Vista sp2
- poruka: 156
- |
- čitano: 23.210
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Mozda zato što imamo vragove za avatare?
Mozda zato što imamo vragove za avatare?
Naravski da imam :) I to dva, kad smo već kod toga.
Nista, deinstalirati ću sve što mi ne treba i probati ću ponovno popodne.
Ja sam si jos prije instalirao SP2 RC, hoce li meni uopce ponuditi na Update u SP2, ili da izbrisem ovaj... Ili kaj...
Pravite se važni BSD vragovima, a koristite Vistu... cccccc
Pravite se važni BSD vragovima, a koristite Vistu... cccccc
Moj vrag nema veze s BSDom tako da...
Inače, deinstalirao sam Daemon Toolse i PowerISO te deaktivirao NOD32 i vidi vraga (lol) x64 Sp2 update je prošao bez problema.
Moj vrag nema veze s BSDom tako da...
Inače, deinstalirao sam Daemon Toolse i PowerISO te deaktivirao NOD32 i vidi vraga (lol) x64 Sp2 update je prošao bez problema.
Zašto bi reinstalirao Vistu? Sve radi kako treba.
Instalirao sam je prije godinu i nešto sitno i ne planiram ništa (re)instaliravati dok ne izađe Win7.
Zašto bi reinstalirao Vistu? Sve radi kako treba.
Instalirao sam je prije godinu i nešto sitno i ne planiram ništa (re)instaliravati dok ne izađe Win7.
ma čisto pitam, zanimalo me hoće li ti vrag ne dat mira pa da ideš nanovo reinstall.
Čak ni da ovo s deinstalacijom nije upalilo ne bi nista reinstaliravao. Nastavio bi raditi na SP1 još pola godine.
Nekad prije sam reinstaliravao kad god mi se prohtjelo, ali sada mi se nekako više ne da :)
Čak ni da ovo s deinstalacijom nije upalilo ne bi nista reinstaliravao. Nastavio bi raditi na SP1 još pola godine.
Nekad prije sam reinstaliravao kad god mi se prohtjelo, ali sada mi se nekako više ne da :)
Stvarno imate vremena na bacanje... ja Vistu nisam reinstalirao od... a početka 2007. godine. To je proces od nekoliko dana...
Znao sam da je do deamon tool-a i sigurno je i NOD stvarao problem, bar je meni kad sam instalirao RC.
BSD, Linux itd. uvijek rado korisim dok je Windows na kucnom racunaru kojeg koriste ostali ukucani.
Stvarno imate vremena na bacanje... ja Vistu nisam reinstalirao od... a početka 2007. godine. To je proces od nekoliko dana...

To je proces od nekoliko dana...
Sorry što idem offtopic, ali moram da kažem. Gledajte kako su se ovi Elles i Adin izmješali sa avatarima, ja sam isprva mislio da je to isti korisnik.lol
Sorry što idem offtopik, ali moram da kažem. Gledajte kako su se ovi Elles i Adin izmješali sa avatarima, ja sam isprva mislio da je to isti korisnik.lol
Samo da vas upozorim, instalirao sam jučer bio SP2 za Windows Vistu Ultimate a drugi dan su počeli problemi, NOD32 odbija raditi i MSN.
Sad sam se vratio na SP1 i sve radi kako treba.
Ne kazem da ce se to dogoditi i vama ... no be warned :)
Netko je spominjao da se ukida aktivacijski kod ili Product ID prilikom instaliranja SP2 na Visti.
Ja imam 64bit piratsku Vistu.Da li ce mi se "ukinut" taj aktivacijski kod nakon instalacije?
meni vista nakon instalacije sp2 radi brže ili kako bi to reko uglađenije.
Samo da vas upozorim, instalirao sam jučer bio SP2 za Windows Vistu Ultimate a drugi dan su počeli problemi, NOD32 odbija raditi i MSN.
Sad sam se vratio na SP1 i sve radi kako treba.
Ne kazem da ce se to dogoditi i vama ... no be warned :)
Netko je spominjao da se ukida aktivacijski kod ili Product ID prilikom instaliranja SP2 na Visti.
Ja imam 64bit piratsku Vistu.Da li ce mi se "ukinut" taj aktivacijski kod nakon instalacije?