ovako imam problem sa laptopom (hp compaq nx7300) sve je pocelo kad je poceo blokirati jedan dan pa sam instalirao novi windows7 i sada nakon istalacije opet blokira u stvari na CPU usage pokazije stalno 100% a nema aktivnih programa da ga opterecuju!taj isti problem je bijo i na windowsu visti basic!nekad se samo desi da pocne normalno i radi dobro ali cim ga ugasim i ponovo upalim opet ista stvar!dali je netko imao ovakav slucaj ili da zna sta je greska
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ovako imam problem sa laptopom (hp compaq nx7300) sve je pocelo kad je poceo blokirati jedan dan pa sam instalirao novi windows7 i sada nakon istalacije opet blokira u stvari na CPU usage pokazije stalno 100% a nema aktivnih programa da ga opterecuju!taj isti problem je bijo i na windowsu visti basic!nekad se samo desi da pocne normalno i radi dobro ali cim ga ugasim i ponovo upalim opet ista stvar!dali je netko imao ovakav slucaj ili da zna sta je greska
hmh, 1.6 proc jednojezgreni, 1 gb rama, LAP ti je preslab za 7-icu! stavljaj gore xp sp 3 i šlus!
ovisi koji tocno model ak je 2 jezgreni ovja novoji onda fakat... ali za 7-icu barem 2 gb rama moja preporuka
da znam da je malo slabiji ali radijo je na visti basic godinu i pol bez greske dok nije prije par dana poceo stekat onda sam jucer instalirao taj windows 7 i radijo je bez greske kada sam ga ugasijo i ponovo upalijo od onda je poceo stekat i sad radi stalno na 100% rami su na 50 posto!
Oprostite na off topicu ali evo ti hitne pomoći
pogledaj u task manageru (ctrl alt del / procesi / cpu )sto opterecuje procesor 100%
jesam gledao sam to prvo ni jedan sto je najbitnije ne zahtijeva toliko!stvar je u tome sto sad opet dobro radi nakon nakon sto je sat i pol stekao a nisam nista dirao!sad sam ga ugasijo i ponovo upalijo i opet steka!nema virusa jer sam ga jucer cijelog formatirao!nije ni stvar u windowsu jer taj mi windows radi na compu vec dva mijeseca bez greske!