stavio sam si lozinku u windowse i sad mi neče ju primit i ne mogu i sistem kako da riješim problem???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
reinstallaj windowse i sljedeci put nemoj stavljat sifru
EDIT:zabranjeni su ovakvi naslovi tema poput-"Problem"-Problem sa racunalom.Naslov je trebao biti problem oko win xp lozinke
si stavio šifru prije nego ti se dižu windowsi ili si ju stavio na korisnika koji koristi komp.
na korisnika
pa onda možeš maknut kozinku.
1 način.
prijavi se kao administrator i od start pa klikneš na vrhu ti je administrator pa kad ti se to otvori imaš remove password
2. način.
isto kao i prvi samo ideš iz safe moda
Ako si ostavio administrator lozinku praznom možeš probat preko Administratorskog accounta.
Znaći kod login screena ako ga imaš stisneš dva puta ctrl+alt+delete i kad ti se pokaže login prozor pod user name upišeš administrator, password ostaviš prazan ako ga nisi postavio i stisneš login ili enter.
Ako uspiješ tako ući, odeš U CPL i tamo removaš ili promijeniš password za svoj account pod user acounts.
Ako ti tako neće onda skini hiren's boot cd i tamo imaš pasword remover software.
Znaći bootaš ga sa cd-a i u meniu potraziš neki win password remover.
To su ti dva najlakša načina
hvala
Cak i ako udjes kao administrator neces moci maknuti ili promijeniti sifru za toga usera ukoliko ne znas staru. Ako uspijes uci kao administrator, napravi sljedece:
1. win + r da dobijes run dialog, i tu upisi cmd
2. nakon toga upisi ovako: NET USER N P
N = IME USERA KOJEM ZELIS PROMIJENITI SIFRU
P = NOVA LOZINKA
3. Izvrsi naredbu
To je to, useru namjestena lozinka.
hvala
netrebaš pisat hvala kad imaš gumb hvala.
požutjet češ bezveze
nisam bio dugo na forumo i sve sam zaboravil
Cak i ako udjes kao administrator neces moci maknuti ili promijeniti sifru za toga usera ukoliko ne znas staru. Ako uspijes uci kao administrator, napravi sljedece:
1. win + r da dobijes run dialog, i tu upisi cmd
2. nakon toga upisi ovako: NET USER N P
N = IME USERA KOJEM ZELIS PROMIJENITI SIFRU
P = NOVA LOZINKA
3. Izvrsi naredbu
To je to, useru namjestena lozinka.
ovo ti nije točno....ja sam tako već klincima maknuo na destke puta lozinke koje su si medusobno stavljali....ne samo kod svojih klinaca već i kod prijatelja.....
Ja na vecini Windowsa nisam uspio - ne znam u cemu je razlika izmedju distribucija, no ocito je ima cim si ti uspio a ja nisam. No u svakom slucaju ostatak teksta je tocan, a to je covjeku bitno.
@car: Nije mi jasno cemu prst dolje, pa probao sam pomoci covjeku i dao mu koristan odgovor . Sta, to je kriterij za prst dolje? Ok.
Ja na vecini Windowsa nisam uspio - ne znam u cemu je razlika izmedju distribucija, no ocito je ima cim si ti uspio a ja nisam. No u svakom slucaju ostatak teksta je tocan, a to je covjeku bitno.
@car: Nije mi jasno cemu prst dolje, pa probao sam pomoci covjeku i dao mu koristan odgovor . Sta, to je kriterij za prst dolje? Ok.
ajde namoj se ljutit maknut ču ti tvoj prst dolje