Nadogradnja Windowsa 7: RC->RTM

poruka: 34
|
čitano: 8.056
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Win 7 pitanje!

Evo ovako prije nekih 2 tjedna sam instalirao nanovo Windows 7 x64 RTM b7600 i on se prebacio na rc i ispod koša sam dobio ono kao na b7100 rc kako da vratim na rtm? evo slike!

EDIT: Nije mi stavio sliku pa sam moro ponovno!

Ne psujem,Ne pušim,Ne pijem: e jebemti upade mi cigara u pivu! steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.12.2009 20:00 (Mato_Ivanovac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Win 7 pitanje!

nije se on prebacio na rc. rc je build 7100, a kod tebe je 7600 što znači da je rtm. ako hoćeš to maknut guglaj remove windows 7 watermark

Atomska bubamara. | Pogledajte Moj PC :)
16 godina
protjeran
jurluk kaže...

nije se on prebacio na rc. rc je build 7100, a kod tebe je 7600 što znači da je rtm. ako hoćeš to maknut guglaj remove windows 7 watermark

Hvala!

Ne psujem,Ne pušim,Ne pijem: e jebemti upade mi cigara u pivu! steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
17 godina
neaktivan

Ovo prvi put vidim. Kad se ovo pojavljuje? Ja imam win  7 RTm i x86 i x64, obje aktivirane i nemam to.

16 godina
protjeran
Win 7 pitanje!

Evo za sve one koji imaju isti problem LINK  meni radi! ja sretan ko nova godina!

EDIT: Dodo sam slike!

Sad ima Sad ima
Sad nema Sad nema
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.12.2009 23:04 (Mato_Ivanovac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Win 7 pitanje!

Imam pitanje! Kada odem na provjeru sistema jeli legalan ono nemogu provjerit nego mi ovo ispiše:

Provjera valjanosti za Windows 7. Kada na računalu imate originalan sustav Windows, bolje ste zaštićeni od rizika vezanih uz krivotvoreni softver, npr. virusa i drugog zlonamjernog softvera. Ako koristite originalni sustav Windows, možete i računati na podršku tvrtke Microsoft i njezinih partnera kad god vam zatreba. Korisnici originalnog sustava Windows imaju ekskluzivan pristup svim Microsoftovim neobaveznim ažuriranjima i preuzimanjima te posebnim ponudama i promocijama putem kojih na najbolji mogući način mogu iskoristiti svoje računalo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
logic kaže...

Ovo prvi put vidim. Kad se ovo pojavljuje? Ja imam win  7 RTm i x86 i x64, obje aktivirane i nemam to.

Ja neznam odakle al odjednom! radio ova 2 tjedna i danas poblesavio i prikazo mi to!

16 godina
Win 7 pitanje!

Dakle, odlučio sam prijeći sa xp na win 7, mislim se hoću li instalirat win 7 64 il 32 pa bi mi trebao savjet oko tog, btw imam 2 gb rama al ću brzo dodat još 2

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Prvo provjeri da li ti za sav hardware postoje 64-bitni driveri. Ako ne onda nista od toga.

16 godina
protjeran
Plogic kaže...

Prvo provjeri da li ti za sav hardware postoje 64-bitni driveri. Ako ne onda nista od toga.

Pa nek ode na stranice proizvođaća i nađe svoje komponente ak nea na cd-u drivere onda nek downloada za Windows 7 x64

17 godina
neaktivan
kero kaže...

Dakle, odlučio sam prijeći sa xp na win 7, mislim se hoću li instalirat win 7 64 il 32 pa bi mi trebao savjet oko tog, btw imam 2 gb rama al ću brzo dodat još 2

Ako ti procesor podržava instaliraj x64. Imam nekih 3 mjeseca i još nisam naišao da nešto ne bi radilo.

Davorka Ručević - Kasandra... forever :)
16 godina
logic kaže...

Pa svi djelovi su relativno novi, tako da bi trebali postojat, postoji li kakav program za provjeru?

16 godina
archer02 kaže...
kero kaže...

