Kako uraditi recovery?

poruka: 12
|
čitano: 4.907
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kako uraditi recovery?

hvala svima,ali ja ttrebam samo recovery uradit uz BOOT CD i to je to...za to mi treba pojasnjenje

Bug Forumer
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.4.2010 15:53 (mario5).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kako uraditi recovery?

Da li netko ima rijesenje'?

Bug Forumer

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kako uraditi recovery?
mario5 kaže...

Da li netko ima rijesenje'?

A jel može malo više informacija?

Opinion is like an asshole, everybody has one! - Inspector Callahan AKA Dirty Harry
15 godina
Kako uraditi recovery?

Precizraj. Recovery čega i zašto??

Ako slučajno pomognem molimo pritisnite gumb hvala.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mario5 kaže...

Zanima me kako uraditi recovery....mogu bilo koji cd od XP-A ubacit?

Recovery Šta? Čega? možeš ubacit bilokoji CD/DVD od XP (ako ima bootabilni sektor) i onda ćeš recovery XP (ili format ili upgrade ili na kafu), obožavam ovako "konkretne" upite za pomoć, čisto mi dođe da pokrenem temu "birajmo najkompliciranije molbe", nagrada pet sijedih u bradi i 20 zvjezdica na BUG-u

IBM ( I Blame Microsoft)
16 godina
neaktivan
Kako uraditi recovery?

Pa htio bi uraditi recovery za Xp sustav

Bug Forumer

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mario5 kaže...

Pa htio bi uraditi recovery za Xp sustav

misliš backup, zato jer u bootanju s XP CD (oriđiđi) te pita želiš li recover (recovery console) stari sustav (folder i386) ili šta drugo..Backup napraviš s alatima koji su ti u Windowsima pa spržiš na CD(imaš zilijun drugih backup alata na Netu ako ti se taj ne sviđa). Naravno to je u slučaju rušenja sistema da ne izgubiš podatke , ( izbornik tijekom samog postupka) a sam sistem se kroz SafeMode+ recovery console(CMD) provjeravaš s CHDSK ili SCANDSK ili već kojom potrebnom komandom  (upišeš HELP pa izlista komande a njihova objašnjenja pronađešOvdje, da ne duljim).

IBM ( I Blame Microsoft)
16 godina
Kako uraditi recovery?

.. ukratko -nemožeš.

Jer se već po pitanju (nepreciznost) vidi da neznaš što je sve potrebno.

Ako želiš 'popraviti' windowse, to bi mogao da si napravio backup ili bi to napravili sami windowsi pošto imaju recovery defaultno uključen.

Pokretanjem CDa, nudi se recovery, ali to je samo za slučaj da si pripremio (prije, dok je sistem bio ispravan) backup i disketu upravo za tu namjenu... -garant nisi. :)

-Tako da je jedino preostalo (re)instalacija koja moža popravi problem... -možda ne.

Možda je pitanje upravo (neočekivano) kako napraviti backup, za mogući recovery.. -pokreni backup wizarda i čitaj .. 'next'... next. finish. I nadaj se da ti nikad neće zatrebati. ;-)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kako uraditi recovery?

samo mi treba recovery za xp....i to je to

Bug Forumer

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kako uraditi recovery?

Zna li itko?

Bug Forumer

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
mario5 kaže...

samo mi treba recovery za xp....i to je to

a frende onda snimi preko y (rec over y), kad ne razumiješ šta ti ljudi govore

IBM ( I Blame Microsoft)
16 godina
neaktivan
Kako uraditi recovery?

Ja koliko znam recovery za XP(ovo je za boot sektor) je na bootabilnom XP CD-u gdje pri startu pritisnes slovo R i pri odabiru win instalacije(ako imas vise win-ova na disku) puknes fixboot ili fixmbr ... a ako zelis nesto drugo onda preciziraj ...

Ako koristim Windows, moj potpis je ovdje. Ako koristim Linux nemojte mi zamjerit.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice