Service pack 3 +access is denied

poruka: 6
|
čitano: 2.666
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav, imam jedan čudan problem, i ne znam kako ga riješiti. naime, prilikom nadogradnje sa SP2 na service pack3 kroz windows update stalno mi šalje istu poruku : access is denied

Našao sam na supportu od microsofta kako riješiti taj problem, imaju tri metrode, probap sam dvije, treću nisam jer bi trebalo resetat registri, a tu baš nisam doma, pa nisam to radio. Prve dvije metode ne rješavaju problem.

http://support.microsoft.com/kb/949377

Zatim, osim instalacije SP# on mi daje stalno da još instaliram neka 4 updejta, no nažalost ne mogu ih ninstalirati, da je da je failed update. radi se o nekim zakrpama sigurnosnim, ne znam napamaet imena. Zanima me jel moguće da to koči upgrade na sp3, odnosno da pr4vo to trebam instalirati pa onda service pack 3. uglavnom, pomagate ljudi. lud sam , jer sam probao na sve načine ovo napravit, a ne ide.

0 0 hvala 0
17 godina

Možda da nabaviš ili napraviš sa nlite-om bootabilnu instalaciju Windows-a sa uključenim SP3

i onda sa repair opcijom (NE preko Recovery console!!!) popraviš Windose (tako instaliraš/nadogradiš na SP3).

Nisam probao, ali misli da bi tako moglo ići.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.1.2011 15:27 (Matozan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa imas na toj stranici ponuden neki mali program  koji ti automatski sredi registry, Microsoft Fix it.

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Service pack 3 +access is denied
drnde kaže...

Pa imas na toj stranici ponuden neki mali program  koji ti automatski sredi registry, Microsoft Fix it.

probao i sa njihovim programčićem FIX it, skinem ga, i ne mogu ga instalirati, javlja da ne može biti instalirano.

Napominjem da su originalni windowsi, i s njima nisam imao nikakvih problema

16 godina
neaktivan

Odi na ovu stranicu:

http://www.microsoft.com/croatia/windows/products/windowsxp/sp3/default.mspx

i pod "Preuzmite odmah Windows XP SP3" odaberi link "Preuzmite SP3 za više računala".

Skini cijeli SP3, ima nekih 316,5MB pa instaliraj, trebalo bi raditi.

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Service pack 3 +access is denied
drnde kaže...

Odi na ovu stranicu:

http://www.microsoft.com/croatia/windows/products/windowsxp/sp3/default.mspx

i pod "Preuzmite odmah Windows XP SP3" odaberi link "Preuzmite SP3 za više računala".

Skini cijeli SP3, ima nekih 316,5MB pa instaliraj, trebalo bi raditi.

i to sam napravio, znači manual update, ne kroz windows update i opet ista stvar

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice