updateao sam ali ne ide.
nikako neće i ako updateam,neće!
updateao sam ali ne ide.
nikako neće i ako updateam,neće!
to treba formatirati a ne se zaje.... 15 dana.... nabavi cd meni su te promjene cijeli sustav zbrckale i nista nije radilo kako treba
ako ti je stalo do izgleda sustava onda si instaliraj onaj sustav koji ti se svida, ako nije bitno onda ostani na onome koji najbolje radi
Skini s torenta windowse s service pack-om 2,nabavi bug od lipnja ,tu imaš SP3 i slipstrimaj si novi CD s servis pakom3.Aleluja. I onda si formatiraj disk , i pazi kaj instaliraš.Mekintoš nejde z windowsima.
A mislim da nisi imo srece s tim vista look-om i da ces morat reinstal win..a i sam microsoft preporucuje instalirati service pack na "friske"win..
ja još nikad nisam reinstaliro,instaliro i tako neš mućko s windowsima.
jel se kad skinem torrent windowsa treba prebacit na cd pa onda da radim?
nemojte se čudit ovako glupom pitanju jer to nisam nikad radio.
kad skines windowse s torrenta dobis .iso image il image u nekom drugom formatu, on je najvjerojatnije vec bootabilan al ak nije onda kad snimas image u neru il nekom drugom programu moras odabrati da bude bootabilan, uglavnom kad u exploreru kliknes na cd mora ti pisat file system : cdfs
izgleda da sam nešt skonto.
oće li se nako reinstalacije izgubit svi podaci?
izgubit će se svi podatci na particiji koju formatiras prilikom instalacije, ostale particije ce ostat u stanju u kakvom jesu i sad, al nakon reinstalacije ocekuj da ti vecina programa i igara nece radit bez obzira sto fileovi jos postoje na particije jer ce se njihove putanje izbrisat iz registrya pa windowsi nece "kuzit" da su instalirani
uhh...
onda bi bilo posla sve programe,muziku i igre vratit
A gle nemas tu puno mudrosti..nakon sto si sprzio win cd restartas komp i kada se komp pocne paliti pritisces DEL ili F2(ovisi) da bi uso u BIOS i u biosu namjestis da se BOOT-a s CD-a i odes na EXIT(ono usput moras sejvat)....i onda ti sve samo krene..a ovo u vezi podataka..brise ti se sve s particije na kojoj su win..(btw kad te u instalaciji pita na koju particiju zelis install windowse moras odabrat staru u tvom slucaju)..znaci ako su win na C.disku onda D.disk ostaje netaknutUzivaj..
nije tesko..
pa muziku i filmove nadam se da ne drzis na C:\ particiji vec na nekoj drugoj isto tak setupe od programa, bas zbog ovakvih situacija
da sve držim na C jer se nisam spremao za ovakve situacije.
jedino bi bilo dobro da dio muzike prebacim na usb i tako nešto.
najjednostavnije da bar zaprzis na dvd il kopiras na drugu particiju ak ju imas opce, ak ne onda sad kad instaliras ponovno obavezno napravi novu particiju za ovakve slucajeve
Za prvi put možda radije nađi nekoga tko se kuži u te stvari, pa nauči uz njega. Ako se baš odlučiš sam upuštati u to, na netu ćeš naći puno tutoriala.
Za prvi put možda radije nađi nekoga tko se kuži u te stvari, pa nauči uz njega. Ako se baš odlučiš sam upuštati u to, na netu ćeš naći puno tutoriala.