Pomoc oko product key-a za win 7 home premium 64-b

poruka: 38
|
čitano: 31.939
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

drugi mi je dan a vec sam dobio žuti karton za stavljanje linka od piratebay-a

ljudi ja vam zahvaljujem,sutra ujutu cu reinstalirat windows pa cu vam javit kako je proslo :D

ps. kako rade ovi zuti kartoni koliko ih mogu dobit

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

par komada...taj ce ti istec za koji dan (pise u poruci).  sudjeluj bez linkanja na nelegalan sadrzaj i nema kartona. 

ovako...ako si vec pobrisao nesretnu particiju i nema vise recovery dvd-a,ona pokusaj ovo sa telefonom.  ako prodje,cim napravis instalaciju sa driverima i regas system...upoznaj se sa radom programa acronis true image i napravi backup takvog sistema.  fino napravis backup particije sa tim novim kljucem.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.2.2012 21:37 (torrente).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Re: Pomoc oko product key-a za win 7 home premium
lule95 kaže...

evo skinio sam product key finder i ispada na kraju da serial koji mi je ispisa pkf nije isti kao onaj ispod laptopa?!?!?!? wtf?!?!

- key na naljepnici je original, key koji si pronašao je 'factory' original jer koriste image koji kopiraju na sve diskove.. Oba ključa su OK.

lule95 kaže...

davno sam to napravio i kliknio prikazi particiju jer nisan bzvz htio izgubit 20gb...ma instalirat cu novi windows,iman product key,ako nebudu valjali krekirat cu ga i gotovo...

i jos nesto..kad sam dobio laptop trazilo mi je da spržin neke podatke asus recoveri na 4 dvd-a,ima li to veze sa ičim?

- katastrofa... možda bi uvođenje vozačkog korisničkog ispita bilo potrebno prije 'sjedanja' za računalo.

Kad si već sve učinio da ostaneš bez vrlo važnog dijela softwarea (vs. nevažnog smeća s neta), barem skini pravu (čistu-origigi) verziju, piratsko smeće zaobiđi i sjeti se da imaš legalan key. Potraži temu windows 7 tamo su linkovi (koji smiju biti na forumu).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.2.2012 23:06 (ihush).
13 godina
neaktivan

evo instalirao sam nanovo win7 original ukucao serial i sve je uredu :)

nego me samo zivcira dual boot dvaju win7....to sam znao prije ukloniti na kompjutoru ali sad sad zaboravio....pomoc netko???!!?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo ti pa sa tim riješi http://neosmart.net/EasyBCD/ ili u Run upiši msconfig i stisni enter. Dobit ćeš izbornik sa tabovima od kojih je jedan Boot tamo to riješi.

Pozz !!!

Fero
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.2.2012 12:44 (Fero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

sve sam rjesio...instal je bio uspješan..drivere sam instalira...produck key mi je validan....ali nikako da napravim kameru?!?!?

prvo mi je slika bila naopaka,pa sam reinstal driver i opet isto ?!?!??! help!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ihush kaže...
lule95 kaže...

evo skinio sam product key finder i ispada na kraju da serial koji mi je ispisa pkf nije isti kao onaj ispod laptopa?!?!?!? wtf?!?!

- key na naljepnici je original, key koji si pronašao je 'factory' original jer koriste image koji kopiraju na sve diskove.. Oba ključa su OK.

lule95 kaže...

davno sam to napravio i kliknio prikazi particiju jer nisan bzvz htio izgubit 20gb...ma instalirat cu novi windows,iman product key,ako nebudu valjali krekirat cu ga i gotovo...

i jos nesto..kad sam dobio laptop trazilo mi je da spržin neke podatke asus recoveri na 4 dvd-a,ima li to veze sa ičim?

- katastrofa... možda bi uvođenje vozačkog korisničkog ispita bilo potrebno prije 'sjedanja' za računalo.

Kad si već sve učinio da ostaneš bez vrlo važnog dijela softwarea (vs. nevažnog smeća s neta), barem skini pravu (čistu-origigi) verziju, piratsko smeće zaobiđi i sjeti se da imaš legalan key. Potraži temu windows 7 tamo su linkovi (koji smiju biti na forumu).

s obzirom da imam isti problem kakav je imao i kolega(oem laptop,potreban reinstall iako jos radi), pokusavam doci do serial key-a putem tih findera.

dodatni problem kod mene je to da je naljepnica izlizana i nekoliko slova se na njoj ne vidi(zato sam i koristio ove key findere)...no 3 aplikacije su mi nasli isti serial,koji se razlikuje od tog na naljepnici. 
sada ne znam da li mogu pisati taj key koji su mi pronasle te aplikacije prilikom reinstalacije i da li ce sve biti ok???

16 godina
raky_b kaže...
.. taj key koji su mi pronasle te aplikacije prilikom reinstalacije i da li ce sve biti ok???

-moraš probati. Ako je key ispravan, prihvatit će ga u unosu za vrijeme instalacije. To ne znači da će proći automatsku aktivaciju (dvije različite stvari). Tad se zove MS cro..

-pokušaj koliko se može pročitati i key s naljepnice, to je jedini za koji imaš dokaz originalsnosti.

(tema dugo nije aktivna, pa se post izgubio.. kasni odgovor).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice