Problemi s instaliranjem Win7

poruka: 4
|
čitano: 934
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Imam Windows XP Pro,ali sam nakupila puno virusa,kad su mi se prikazivala upozorenja za viruse pisalo je nešto Trojan,tako da mislim da bi trebala reinstalirat Windowse,ali više ne želim XP jer mi je nekako zastario,a i 7 mi se čini boljim...

E sad,ja sam s neta skinula Win 7 i preko nere napravila bootable disc,na setupu pri paljenju sam za 1st stavila - SM-TSSTcorpCD/DVD i saveala. Ponovo sam restartirala komp s DVD-om od Win 7 ali umjesto da mi se prikazalo Press any key to ... meni je pisalo : STARTING CALDERA DR-DOS.

Napravila sam sve kako je trebalo ali meni se pojavilo ovo...Šta da sad napravim? Da skinem opet,ali ovaj put drugi torrent ili da nešto na kompu napravim... Ako treba neke informacije o kompu pitajte...ali ovo mi stvarno treba...

Plizz hitnoo jee!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A de nije istina da nitko nezna...

Stvarno je hitnooo...jedva ovo pišem kolko štekaaa...!! Mršti se

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ne piše vjerojatno nitko jer si skinula sa torrenta piratske windowse pa možda iz toga razloga ne radi kako spada instalacija. Ajde mi reci kakav komp imaš tj. cpu 32bit ili 64. pa ću ti na pm poslati link. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.8.2010 15:35 (Spakos).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

a da isprobaš te tvoje windoze zapržiti kao ISO file ?

mislim da je ono što god već skinula bootabilno ako se tako zaprži Namigiva

i to na brzini 2X , jel poneki čitači znaju fantazirati ako je brzina zapisa veća.

p.s.

caldera dos bi trebala biti nekakvi ekvivalent ms dos-u samo asusova varijanta ali to nije bitno ovdje.

Sve je prolazno, samo se ja mijenjam... Jedina konstanta mi je google...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice