Bas sam i ja dosao na temu zbog poruke, znaci nece nas bil gejts preveslat? I kakva je ta 10 opcenito, pogotovo za gaming?
Odlična, očaparavajuća, vrhunska i nezamjenjiva za sve vrste igara koje odlicno rade dok se ne sruše

Bas sam i ja dosao na temu zbog poruke, znaci nece nas bil gejts preveslat? I kakva je ta 10 opcenito, pogotovo za gaming?
Odlična, očaparavajuća, vrhunska i nezamjenjiva za sve vrste igara koje odlicno rade dok se ne sruše
Ništ ne valja, sve trza, šteka, zapinje. Imam 27 FPSa manje u Tetrisu...
I prema nekim glasinama na netu definitivno smanjuje duljinu kite (minimalno 25%).
Bill Gates nije u Microsoftu već godinama... Joe Belfiore je glavni što se tiče Windows 10 ako se ne varam.
Bill Gates nije u Microsoftu već godinama... Joe Belfiore je glavni što se tiče Windows 10 ako se ne varam.
Krivo kolega. Još uvijek je savjetnik za tehnologiju.
Majko isusova sveta bogorodice. Dosao sam pitati jer nisam u toku zato sto nemam vremena provoditi za kompjuterom citati novosti i naravno da ce mi biti sumljivo kad kapitalisti nude besplatni apgrejd na stari proizvod i bilo bi za ocekivati neku caku, pa sam zato i priupitao na forumu, jer valjda foumi tome i sluze. A bil gejts je samo fora naravno isto kao sto cu za apple govorit stiv dzobs pokoj mu u dusi
Krivo kolega. Još uvijek je savjetnik za tehnologiju.
Aha moja greška :) Nisam siguran je li Ballmer (debil) još CEO ili neko drugi ko je glavni za Windows 10 ?
Ako ti je "sumljivo", onda se ti fino drži Sedmice ili čega već. Neš ti znanosti napraviti VHD i isprobati kako radi na stroju, bez virtualki i ostalog. Otkud da mi znamo kako će raditi sa tvojim hardverom i softverom? Ništa nisi napisao i onda očekuješ normalan odgovor.
He he, kod mene ništa, ma neće grom u koprive.
Majko isusova sveta bogorodice. Dosao sam pitati jer nisam u toku zato sto nemam vremena provoditi za kompjuterom citati novosti i naravno da ce mi biti sumljivo kad kapitalisti nude besplatni apgrejd na stari proizvod i bilo bi za ocekivati neku caku, pa sam zato i priupitao na forumu, jer valjda foumi tome i sluze. A bil gejts je samo fora naravno isto kao sto cu za apple govorit stiv dzobs pokoj mu u dusi
Sad ozbiljno: Odlična je barem meni (samo fps naslovi su kod mene testirani od prvog do zadnjeg CoD-a, Bad Company 2, Battelfield 3 ... )
Ako ti je "sumljivo", onda se ti fino drži Sedmice ili čega već. Neš ti znanosti napraviti VHD i isprobati kako radi na stroju, bez virtualki i ostalog. Otkud da mi znamo kako će raditi sa tvojim hardverom i softverom? Ništa nisi napisao i onda očekuješ normalan odgovor.
Nazalost ne mogu virtualku pokrenuti jer u biosu moram omoguciti virtual technology, problem je kaj sam na laptopu razbio ekran i ne zeli sliku slati na vanjski monitor sve dok ne ude u windows 7 loading screen (probao sam sve, pa cak i da iskopcam zice sa maticne). A mene je jedino zanimalo da li nece preveslati da 10 moram platiti kasnije, jer kao sto rekoh, bilo mi je sumljivo
Nazalost ne mogu virtualku pokrenuti jer u biosu moram omoguciti virtual technology, problem je kaj sam na laptopu razbio ekran i ne zeli sliku slati na vanjski monitor sve dok ne ude u windows 7 loading screen (probao sam sve, pa cak i da iskopcam zice sa maticne). A mene je jedino zanimalo da li nece preveslati da 10 moram platiti kasnije, jer kao sto rekoh, bilo mi je sumljivo
Ako su original Winsi neće.
Ne treba ti virtualka, dal čitaš ti? Kreiraš prazan VHD, raspakiraš sa dism-om image i pokreneš setup sa tog VHDa. Čak ne moraš raditi ni drugu particiju...
