Molio bih savjet glede Windowsa7

poruka: 5
|
čitano: 2.185
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Molio bih dva savjeta glede Windowsa 7

Pozdrav svima

Ja bih molio dva savjet od onoga tko zna u vezi Windowsa 7

1.

Imam dosta slab i star komp..

Ima AMD Sempron 2600+ 1,6Ghz

512 MB RAM-a

256 MB Grafička ATI

Dali bi ja mogao tu pokrenuti Windows7?
Znam da je slabo al da napomenem da na tom kompu SAMO na internet idem...NEMAM NIŠTA od igrica ili nekih programa instalirano...

Znači koristim ga samo za internet...

Trenutno imam XP ali mi se puno više sviđa 7 pošto na drugom kompu imam 7

2.

Na novom kompu mi se nekad zna sam restartirat...Neznam zašto, virusa nema, sve sam skenirao i pobrisao sve sumnjivo ali i dalje isto...Odjednom se samo ugasi sam od sebe...

3,0 Ghz, 4 GB RAM-a i 2GB Grafička (kupljen prije otprilike dva mjeseca)

0 0 hvala 0
14 godina

Kompu broj 1 uvali jos 512 mb rama i onda stavi win7.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Molio bih dva savjeta glede Windowsa 7
S!gma kaže...

Pozdrav svima

Ja bih molio dva savjet od onoga tko zna u vezi Windowsa 7

1. mogao bi pokrenuti, ako bude usporeno iskljucis aero pa vidis.

2. temperature???

14 godina

Vjerojatno temperature muce komp broj 2,pomoglo bi kad bi reka o kojim se tocno komponentama radi i kojem kucistu?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Molio bih dva savjeta glede Windowsa 7
S!gma kaže...

..Dali bi ja mogao tu pokrenuti Windows7?
Znam da je slabo al da napomenem da na tom kompu SAMO na internet idem...NEMAM NIŠTA od igrica ili nekih programa instalirano...

Znači koristim ga samo za internet...

..

-ako nema konkretnijeg razloga (osim izgleda) tad ti je linux vrlo logičan izbor. Legalan, ovisno o distribuciji ima stotine ''izgleda'' (distribucija) pa i kao windowsi.

Surfanje i osnovne potrebe zadovoljava svaki OS. Dodatna prednost što na linux distrama dobiješ sve potrebno i na LiveCDu, možeš upaliti i vidjeti što ti se sviđa itd.. -legalno!

Jer na sedmici s 512MB zaboravljaš na npr antivirus, kao i to da nije sam OS problem (može raditi na 512), ali internet traži veće resurse (java, flash...) bio bi kilav... (i sumnjam legalan, što bez potrebe za nekim programom ili igrama nevidim kao logičnu stvar...)

popularne distre: ubuntu, mint, suse. .... u različitim verzijama (x, gnome, kde..) koje su vezane na izgled. Skini ISO i sprži ga na nižoj brzini, bootaj i vidi dali je to to...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.7.2011 11:45 (ihush).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice