Ovako, kad ubacim cd/dvd u uređaj vista mi u 90% slučajeva izbacuje poruku kako će ona formatirati prazni cd/dvd, a najgore je to što cd/dvd nije prazan. Ako je cd/dvd finaliziran format dođe do oko 90 % i izbaci poruku da je cd/dvd zaštićen od pisanja, tek tada mogu pristupiti stvarima na cd/dvd-u. U jednom slučaju kad cd nije bio finaliziran ona ga je formatirala i više nisam mogao pristupiti datotekama na njemu. Desni klik na cd i pisalo je free 450 MB. Tek kad sam taj cd u neri na continue multisession finalizirao onda sam mogao pristupiti datotekama. Zna li itko zašto je to tako???????????
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
uuu,
jedva cekam da netko kaze 'to ti je zato sta koristis vistu'.
Po defaultu Vista koristi Live File System disc. Njegova prednost je što se može koristiti kao flash drive ili floppy disc. Nedostatak je što ga drugi OS-ovi ne podržavaju, a ovisan je i o hardwaru. Da bi to promijenio kad ti pokaže Prepare this blank disc klikni Show formatting options i odaberi Mastered, koji je standardni ISO9660 disc i klikni Next.
to ti je zato što koristiš vistu
Po defaultu Vista koristi Live File System disc. Njegova prednost je što se može koristiti kao flash drive ili floppy disc. Nedostatak je što ga drugi OS-ovi ne podržavaju, a ovisan je i o hardwaru. Da bi to promijenio kad ti pokaže Prepare this blank disc klikni Show formatting options i odaberi Mastered, koji je standardni ISO9660 disc i klikni Next.
Mastered mi je neaktivno.
Back 2 XP?
To ti je zato što ne kupiš neki imalo noviji burner koji radi normalno s Vistom
(ja imam 4 godine (ČETIRI GODINE) star Plextor i najnormalnije mi radi pod Vistom 64)
To ti je zato što ne kupiš neki imalo noviji burner koji radi normalno s Vistom
(ja imam 4 godine (ČETIRI GODINE) star Plextor i najnormalnije mi radi pod Vistom 64)
Ajde majstori dajte mi nešto
Nitko?
Nitko?
Nema koristi. Kad je cd finaliziran onda mogu pristupiti datotekama, ako nije finaliziran vista ga kao formatira i onda ne mogu pristupiti datotekama (a na cd-u vidim da su zapisani, tj. nije cd prazan).