Ako ti procesor podržava instaliraj x64. Imam nekih 3 mjeseca i još nisam naišao da nešto ne bi radilo.

Podržava proc, kako je radio kod igara?

17 godina
neaktivan
Win 7 pitanje!

Napiši koja je konfiguracija i sve će se riješiti brzo

Odigrao MW2, prototype, warzone 2100(nostalgija sa ps1), MS flight simulator x i još ponešto, nisam baš neki gejmer, ustvari nisam uopće :)

A da... i sims 3... da, da .... znam, ali zanimljivo mi graditi kuće i uređivati... ostalo u igri mi tak dosadno za povraćati

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.1.2010 22:17 (archer02).

0 0 hvala 0
16 godina
archer02 kaže...

Proc: AMD Athlon 64 X2 4800+ 2.52 GHZ

mATIČNA: M2N-SLI

Grafa: HD 4830 512

ram: 2gb (nadogradit ću na 4)

17 godina
neaktivan
kero kaže...
archer02 kaže...

Proc: AMD Athlon 64 X2 4800+ 2.52 GHZ

mATIČNA: M2N-SLI

Grafa: HD 4830 512

ram: 2gb (nadogradit ću na 4)

Onda skidaj drivere x64 i navali

17 godina
neaktivan
kero kaže...
archer02 kaže...
kero kaže...

Sav software ce ti raditi. Kriticni su driveri.

16 godina
logic kaže...
kero kaže...
archer02 kaže...
kero kaže...

Evo provjerio, ima za matičnu, grafu, jedino nisam našao za proc niš jer su amdove stranice nikakve

16 godina
protjeran
kero kaže...
logic kaže...
kero kaže...
archer02 kaže...
kero kaže...

Evo provjerio, ima za matičnu, grafu, jedino nisam našao za proc niš jer su amdove stranice nikakve

Moram se smijat hahahahahahahaha ti nas zahebavaš ili stvarno misliš da postoje driveri za proc?

17 godina
neaktivan
Win 7 pitanje!

Za proc se nemoj ni truditi.

Ne treba ti nikakav poseban driver

0 0 hvala 0
16 godina
Mato_Ivanovac kaže...
kero kaže...
logic kaže...
kero kaže...
archer02 kaže...
kero kaže...

Moram se smijat hahahahahahahaha ti nas zahebavaš ili stvarno misliš da postoje driveri za proc?

Pa, koliko sam vidio u device manageru, postoji hh

17 godina
neaktivan

Tamo ne vidis drivere vec uredjaje. DEVICE manager a ne driver manager;)

16 godina
logic kaže...

Tamo ne vidis drivere vec uredjaje. DEVICE manager a ne driver manager;)

Pa, napisao sam dobro, pa moš vidit i drivere isto, uđeš u device, i imaš detalje, drivere i general

17 godina
neaktivan

Ajd laicki da ti pojasnim. Operativni sistemi se pisu za odredjene procesore. U slucaju windowsa to su procesori x86 i x64 a trenutno su to dva proizvodjaca. AMD I Intel. Postojali su neki i ranije ali za kucne korisnike trenutno su to dva igraca. OS ih vidi i prikaze u device managr ali OS zna kako da rukuje sa njim kad je  za njih i pisan. Svaki uredjaj ima drivere u nnekom vidu i djelimicno si u pravu. Postoje filevoi koje ti tamo vidis ali NIKAD I NIGDJE ti za windows nece trebati nikakvi dodatni driveri za sam procesor. Postojali su i postoje odredjeni nazovimo ih driverima za regulaciju takta i brzine ventilatora ali uredno rade i bez toga. Mi kad ovdje pricamo o driverima pricamo o driverima koje moras dati OS-u kako bi znao rukovati sa hardwareom. Tj. moras u smislu da postoji sansa da ti taj hardware ne radi. Kod procesora to niej slucaj i uvijek ce raditi.

16 godina
logic kaže...

Ajd laicki da ti pojasnim. Operativni sistemi se pisu za odredjene procesore. U slucaju windowsa to su procesori x86 i x64 a trenutno su to dva proizvodjaca. AMD I Intel. Postojali su neki i ranije ali za kucne korisnike trenutno su to dva igraca. OS ih vidi i prikaze u device managr ali OS zna kako da rukuje sa njim kad je  za njih i pisan. Svaki uredjaj ima drivere u nnekom vidu i djelimicno si u pravu. Postoje filevoi koje ti tamo vidis ali NIKAD I NIGDJE ti za windows nece trebati nikakvi dodatni driveri za sam procesor. Postojali su i postoje odredjeni nazovimo ih driverima za regulaciju takta i brzine ventilatora ali uredno rade i bez toga. Mi kad ovdje pricamo o driverima pricamo o driverima koje moras dati OS-u kako bi znao rukovati sa hardwareom. Tj. moras u smislu da postoji sansa da ti taj hardware ne radi. Kod procesora to niej slucaj i uvijek ce raditi.

Ma, radit će sve 100%, samo me zanimalo na početku dali se isplati instalirat 64 bitni win 7 il ostat na 32, lako za drivere, a nista onda se bacam na posao

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.1.2010 22:52 (kero).
15 godina
neaktivan
Win 7 pitanje!

molim da mi kazete imam win7 i u system folderu nemam nista dok je system32 folder ok nista nisam brisao ali me to zabrinjava pa mi recite dali je to ok ili?? inace komp radi ok

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Prijaeljski savjet je da ne ulazis uopste u windows folder niti da ista tamo radis. AKo radi nista ne cackaj. Stara poslovica kaze ne popravljaj ako nije pokvareno.

16 godina
protjeran
mroky kaže...

molim da mi kazete imam win7 i u system folderu nemam nista dok je system32 folder ok nista nisam brisao ali me to zabrinjava pa mi recite dali je to ok ili?? inace komp radi ok

Ostavi čorava posla! naj pametnije on radi radi ti ništa neprćkaš! samo ulaziš u program files ak ideš neš crackat il neš tak ovo nediraaaaš!

16 godina
Mato_Ivanovac kaže...

Evo ovako prije nekih 2 tjedna sam instalirao nanovo Windows 7 x64 RTM b7600 i on se prebacio na rc i ispod koša sam dobio ono kao na b7100 rc kako da vratim na rtm? evo slike!

EDIT: Nije mi stavio sliku pa sam moro ponovno!

Očito ,aktiviran sa nekim Win 7 loaderom koji u sebi ima komponente iz RC-a. ''Kupljen'' preko torrenta ,jelda? Da nebi bilo ajme majko 01. 03. ,ukucaj winver u Run i vidi ima li kakav datum tamo.

Mato_Ivanovac kaže...

Imam pitanje! Kada odem na provjeru sistema jeli legalan ono nemogu provjerit nego mi ovo ispiše:

Provjera valjanosti za Windows 7. Kada na računalu imate originalan sustav Windows, bolje ste zaštićeni od rizika vezanih uz krivotvoreni softver, npr. virusa i drugog zlonamjernog softvera. Ako koristite originalni sustav Windows, možete i računati na podršku tvrtke Microsoft i njezinih partnera kad god vam zatreba. Korisnici originalnog sustava Windows imaju ekskluzivan pristup svim Microsoftovim neobaveznim ažuriranjima i preuzimanjima te posebnim ponudama i promocijama putem kojih na najbolji mogući način mogu iskoristiti svoje računalo.

Ako si očekival neki WGA ,još nije izdan ,vjerojatno zato jel su u upotrebi još uvijek razne RC verzije ,pa da ljudi nebi imali problema. Nisam siguran da će tak i ostat kad istekne rok trajanja RC-a ,01. 06.

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.1.2010 11:24 (kizo2703).
15 godina
protjeran
Nadogradnja Windowsa 7: RC->RTM

Opet isti problem kao i u prvom postu,sada nije 7600 nego je 7601.Probo s onim watermarkerom i nejde.

ako neznate zašto sam tako zaheban eto zašto BOSANAC SAM!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice