Restore particija s jednog harda na drugi-Acronis

poruka: 3
|
čitano: 2.595
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Restore particija s jednog harda na drugi-Acronis

Nabavio sam novi hard disk i formatirao ga i sad nema na njemu particija.Planiram napravit backup obje particije sa starog hard diska i prebaciti ih u taj novi veći hard disk preko acronisa true image home-a 2011.Zanima me kako će te particije nakon premještanja(restore-a) biti posložene na novom hardu,tj. da li će te particije biti razdvojene ili će biti zajedno pošto već nema particija na novom hardu.

Ako budu bile razdvojene,da li će onda njihov kapacitet biti ograničen njihovom veličinom pa da onda moram povećati particiju iz unlocated space ili...?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Restore particija s jednog harda na drugi-Acro
lebron kaže...

Nabavio sam novi hard disk i formatirao ga i sad nema na njemu particija.Planiram napravit backup obje particije sa starog hard diska i prebaciti ih u taj novi veći hard disk preko acronisa true image home-a 2011.Zanima me kako će te particije nakon premještanja(restore-a) biti posložene na novom hardu,tj. da li će te particije biti razdvojene ili će biti zajedno pošto već nema particija na novom hardu.

Ako budu bile razdvojene,da li će onda njihov kapacitet biti ograničen njihovom veličinom pa da onda moram povećati particiju iz unlocated space ili...?

Ako zelis isti raspored (C: pa D: na pr.) prvo napravi particije u necemu pa onda "ozezi" Acronis

Inace odgovor na tvoje pitanje:

Restauracija particija trazi da imas particija. Da se radi o restauraciji citavog diska onda raspored ce biti onakav kakav je bio. Zato, ako pokusas vracati image bez da imas particija ili ce Acronis odbiti ili (pretpostavljam ponudit ce da ti napravi particije)

Da ne kompliciram. Stari disk kloniraj u potpunosti na novi. Odaberi disk to disk iliti clone disk i kao cilj odaberi novi HDD. Sve ce biti u proporcijama

Kako prebaciti BUG DVD u DivX da mi stane na obicni CD. (probao sam sa Dr DivX ali nejde)
16 godina
neaktivan
Re: Restore particija s jednog harda na drugi-Acro
lebron kaže...

...Planiram napravit backup obje particije sa starog hard diska i prebaciti ih u taj novi veći hard disk ...

Vjerojatno si mislio reči clone a ne backup pretpostavljam.

Na novom disku nisi trebao raditi ništa jer će Acronis i na neformatiranom i formatiranom disku napraviti sve što treba tj. podjeliti ga kao što je bio i stari.

Znači particije če biti razdvojene u (nisam 100% siguran) istom omjeru kao i stare.

Pr.

stari disk: 100Gb - prva particija 40Gb - druga 60Gb

novi disk: 200Gb - prva particija 80Gb - druga 120Gb

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice