meni je to bio Pentium III sa dodatnim HDD-om i integriranom grafikom.Instalacija je trajala (pre)dugo
2GB Crucial Balistix
19" ASUS LCD
meni je to bio Pentium III sa dodatnim HDD-om i integriranom grafikom.Instalacija je trajala (pre)dugo
Na laptop star 5-6 godina. Intel Celeron (Northwood) 2,0 GHz, 1 GB+256 MB DDR na 133 MHz-a, 80 GB HDD (5400 rpm), SiS650m chipset sa integriranom grafikom. Sve je radilo relativno dobro na Visti (naravno nisam mogo koristit aero). Cak nisam imo problema sa driverima.
na pentium M 1,5 GHz, 512MB DDR I, grafička Radeon 9600 64MB... a išlo je tak tak, al ne dovoljno brzo tak da sam se brzo vratio na dobri stari xp
Evo danas instalirao vistu na stroj u potpisu. Radi solidno, sve drajvere imam...dobra je vista
Ali za svaki slučaj imam i XP u dualbootu
To u potpisu bi kao trebalo bit sporo?? Kad te pozove frend da mu na celerona 400 instaliras Vistu jer mu izgleda "fora" , a ti mu moras objasnit da ni nema mjesta na disku dovoljno za instalaciju OS-a , onda se javi :D :D
Ovo je jedina mašina na kojoj imam vistu, imam još dva pc-a u kući .
frend mi danas kaže da bi i on vistu, ima p4 3ghz,512 ram,radeon 9250 i štekat će mu ko ludo.
Dao sam mu dvd nek se zaebava...
Lighting
To u potpisu bi kao trebalo bit sporo?? Kad te pozove frend da mu na celerona 400 instaliras Vistu jer mu izgleda "fora" , a ti mu moras objasnit da ni nema mjesta na disku dovoljno za instalaciju OS-a , onda se javi :D :D
Koji je tebi k****? U svakoj temi sam vrijeđaš ljude
De malo oladi
Lighting
Koji je tebi k****? U svakoj temi sam vrijeđaš ljude
De malo oladi
Kako je tebi r420r uspjelo sa 256 MB, ja sam probao sa 320 MB pa ni čut. čuo sam da ima nakva procedura da se vista "natjera" da radi i sa manje RAMa, ali ne mislim da je to slučaj i kod tebe.
nisam uspio sa 256mb, u postu pise 1gb+256mb... tj. 1280mb.
Za Vistu neznam, al XP sam upogonio na 128 MB SD-rama, 667Mhz Celerona, 10 gb hdd, integrirana grafička na matičnoj iz srednjeg vijeka...
Ja nisam reko - onaj stroj koji sam ja reko nije bas "pravu Vistu" instaliro nego dosta okrljaštenu verziju.Ex Index se kreto od 1.3-1.7.
Dal bi islo na ovo: Barton 2600+
768MB DDR
Gecube 9550xt
Da ne instaliram bezveze!
Trebalo bi.
bude išlo
Ajde da oborim rekord:
Danas instalirah Vistu Starter (pobojah se da neće ići jača verzija) na:
Procesor: Intel Celeron 1000 MHz
RAM: 384 MB - SDRAM
Grafička: ATI Radeon 9550 (prvo sam imao neku nVidiu sa 32 MB, pa sam dobio ovu grafu od frenda jer mu nije trebala)
HDD: 20 GB
proc:2xpIII 733 mhz,1gb sdram,radeon 9500(čak podržava aero),190 gb hdd.
Ono mjerilo performansi za proc je stalno bilo oko 30-50%,a za memoriju oko 70%!
Koristi google translate
6.5.2008