Molim hitnu pomoc

poruka: 6
|
čitano: 1.615
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Molim hitnu pomoc

ovako imam problem sa laptopom (hp compaq nx7300) sve je pocelo kad je poceo blokirati jedan dan pa sam instalirao novi windows7 i sada nakon istalacije opet blokira u stvari na CPU usage pokazije stalno 100% a nema aktivnih programa da ga opterecuju!taj isti problem je bijo i na windowsu visti basic!nekad se samo desi da pocne normalno i radi dobro ali cim ga ugasim i ponovo upalim opet ista stvar!dali je netko imao ovakav slucaj ili da zna sta je greska

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Molim hitnu pomoc
sovaf1 kaže...

ovako imam problem sa laptopom (hp compaq nx7300) sve je pocelo kad je poceo blokirati jedan dan pa sam instalirao novi windows7 i sada nakon istalacije opet blokira u stvari na CPU usage pokazije stalno 100% a nema aktivnih programa da ga opterecuju!taj isti problem je bijo i na windowsu visti basic!nekad se samo desi da pocne normalno i radi dobro ali cim ga ugasim i ponovo upalim opet ista stvar!dali je netko imao ovakav slucaj ili da zna sta je greska

hmh, 1.6 proc jednojezgreni, 1 gb rama, LAP ti je preslab za 7-icu! stavljaj gore xp sp 3 i šlus!

ovisi koji tocno model ak je 2 jezgreni ovja novoji onda fakat... ali za 7-icu barem 2 gb rama moja preporuka

Nedajte se kontrolirat'!
15 godina
neaktivan

da znam da je malo slabiji ali radijo je na visti basic godinu i pol bez greske dok nije prije par dana poceo stekat onda sam jucer instalirao taj windows 7 i radijo je bez greske kada sam ga ugasijo i ponovo upalijo od onda je poceo stekat  i sad radi stalno na 100% rami su na 50 posto!

16 godina
neaktivan
Molim hitnu pomoc

Oprostite na off topicu ali evo ti hitne pomoćiIzlanuo se

Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Molim hitnu pomoc

pogledaj u task manageru (ctrl alt del / procesi / cpu )sto opterecuje procesor 100%

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jesam gledao sam to prvo ni jedan sto je najbitnije ne zahtijeva toliko!stvar je u tome sto sad opet dobro radi nakon nakon sto je sat i pol stekao a nisam nista dirao!sad sam ga ugasijo i ponovo upalijo i opet steka!nema virusa jer sam ga jucer cijelog formatirao!nije ni stvar u windowsu jer taj mi windows radi na compu vec dva mijeseca bez greske!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice