drugi mi je dan a vec sam dobio žuti karton za stavljanje linka od piratebay-a
ljudi ja vam zahvaljujem,sutra ujutu cu reinstalirat windows pa cu vam javit kako je proslo :D
ps. kako rade ovi zuti kartoni koliko ih mogu dobit
drugi mi je dan a vec sam dobio žuti karton za stavljanje linka od piratebay-a
ljudi ja vam zahvaljujem,sutra ujutu cu reinstalirat windows pa cu vam javit kako je proslo :D
ps. kako rade ovi zuti kartoni koliko ih mogu dobit
par komada...taj ce ti istec za koji dan (pise u poruci). sudjeluj bez linkanja na nelegalan sadrzaj i nema kartona.
ovako...ako si vec pobrisao nesretnu particiju i nema vise recovery dvd-a,ona pokusaj ovo sa telefonom. ako prodje,cim napravis instalaciju sa driverima i regas system...upoznaj se sa radom programa acronis true image i napravi backup takvog sistema. fino napravis backup particije sa tim novim kljucem.
evo skinio sam product key finder i ispada na kraju da serial koji mi je ispisa pkf nije isti kao onaj ispod laptopa?!?!?!? wtf?!?!
- key na naljepnici je original, key koji si pronašao je 'factory' original jer koriste image koji kopiraju na sve diskove.. Oba ključa su OK.
davno sam to napravio i kliknio prikazi particiju jer nisan bzvz htio izgubit 20gb...ma instalirat cu novi windows,iman product key,ako nebudu valjali krekirat cu ga i gotovo...
i jos nesto..kad sam dobio laptop trazilo mi je da spržin neke podatke asus recoveri na 4 dvd-a,ima li to veze sa ičim?
- katastrofa... možda bi uvođenje vozačkog korisničkog ispita bilo potrebno prije 'sjedanja' za računalo.
Kad si već sve učinio da ostaneš bez vrlo važnog dijela softwarea (vs. nevažnog smeća s neta), barem skini pravu (čistu-origigi) verziju, piratsko smeće zaobiđi i sjeti se da imaš legalan key. Potraži temu windows 7 tamo su linkovi (koji smiju biti na forumu).
evo instalirao sam nanovo win7 original ukucao serial i sve je uredu :)
nego me samo zivcira dual boot dvaju win7....to sam znao prije ukloniti na kompjutoru ali sad sad zaboravio....pomoc netko???!!?
Evo ti pa sa tim riješi http://neosmart.net/EasyBCD/ ili u Run upiši msconfig i stisni enter. Dobit ćeš izbornik sa tabovima od kojih je jedan Boot tamo to riješi.
Pozz !!!
sve sam rjesio...instal je bio uspješan..drivere sam instalira...produck key mi je validan....ali nikako da napravim kameru?!?!?
prvo mi je slika bila naopaka,pa sam reinstal driver i opet isto ?!?!??! help!!
evo skinio sam product key finder i ispada na kraju da serial koji mi je ispisa pkf nije isti kao onaj ispod laptopa?!?!?!? wtf?!?!
- key na naljepnici je original, key koji si pronašao je 'factory' original jer koriste image koji kopiraju na sve diskove.. Oba ključa su OK.
davno sam to napravio i kliknio prikazi particiju jer nisan bzvz htio izgubit 20gb...ma instalirat cu novi windows,iman product key,ako nebudu valjali krekirat cu ga i gotovo...
i jos nesto..kad sam dobio laptop trazilo mi je da spržin neke podatke asus recoveri na 4 dvd-a,ima li to veze sa ičim?
- katastrofa... možda bi uvođenje vozačkog korisničkog ispita bilo potrebno prije 'sjedanja' za računalo.
Kad si već sve učinio da ostaneš bez vrlo važnog dijela softwarea (vs. nevažnog smeća s neta), barem skini pravu (čistu-origigi) verziju, piratsko smeće zaobiđi i sjeti se da imaš legalan key. Potraži temu windows 7 tamo su linkovi (koji smiju biti na forumu).
s obzirom da imam isti problem kakav je imao i kolega(oem laptop,potreban reinstall iako jos radi), pokusavam doci do serial key-a putem tih findera.
dodatni problem kod mene je to da je naljepnica izlizana i nekoliko slova se na njoj ne vidi(zato sam i koristio ove key findere)...no 3 aplikacije su mi nasli isti serial,koji se razlikuje od tog na naljepnici.
sada ne znam da li mogu pisati taj key koji su mi pronasle te aplikacije prilikom reinstalacije i da li ce sve biti ok???
-moraš probati. Ako je key ispravan, prihvatit će ga u unosu za vrijeme instalacije. To ne znači da će proći automatsku aktivaciju (dvije različite stvari). Tad se zove MS cro..
-pokušaj koliko se može pročitati i key s naljepnice, to je jedini za koji imaš dokaz originalsnosti.
(tema dugo nije aktivna, pa se post izgubio.. kasni odgovor).