome ?

16 godina
odjavljen
11 godina
odjavljen

Koliko traje ovaj crni ekran tokom instalacije ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Mislim da nebuš instalirao W10. Meni je taj crni ekran bio više od dana. Odustao sam od instaliranja na mašinu.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
11 godina
odjavljen

Probaću sa .vmdk format.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ako netko nema zvuka u buildu 10130 neka proba ovo: Desni klik na ikonu glasnoće pored sata -> Playback devices. Odaberete aktivni izlaz i kliknete na Properties, tu u kartici Advanced odaberete manji Sampling rate od zadanog i zvuk bi trebao proraditi. Ispričavam se ako je već postavljeno, meni je pomoglo

Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si

0 0 hvala 1
11 godina
odjavljen

BTW ko će napraviti temu "Instalacija Windows 10 operativnog sustava" ? (kad izađe final ofc) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen

Sa .vmdk radi :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Sta je s ovim ekranima za nadogradnju, mislim sta ako se ne predbiljezis...?

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
djigibao kaže...

Ma, vjrojatno negdje nađeš ISO i napraviš nadogradnju.

Za one koji imaju orginal nema zime, na koji god način radio tu nadogradnju.

14 godina
neaktivan
Valentin17 kaže...

Ma, vjrojatno negdje nađeš ISO i napraviš nadogradnju.

Za one koji imaju orginal nema zime, na koji god način radio tu nadogradnju.

Što ako imaš oriđiđi Winse ali Professional verziju (privatno)?

14 godina
mario.L_hr kaže...

Što ako imaš oriđiđi Winse ali Professional verziju (privatno)?

Ma svejedno, njima je u interesu da se ljudi maknu pogotovo sa Win 7, a ovi koji imaju 8.1, tih nema puno, a ti će tako i tako brzo prijeći na 10.

Po meni ovo je samo malo reklamice za one koji još ne znaju da izlazi novi OS, ako takvih ima.

A kako je valjda i rečeno more i more puta, nadogradnja na Win 10 je besplatna prvu godinu od izlaska, to vrijedi za sve verzije, pa kako home, tako i pro, jedni ne znam što je sa enterprise,

negdje sam pročitao i to, ali sam zaboravio, ali manje bitno, tako i tako ljudi većinom imaju pro ili home.

Build 10134 je pred vratima, http://www.winbeta.org/news/windows-10-build-10134-may-hit-fast-ring-soon-bug-fixes-and-refinements?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Ne donosi promjene u sučelju, samo poboljšanje stabilnosti,  ispravak bugova i sl.

Sad sigurno preskačem build 10130, kako se bliži RTM stalno budu sada izlazili novi buildovi, meni se osobno bome ne da nadograđivati na svaki koji izađe, promjene u sučelju i sl.

su gotove po meni, sad ga samo budu polirali do izlaska RTM verzije.

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.6.2015 11:59 (Valentin17).
16 godina
djigibao kaže...

-ništa. Stvaranje hypea i prethodnih postova... vjerojatno samo statistika i osiguravanje dovoljnih servera pa i medija. Interes MSa, nebitno za juzera.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
neaktivan
Valentin17 kaže...

Ma svejedno, njima je u interesu da se ljudi maknu pogotovo sa Win 7, a ovi koji imaju 8.1, tih nema puno, a ti će tako i tako brzo prijeći na 10.

Po meni ovo je samo malo reklamice za one koji još ne znaju da izlazi novi OS, ako takvih ima.

A kako je valjda i rečeno more i more puta, nadogradnja na Win 10 je besplatna prvu godinu od izlaska, to vrijedi za sve verzije, pa kako home, tako i pro, jedni ne znam što je sa enterprise,

negdje sam pročitao i to, ali sam zaboravio, ali manje bitno, tako i tako ljudi većinom imaju pro ili home.

Build 10134 je pred vratima, http://www.winbeta.org/news/windows-10-build-10134-may-hit-fast-ring-soon-bug-fixes-and-refinements?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Ne donosi promjene u sučelju, samo poboljšanje stabilnosti,  ispravak bugova i sl.

Sad sigurno preskačem build 10130, kako se bliži RTM stalno budu sada izlazili novi buildovi, meni se osobno bome ne da nadograđivati na svaki koji izađe, promjene u sučelju i sl.

su gotove po meni, sad ga samo budu polirali do izlaska RTM verzije.

Kaže baba Vanga da oni koji ne budu instalirali sve buildove i redovito odrađivali questove te odrađivali feedbackove neće dobiti free key. A baba Vanga je bliska s MS-om.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 FAQ, Windows 10 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice