Kopiranje s windows xp-a

poruka: 7
|
čitano: 1.274
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kopiranje s windows xp-a

imam windows xp sp3 i drugi komp nakojem isto imam windows xp sp3 i na istoj su mreži kako mogu kopirati podatke s jednoga na drugi preko netvorkaBelji se

eskim kozo eskim
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kopiranje s windows xp-a

to imam na informatici......

mislim da se to radi iz nekih mapa....

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
RE: Kopiranje s windows xp-a
notebook kaže...

imam windows xp sp3 i drugi komp nakojem isto imam windows xp sp3 i na istoj su mreži kako mogu kopirati podatke s jednoga na drugi preko netvorkaBelji se

Kompovi su ti u mreži i vide se međusobno?
Onda je najmanji problem, samo shareaj foldere iz kojih želiš nešto kopirati (možeš i cijelu particiju, npr. C:), a onda samo uđeš s drugog kompa i uzmeš si što trebaš... 
16 godina
neaktivan
Kopiranje s windows xp-a

da umrezeni su

eskim kozo eskim
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
notebook kaže...

da umrezeni su

Jesi onda rijesio problem kako ti je covjek rekao?

Jedno je ako su umrezeni fizički (spojeni kabelom npr.) a drugo ako se "prepoznaju" u toj mrezi i vidis ga u workgrupi (mora biti istog imena)!
16 godina
neaktivan
Kopiranje s windows xp-a

kako mogu napraviti to da su vidljivi

eskim kozo eskim
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako su spojeni mrežnim kablom (u ovom slučaju crossover) i ako je sve iskonfigurirano kako treba (postovi gore) onda klini na My network places\View workgroup computers i tu bi trebao vidjeti mašine na mrežu sa sheranim resursima.

Pod My network places možeš također dodavati mrežna mjesta (nešto ako shortcuti) za kompove u mreži.

Najbolje ti je da prije svega prođeš kroz Network Setup Wizard i to na obje mašine.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice