Win XP i audio problem

poruka: 12
|
čitano: 2.087
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Win XP i audio problem

Poštovanje!

Imam problem sa zvukom koji pokušavam otkloniti cijelo jutro, al ne uspjevam, pa da vi slučajno nemožete pomoći Smijeh

Naime, kad pokrenem neki film ili mp3 file, zvuk radi savršeno, no kad odem na jubito, video se normalno vrti, dok

od zvuka ni z!

Reinstalirao sam flash player, obrisao i ponovno instalirao sound drivere i ništa...

U Control panelu, pod sound and audio devices naletio sam na nešto što bi možda mogao biti problem.

Kada pod tabom audio namjestim MIDI default device i kliknem apply, nakon što ponovno uđem u isti tab, ostane bijelo kao da ništa nisam odabrao (evo slika pa pogledajte)

http://yfrog.com/9gproblemyp

Jako sam naživciran Viče pa pomozite Osmijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Win XP i audio problem
simo kaže...

Kada pod tabom audio namjestim MIDI default device i

neznam zašto bi bio MIDI defaultni...promijeni ...

15 godina
neaktivan

Možda me nisi shvatio ili pogledao sliku.

Pod tabovima sound playback sam namjestio sigmatel audio što i treba, ali tab MIDI music playback je bio prazan, pa sam pomislio

da i to treba namjestiti, ali nikako ne prihvaća kad kliknem na to.

Ne znam dali je to problem što ne pušta glazbu na youtubeu (iako MIDI nema veze sa tim) ali sam pomislio da slučajno to nije problem

17 godina
neaktivan

znaš da neki uradci na youtubeu koji su postavljeni,a krše autorska prava,imaju disejblan zvuk?

ilil

imaš instalirane kodeke?

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.3.2010 13:56 (Bugy).
15 godina
protjeran
Win XP i audio problem

pa ako mu radi mp3 i video ima codece, a i youtube nema veze s codecima nego flash playerom, to je do njega. kompletno ga reinstaliraj iz winsa i instaliraj opet

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mindstorm kaže...

pa ako mu radi mp3 i video ima codece, a i youtube nema veze s codecima nego flash playerom, to je do njega. kompletno ga reinstaliraj iz winsa i instaliraj opet

možda si u pravu...

http://www.mydigitallife.info/2007/08/16/solution-to-fix-youtube-or-other-embedded-flash-video-no-sound-in-external-websites/

15 godina
neaktivan
Win XP i audio problem

Ništa, mamicu mu j**em :D

Pobrisao firefox, očistio CCleanerom sve, ponovo instalirao firefox i flash i sve isto...

Pomoću ovog linka prije postavio postavke flash playera kako treba i ništa...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ajde pokušaj s Internet Explorerom, i pokušaj također pogledati i neki silverlight video.

SilvioS, MSP Lead
15 godina
neaktivan
Win XP i audio problem

Probao sam sa Firefoxom,Chromeom i Operom i ništa...

Jbg, nije mi suđeno ići na youtube...Mršti se

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jesi probao pogledati s IE? I jesi pokušao flash pogledati?

PS. je li uopće do sad normalno radilo?

SilvioS, MSP Lead
15 godina
neaktivan

Imam stari IE pa nije htio na jubito, a novi mi se nije dalo skidati...

Inače, mrzim IE Smijeh

Naravno, prije je radilo, prestalo je tek jučer

15 godina
protjeran
Win XP i audio problem

uninstaliraj flash player

napravi restore point ili backup registry-a

upiši u start regedit

idi ( ako nađe ) pod:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Installer\Products\   i obriši   FE9286A31970DDF439286C09DD80129B

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Active Setup\Installed Components\   i obriši  {D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000}

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Products\   i obriši  FE9286A31970DDF439286C09DD80129B

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\    i obriši   Adobe Flash Player ActiveX               

Adobe Flash Player Plugin

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\    i obriši  {3A6829EF-0791-4FDD-9382-C690DD0821B9}

uninstaliraj browser, skeniraj registry nekim programom, očisti komp ccleanerom, idi u C\Windows\Prefetch i sve šta nađe unutra obriši ( ne folder, izbriši ono unutra ). isprazni smeče, restartaj komp i kad se vratiš instaliraj browser i flash pa mora radit da ga hebeš

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.3.2010 13:00 (mindstorm).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice