Problem sa formatiranjem diska u BIOS-u

poruka: 3
|
čitano: 1.742
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Pozdrav,

imam HP nx9010 laptop sa licenciranim XP. Medjutim bio je jako spor i svega se nakupilo, pa sam odlucio instalirati novi xp. U BIOS-u sam postavio da prvo boota sa cd-a. Kada prodjem prihvatanje licence Microsofta sa F8 pojavi mi se da biram na koju particiju da instaliram. Ja sam izbrisao sve particije, pa sam ponovo kreirao particiju c. Isao sam na NTFS (probavao i sporo i brzo) formatiranje i na kraju mi kaze disk may be damaged tako nesto i opet ga moram restartovati i sve tako???? Napomena: XP je radio neposredno prije toga tako da mislim da je HDD OK. Prebacivao sam i sa ACHI na IDE ali opet isto molim pomoc HITNO je. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

ako ti je xp radio ne znači nužno da je disk u redu. probaj sa drugog cd-a instalirati. ako neće onda ti disk ima bad sectore. moguće i da je ram u pitanju.

''how yes no''
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Problem sa formatiranjem diska u BIOS-u

Evo upravo sam rijesio ovaj ali se javlja novi problem. Naime nakon puno puta probavanja prosao je formatiranje (full formatiranje ne brzo) ali pri samom kraju instalacije plavi ekran????? CD je 100 % ispravan jer sam juce sa istim cd- om instalirao xp na drugi racunar...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice