Vista sp2

poruka: 156
|
čitano: 23.210
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Vista sp2
Friday kaže...
 Pa evo meni je na x64 instalacija prošla bez problema...

He, blago tebi...
17 godina
Elles D. kaže...
Friday kaže...
 Pa evo meni je na x64 instalacija prošla bez problema...

He, blago tebi...
 I ja kazem. Meni je doslo do kraja i pise "Service pack did not install." i onda odem u Safe mode i onda mi napise kako neki servis se nije podigao, i ne instalira se SP2. Moracu sad da ponovo instaliram sve ispocetka. :) Kod mene je isto 64 bitna Vista Business.
17 godina
Vista sp2

Mozda zato što imamo vragove za avatare? Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Elles D. kaže...

Mozda zato što imamo vragove za avatare? Smijeh

Izgleda :) Da nemas ti kojim slucajem instaliran neki program za virtualizaciju diskova? Daemon tool ili slicno? ;)
17 godina
Vista sp2

Naravski da imam :) I to dva, kad smo već kod toga.

Nista, deinstalirati ću sve što mi ne treba i probati ću ponovno popodne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nesto mi govori da je do toga. Ja isto imam daemon tool. Al danas nesto kontam da sve formatiram i ispocetka.
16 godina
neaktivan
RE: Vista sp2?
Dac kaže...

Ja sam si jos prije instalirao SP2 RC, hoce li meni uopce ponuditi na Update u  SP2, ili da izbrisem ovaj... Ili kaj... 

Kako na uputama piše - da bi instalirao konačnu verziju, moraš deinstalirati RC.
17 godina
neaktivan
Vista sp2

Pravite se važni BSD vragovima, a koristite Vistu... cccccc

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
naxeem kaže...

Pravite se važni BSD vragovima, a koristite Vistu... cccccc

i to sa SP2 vistu
Što nose vjetrovi sudbine nitko ne može znati.
17 godina

Moj vrag nema veze s BSDom tako da...

Inače, deinstalirao sam Daemon Toolse i PowerISO te deaktivirao NOD32 i vidi vraga (lol) x64 Sp2 update je prošao bez problema.

17 godina
Elles D. kaže...

Moj vrag nema veze s BSDom tako da...

Inače, deinstalirao sam Daemon Toolse i PowerISO te deaktivirao NOD32 i vidi vraga (lol) x64 Sp2 update je prošao bez problema.

i hočeš li sad kad znaš uzrok prve neuspješne instalacije sp2 ponovno reinstalirati vistu, pa ponovo instalirati sp2 ili ne
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.5.2009 18:26 (sage).
17 godina

Zašto bi reinstalirao Vistu? Sve radi kako treba.

Instalirao sam je prije godinu i nešto sitno i ne planiram ništa (re)instaliravati dok ne izađe Win7.

17 godina
Elles D. kaže...

Zašto bi reinstalirao Vistu? Sve radi kako treba.

Instalirao sam je prije godinu i nešto sitno i ne planiram ništa (re)instaliravati dok ne izađe Win7.

ma čisto pitam, zanimalo me hoće li ti vrag ne dat mira pa da ideš nanovo reinstall.

ma čisto pitam, zanimalo me hoće li ti vrag ne dat mira pa da ideš nanovo reinstall.
sve u svemu ja sam baš čekao sp2 da ponovno reinstaliram vistu.
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.5.2009 18:28 (sage).
17 godina
Vista sp2

Čak ni da ovo s deinstalacijom nije upalilo ne bi nista reinstaliravao. Nastavio bi raditi na SP1 još pola godine.

Nekad prije sam reinstaliravao kad god mi se prohtjelo, ali sada mi se nekako više ne da :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Elles D. kaže...

Čak ni da ovo s deinstalacijom nije upalilo ne bi nista reinstaliravao. Nastavio bi raditi na SP1 još pola godine.

Nekad prije sam reinstaliravao kad god mi se prohtjelo, ali sada mi se nekako više ne da :)

tako sam i ja prije, ali sad sam se popravio, sad je reinstalacija cirka svakih 6 mjeseci. sad planiram nanovo instalirati sa sp 2, napraviti backup sa ATI2009 i nema više reinstalla, nego samo restore po potrebi.
nakon deinstalacije croatian language packa, sp2 mi se ponudio za instalaciju preko windows updatea
windows 7 kad dođe dođe, dobrodošla !
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.5.2009 18:40 (sage).
17 godina
neaktivan

Stvarno imate vremena na bacanje... ja Vistu nisam reinstalirao od... a početka 2007. godine. To je proces od nekoliko dana...

17 godina
Ko nema vremena nek se ubije :)

Znao sam da je do deamon tool-a i sigurno je i NOD stvarao problem, bar je meni kad sam instalirao RC.

BSD, Linux itd. uvijek rado korisim dok je Windows na kucnom racunaru kojeg koriste ostali ukucani.
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Stvarno imate vremena na bacanje... ja Vistu nisam reinstalirao od... a početka 2007. godine. To je proces od nekoliko dana...

Ipak se isplati uzet godisnji i puknut sve od nule. Namigiva  Jos mi ni jedan SP ni na jednom OS-u nije radio kako treba na "zagadjenoj instalaciji". Sjecam se kada se XP nadogradjivao na SP2, da je na takvoj instalaciji dolazilo do drasticnog pada performansi.
17 godina
naxeem kaže...

To je proces od nekoliko dana...

je, ali ako imaš neki log, ja sam si sve prije zapisao u notepadu što je instalirano, što treba napraviti od podešenja na visti, tako da je samo reinstaliram, pogledam u log da vidim što treba dalje i to ide brzo.
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.5.2009 19:26 (sage).
16 godina
Vista sp2

Sorry što idem offtopic, ali moram da kažem. Gledajte kako su se ovi Elles i Adin izmješali sa avatarima, ja sam isprva mislio da je to isti korisnik.lol

Brod mi je sparkiran na obalama Drave, gdje i pržim sve što mi dođe pod ruku.xD
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.5.2009 20:07 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
sage kaže...
 je, ali ako imaš neki log, ja sam si sve prije zapisao u notepadu što je instalirano, što treba napraviti od podešenja na visti, tako da je samo reinstaliram, pogledam u log da vidim što treba dalje i to ide brzo.
Ja instaliravam programe kako mi zatrebaju. Ne želim odmah nakon instalacije ubiti OS :)

Jack Sparrow kaže...

Sorry što idem offtopik, ali moram da kažem. Gledajte kako su se ovi Elles i Adin izmješali sa avatarima, ja sam isprva mislio da je to isti korisnik.lol

Bez brige, nije ovo još jedan slučaj daxinja ili kako se već zvao ;)
17 godina
odjavljen
naxeem kaže...

Pa ne bih se baš složio. Za instalaciju Viste 64, vs2008, sql 2008, devexpress kontrole, office i još neke pomoćne stvari treba mi jedan radni dan (jedna smjena). Doduše, imam dobar stroj, ali svejedno...
Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan
Vista sp2

Samo da vas upozorim, instalirao sam jučer bio SP2 za Windows Vistu Ultimate a drugi dan su počeli problemi, NOD32 odbija raditi i MSN.

Sad sam se vratio na SP1 i sve radi kako treba.

Ne kazem da ce se to dogoditi i vama ... no be warned   :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vista sp2

Netko je spominjao da se ukida aktivacijski kod ili Product ID prilikom instaliranja SP2 na Visti.

Ja imam 64bit piratsku Vistu.Da li ce mi se "ukinut" taj aktivacijski kod nakon instalacije?Izlanuo se

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Vista sp2

meni vista nakon instalacije sp2 radi brže ili kako bi to reko uglađenije.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ReiKo kaže...

Samo da vas upozorim, instalirao sam jučer bio SP2 za Windows Vistu Ultimate a drugi dan su počeli problemi, NOD32 odbija raditi i MSN.

Sad sam se vratio na SP1 i sve radi kako treba.

Ne kazem da ce se to dogoditi i vama ... no be warned    :)

Navedene programe pokusaj reinstalirati i navedeni problemi bi trebali prestati. Nemoj se odmah vracati na SP1. NOD32 nije prijavio nista o mogucoj nekompatibilnosti.
17 godina
neaktivan
Friday kaže...
naxeem kaže...

Pa ne bih se baš složio. Za instalaciju Viste 64, vs2008, sql 2008, devexpress kontrole, office i još neke pomoćne stvari treba mi jedan radni dan (jedna smjena). Doduše, imam dobar stroj, ali svejedno...
Hmm, a čuj... moj stroj sigurno nije puno lošiji od tvog (valjda) pa mislim da nije do stroja. - Instalacija VS-a je cirka sat vremena, a sat vremena je meni dosta, a to nije najveći problem jer je podešavanje VS-a (više-manje restore settingsa), resharpera, restore backupa, instalacija 10-tak manjih alata, Office... uff... meni to polagano uzme par dana jer nemam živaca sve odjednom.
sage kaže...

Zato jer je to W7 :)
17 godina
naxeem kaže...
Friday kaže...
naxeem kaže...

Hmm, a čuj... moj stroj sigurno nije puno lošiji od tvog (valjda) pa mislim da nije do stroja. - Instalacija VS-a je cirka sat vremena, a sat vremena je meni dosta, a to nije najveći problem jer je podešavanje VS-a (više-manje restore settingsa), resharpera, restore backupa, instalacija 10-tak manjih alata, Office... uff... meni to polagano uzme par dana jer nemam živaca sve odjednom.
sage kaže...

kužim hehehe, pa čuj dobra je :)
17 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Netko je spominjao da se ukida aktivacijski kod ili Product ID prilikom instaliranja SP2 na Visti.

Ja imam 64bit piratsku Vistu.Da li ce mi se "ukinut" taj aktivacijski kod nakon instalacije?Izlanuo se

Samo instaliraj,nema problema.Osmijeh
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
  Nema onda potrebe kupovati navedenog kad izadje.Namigiva Al Vista nije bio los OS ni kad je bio "gol". Vise je bio problem drivera, koji su od strane proizvodjaca hardvera bili neoptimizirani, pa su mnogi problemi zavrsavali pljuvanjem po OS-u.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice