Eto sad dok sam piskarao na forumu dogodilo se ovo komp se zamrznuo i ekran pozelenio pa jasno reset je rijesio stvar, e sad to mi se nije dogodilo od kad imam xp a to je dugo dugo inace se nit ne sjecam kad mi se komp smrznuo sumnje mi padaju na memoriju jer je klokana i graficku jer je isto klokana i jasno Ati drivere koji znaju pripremit slicne dogadjaje kaj vi mislite.Temperature su normalne kod mene je pregrijavanje uvijek nepoznata stvar ima li ko ideju iako su sumnjivci poznati!!?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kaj mislite kaj bi moglo biti uzrok gore navedenog smrzavanja iako se moze uperit prstom na krivce!?
Vrati proc i grafičku i memoriju na standardne vrijednosti, i stavi zadnje drivere (ili neke starije, ako su već najnovij).
Do procesora sigurno nije jer on moze ici do 3.3ghz a i ima visak napona za svaki slucaj a sad je na 3.0 ghz tu nije problem to bi trebalo biti nestabilnost memorije s obzirom da je Kingmax 800 DDdr2 a trenutno radi na 960 no ta memorija radi vec godinu i pol klokana na preko 940mhz i testirana je i ispravna je ili jasno ostaje graficka i jasno Ati driveri kaj najvjerojatnije je i to nije nikakvo cudo no moze bit i klasicno smrzavanje koje se svima nekad dogodi a softwerske je prirode i da napomenem hard je ispravan a napajanje s obzirom na marku i kvalitetu ne treba uzeti u obzir. Cijeli sistem je testiran sa S&M te Ortos te ni tu nije bilo problema!!!