I meni stigla obavijest da se predbiljezim za win 10...znaci win 10 je iza ugla oo yeahh
Paragon Virtualization Manager (odličan za takve stvari oko VHD) besplatna licenca (giveaway):
Ko voli nek izvoli
Čemu? Tri klika i dvije naredbe u CMDu.
Čemu? Tri klika i dvije naredbe u CMDu.
Možeš malo više pojasniti o tome ?
Koliko traje ovaj crni ekran tokom instalacije ?
Probaću sa .vmdk format.
Ako netko nema zvuka u buildu 10130 neka proba ovo: Desni klik na ikonu glasnoće pored sata -> Playback devices. Odaberete aktivni izlaz i kliknete na Properties, tu u kartici Advanced odaberete manji Sampling rate od zadanog i zvuk bi trebao proraditi. Ispričavam se ako je već postavljeno, meni je pomoglo
BTW ko će napraviti temu "Instalacija Windows 10 operativnog sustava" ? (kad izađe final ofc)
Sta je s ovim ekranima za nadogradnju, mislim sta ako se ne predbiljezis...?
Ma, vjrojatno negdje nađeš ISO i napraviš nadogradnju.
Za one koji imaju orginal nema zime, na koji god način radio tu nadogradnju.
Ma, vjrojatno negdje nađeš ISO i napraviš nadogradnju.
Za one koji imaju orginal nema zime, na koji god način radio tu nadogradnju.
Što ako imaš oriđiđi Winse ali Professional verziju (privatno)?
Što ako imaš oriđiđi Winse ali Professional verziju (privatno)?
Ma svejedno, njima je u interesu da se ljudi maknu pogotovo sa Win 7, a ovi koji imaju 8.1, tih nema puno, a ti će tako i tako brzo prijeći na 10.
Po meni ovo je samo malo reklamice za one koji još ne znaju da izlazi novi OS, ako takvih ima.
A kako je valjda i rečeno more i more puta, nadogradnja na Win 10 je besplatna prvu godinu od izlaska, to vrijedi za sve verzije, pa kako home, tako i pro, jedni ne znam što je sa enterprise,
negdje sam pročitao i to, ali sam zaboravio, ali manje bitno, tako i tako ljudi većinom imaju pro ili home.
Build 10134 je pred vratima, http://www.winbeta.org/news/windows-10-build-10134-may-hit-fast-ring-soon-bug-fixes-and-refinements?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook
Ne donosi promjene u sučelju, samo poboljšanje stabilnosti, ispravak bugova i sl.
Sad sigurno preskačem build 10130, kako se bliži RTM stalno budu sada izlazili novi buildovi, meni se osobno bome ne da nadograđivati na svaki koji izađe, promjene u sučelju i sl.
su gotove po meni, sad ga samo budu polirali do izlaska RTM verzije.
-ništa. Stvaranje hypea i prethodnih postova... vjerojatno samo statistika i osiguravanje dovoljnih servera pa i medija. Interes MSa, nebitno za juzera.
Ma svejedno, njima je u interesu da se ljudi maknu pogotovo sa Win 7, a ovi koji imaju 8.1, tih nema puno, a ti će tako i tako brzo prijeći na 10.
Po meni ovo je samo malo reklamice za one koji još ne znaju da izlazi novi OS, ako takvih ima.
A kako je valjda i rečeno more i more puta, nadogradnja na Win 10 je besplatna prvu godinu od izlaska, to vrijedi za sve verzije, pa kako home, tako i pro, jedni ne znam što je sa enterprise,
negdje sam pročitao i to, ali sam zaboravio, ali manje bitno, tako i tako ljudi većinom imaju pro ili home.
Build 10134 je pred vratima, http://www.winbeta.org/news/windows-10-build-10134-may-hit-fast-ring-soon-bug-fixes-and-refinements?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook
Ne donosi promjene u sučelju, samo poboljšanje stabilnosti, ispravak bugova i sl.
Sad sigurno preskačem build 10130, kako se bliži RTM stalno budu sada izlazili novi buildovi, meni se osobno bome ne da nadograđivati na svaki koji izađe, promjene u sučelju i sl.
su gotove po meni, sad ga samo budu polirali do izlaska RTM verzije.
Kaže baba Vanga da oni koji ne budu instalirali sve buildove i redovito odrađivali questove te odrađivali feedbackove neće dobiti free key. A baba Vanga je bliska s MS-om.