Vista problemi s registryjem

poruka: 23
|
čitano: 1.468
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Vista problemi_Veliki

Prije jedno mjesec dana sam koristio xp ali sa njim sam imao puno "svađa" pa se odlucih za vistu.Kada sam je instalirao stavim drivere sve nove itd., da bi nakon jedno dva dana ona osla u k****.Onda sam je jos tako instalirao 8 puta i stalno isti problem - jednostavno se pojavi da nesto nije u redu s registryem i nece je loadati.Cak sam probao obje particije formatirati i sve podatke izgubim zbog nicega.I da, moj frend koristi istu vistu kao i ja, s istog cd_a.Naravno nema aktivacije niti toga :).Zna li netko u cemu je problem jer vise stvarno ne znam sto bih napravio?

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Vista problemi_Veliki

Promjeni dilera. Smijeh

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...I'm not your friend, buddy! I'm not your buddy, guy! He's not your guy, friend! I'm not your friend, buddy! We're not your buddies guy

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Vista problemi_Veliki

a vidi nisam lud da dam 1600kn za oriđiđi :) ali stvar je u tome da sam prije jedno 3 mjeseca imao tu istu vistu bez ikakvih problema a sada su problemi

17 godina
protjeran
AmD kaže...

a vidi nisam lud da dam 1600kn za oriđiđi :) ali stvar je u tome da sam prije jedno 3 mjeseca imao tu istu vistu bez ikakvih problema a sada su problemi

Onda bi mogao biti hardverski problem. Probaj pokrenuti neki GNU/Linux live-cd, recimo Ubuntu, pa vidi jel i onda imaš kakve probleme.

Vista Home Basic dođe oko 800 kn.Osmijeh

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...I'm not your friend, buddy! I'm not your buddy, guy! He's not your guy, friend! I'm not your friend, buddy! We're not your buddies guy
16 godina
neaktivan
the_tux kaže...
AmD kaže...

Onda bi mogao biti hardverski problem. Probaj pokrenuti neki GNU/Linux live-cd, recimo Ubuntu, pa vidi jel i onda imaš kakve probleme.

Vista Home Basic dođe oko 800 kn.Osmijeh

ali ja hocu ultimate, basic ne moze zadovoljiti moje potrebe :) - da je bar hardverski pa da promijenim komp :).Probati cu ubuntu 9.4

17 godina
protjeran
AmD kaže...

ali ja hocu ultimate, basic ne moze zadovoljiti moje potrebe :) - da je bar hardverski pa da promijenim komp :).Probati cu ubuntu 9.4

Da, ako imaš dvoprocerski sistem (2 fizička CPU-a), više od 8GB RAM-a, trebaš Vistin image backup, terminal sevices, dream scene...Smijeh

Probaj Ubuntu 9.04, pa vidi.

16 godina
neaktivan

evo probao sam ubuntu i sve je u redu Plač ali sto s vistom?

17 godina
neaktivan
Vista problemi_Veliki

Da li ti instalacija prođe u redu?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

da sve bude ok tijekom instalacije

16 godina
Vista problemi_Veliki

provaj win7 7600

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

a vidi nebi bas win 7, kad izdaju bas os kako treba tek onda

17 godina
protjeran
AmD kaže...

a vidi nebi bas win 7, kad izdaju bas os kako treba tek onda

Onda češ se načekati.Smijeh

16 godina
neaktivan

Plač instalirao bih ja win 7 ali ne znam kako se nosi s igrama programima itd.

16 godina
Vista problemi_Veliki

ispuni my pc

dati lakse mozemo pomoci

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ne znam kako bi to pomoglo - da je hardverski onda bi taj problem se pojavljivao i prije 3 mjeseca s istom verzijom viste(tj. da je hadrverski slab za vistu)

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.8.2009 21:20 (AmD).
17 godina
neaktivan
Vista problemi_Veliki

Znači, kaj se u stvari dogodi? Računalo ti se restarta usred igre ili kaj?Nisi napisal ništ konkretno.

Možda instaliraš neku aplikaciju koja ti uzrokuje probleme... Imaš li antivirus, vatrozid...    Daj malo mesa...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ovako - ne restartira se on sam nego nakon dva-tri puta kada ugasim komp i kada ga cetvrti put palim onda se pojavi ono s registryem.Imam avast imam i vatrozid...A to mi se dogodi kada instaliram sp2 - mozda da probam bez njega pa vidit hoce li raditi?

17 godina
protjeran
AmD kaže...

ovako - ne restartira se on sam nego nakon dva-tri puta kada ugasim komp i kada ga cetvrti put palim onda se pojavi ono s registryem.Imam avast imam i vatrozid...A to mi se dogodi kada instaliram sp2 - mozda da probam bez njega pa vidit hoce li raditi?

SP2 ti provjerava autentičnost Viste, to znači, ako nemaš original Vistu, možeš očekivati probleme kod instaliranja updateova.

16 godina
neaktivan

ali tome frendu sp2 radi bez problema - trebao bi on doci ovih dana s odmora pa cu vidit s njim jos malo ali ako netko ima kakvu ideju dobrodosla je

16 godina
protjeran

F1-IVO hvala za ovo

EDIT:probaj malo na ovaj link pa probaj nešto riješit sa njim ako bude od pomoči vjerojatno neće ali nikad se nezna

prilično si šturo napisao svoj problem glede registrya da li si nešto instalirao ili si prčkao po registryu pa imaš problem

najbolje napiši pc konfiguraciju ili je nešto drugo u pitanju teško je ovako reči reci i koju si vistu instalirao x86 ili x64

da li je modificirana ili je obična sa servis packom 1 ili 2

SVE SU TO FLOSKULE I INSINUACIJE
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.8.2009 22:29 (pero35).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Mozda si skinuo neku bedastu vistu..posaljem ti ja svoju

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Vista problemi s registryjem

trenutno je sve u redu - nisam instalirao sp2 i sve je kao podmazano ako bude problema obavijestim vas opet :)

17 godina
neaktivan
RE: Vista problemi s registryjem
Fake_Alert kaže...

Mozda si skinuo neku bedastu vistu..posaljem ti ja svoju

Bedasti su korisnici računala, a ne operativni sistem... Normalno da kojekakvi slipstrimani "blek edišni" imaju problema sa registrom i sa koječim drugim. .. I ja sam bio jedan od onih koji je morao isprobati sve kaj se je našlo na" tržištu"... prije par godina... na greškama sam učio...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice