Kako napraviti boot cd iz windowsa (los je naslov)

poruka: 11
|
čitano: 7.039
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

U naslovu neznam kako da objasnim,zanima me kako da izvedem boot up cd iz instaliranih windowsa.Da vam malo pojasnim:Odnesem komp i kazem im da mi instaliraju origigi ;D windows 7 na racunalo i da mi ga vrate.E sad,zanima me kako da ja iz tog novog insaliranog windowsa napravim sebi boot up cd,znaci da takve windowse mogu opet instalirati,neznam jel vam jasno ali cuo sam da takvo sto postoji samo neznam kako se zove ime programa.

www.pinkradio.com

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Kako napraviti boot cd iz windowsa (los je nas

Ne mozes to tako, kao da je neki problem nabaviti instalaciju windowsa.

Pitaj te iste servisere za medij, najjednostavnije.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.11.2009 20:29 (Kristyans).
16 godina
neaktivan

Ali 100% sam siguran da se moze,nasao sam to na nekom forumu i sjecam se tocno da sam gledao video o tome kako pravi ali eto mos me zaklat nemogu se sjetit :(

www.pinkradio.com

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kresimir.kralj kaže...

U naslovu neznam kako da objasnim,zanima me kako da izvedem boot up cd iz instaliranih windowsa.Da vam malo pojasnim:Odnesem komp i kazem im da mi instaliraju origigi ;D windows 7 na racunalo i da mi ga vrate.E sad,zanima me kako da ja iz tog novog insaliranog windowsa napravim sebi boot up cd,znaci da takve windowse mogu opet instalirati,neznam jel vam jasno ali cuo sam da takvo sto postoji samo neznam kako se zove ime programa.

eh, možeš preko acronisa napravit image te ga stavit na drugu particiju i kad pođe nešto krivo samo pomoću cd koji napraviš pomoću programa vratiš windowse na nulu. to bi trebalo raditi iako nikad nisam probao

http://www.travian.com.hr/?uc=hr4_42259
17 godina
neaktivan
kresimir.kralj kaže...

eh, možeš preko acronisa napravit image te ga stavit na drugu particiju i kad pođe nešto krivo samo pomoću cd koji napraviš pomoću programa vratiš windowse na nulu. to bi trebalo raditi iako nikad nisam probao

http://www.travian.com.hr/?uc=hr4_42259
17 godina

Da, jedino kaj najverojatnije misli je backup

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

E @maniak hvala ti,to sam ja trazio :)

www.pinkradio.com

0 0 hvala 0
17 godina

A to trazis...Smijeh

A reci tako, trazio si nacin za ponovnu reinstalaciju a ne za backup particije, no dobro, bitno da je problem rijesen.

16 godina
neaktivan

instaliraš acronis i napraviš backup na drugu particiju,i onda sa acronisom napravis bootable cd od acronisa i to je to,ako trebaš više objašnjenja javi se ja već duže vremena radim sa acronisom.

Intel Celeron 2,2GH mb Jetway i845 s478
16 godina
neaktivan

to ti je najsigurniji način da uvijek imaš nove windowse,i da ih možeš vratiti friške za 10 min

Intel Celeron 2,2GH mb Jetway i845 s478
16 godina
neaktivan
Kristyans kaže...

A to trazis...Smijeh

A reci tako, trazio si nacin za ponovnu reinstalaciju a ne za backup particije, no dobro, bitno da je problem rijesen.

Joj,sry krivo sam bio objasnio

www.pinkradio.com
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice