Izdan Far Cry 2 hotfix za radeon grafičke

poruka: 27
|
čitano: 3.169
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Nevjerojatno!Igra jos nije izasla a ATI izdao hotfix za svoje graficke.Hotfix mozete skinuti sa linka:

http://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=38664

Mali edit:

Zakrpa sadrzi i catalyst control centar i drivere tako da nije potrebno dodatno skidati catalyste 8.10.

Svi smo mi dr.Šimić!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.10.2008 16:35 (F1-IVO).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Izdan Far Cry 2 hotfix za radeon grafičke

Lijepo nema šta, kad bi inače tako revan bio ati...

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
17 godina
neaktivan

Daj objasni kaj je taj hotfix?Sramim se

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lion King kaže...

To ti je obicna zakrpa za drivere koja doticnoj igrici poboljsava performanse.Naravno samo za vlasnike Radeon grafickih kartica.Jedino je smijesno sto igrica jos nije izasla al lijepo je znati da ce se performanse srediti prije njenog sluzbenog izlaska za par dana.
Svi smo mi dr.Šimić!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.10.2008 16:33 (F1-IVO).
17 godina
F1-IVO kaže...
Lion King kaže...

To ti je obicna zakrpa za drivere koja doticnoj igrici poboljsava performanse.Naravno samo za vlasnike Radeon grafickih kartica.Jedino je smijesno sto igrica jos nije izasla al lijepo je znati da ce se performanse srediti prije njenog sluzbenog izlaska za par dana.

a samo toj igri poboljšava performanse ili još nekojoj?
I ne govori igrica, grrrr Osmijeh
Bok
17 godina
neaktivan

Samo za Far cry 2 igricuBelji se

Svi smo mi dr.Šimić!!!

0 0 hvala 0
17 godina

Fino, koliko se sjecam, bio je takav slucaj i kad je bioshock izasao.

Jos malo se strpiti i onda veselje :)

Depresivni? Glup posao? Problemi u kući? Ne cijene vas? Novčani problemi? Umorni od svega? RJEŠENJE U JEDNOJ PILULI: YebiGA® 1000mg Kad je sve u k..., YebiGA®!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Fino, koliko se sjecam, bio je takav slucaj i kad je bioshock izasao.

Jos malo se strpiti i onda veselje :)

Ja se vec tresem od nervoze!!!Cool.Far cry mi je bio genijalan a vjerujem da ce i ovaj bit.
Svi smo mi dr.Šimić!!!
17 godina

Evo, finalna verzija dobro ide na 8800gtx, 2 GB rama i quadu na 2,4.

Bice zabave.

Depresivni? Glup posao? Problemi u kući? Ne cijene vas? Novčani problemi? Umorni od svega? RJEŠENJE U JEDNOJ PILULI: YebiGA® 1000mg Kad je sve u k..., YebiGA®!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Od sutra je službeno u prodaji igra! Smijeh

(znaći do vikenda najvjerojatnije bude dostupna za isprobati hehehe..    ako je dobra kao što izgleda, kupujem kad dođe u Algoritam)

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Na koju foru igras ako crack jos nije izasao a original nije stigao u prodaju??

Svi smo mi dr.Šimić!!!
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Nevjerojatno!Igra jos nije izasla a ATI izdao hotfix za svoje graficke.

Svaka čast ATI-u , izgleda da su velika očekivanja od igre,na svim frontovima.
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Jer je jedan koji radi u trgovini s igrama ju je uploadadao na net prije 2 tjedna (pošiljka s igrama stigla ranije), ali se nije mogla igrati prije release date-a. Ali su zato revni crackeri učinili svoje.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
16 godina
neaktivan

na PB ti ima već hrpu torrenta... isto kao i na mininovi i ostalim stranicama s torrentima...

što se tiče hotfixa bit će veselje jer ja imam ATI grafičku.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Ne igraš ju...zabavljaš se s editorom...za njega ti ne treba crackOsmijeh
16 godina
neaktivan
Jerkenovski kaže...
F1-IVO kaže...

čuo sam da je dosta teško napraviti dobre kreacije s editorom tako da neće biti dosadno igrati se s njim dok ne izađe crack
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.10.2008 14:56 (Raving Rabbid).
16 godina
neaktivan
Raving Rabbid kaže...
Jerkenovski kaže...
F1-IVO kaže...

čeo sam da je dosta teško napraviti dobre kreacije s editorom tako da neće biti dosadno igrati se s njim dok ne izađe crack
   A čuj...treba se priviknuti...crack bi trebao postati dostupan već sutra...jer hackeri rade na njemu...u to sam uvjeren...

17 godina
neaktivan

Bože koliko lažljivaca ima po ovom forumu, on igra sa Securomom 2 tjedna prije izlaska :D

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
17 godina
protjeran

Budući da FC 2 spada pod "The way it's meant to be played", očekujem skori Ubisoftov "hotfix" kao za Asassin's Creed.Smijeh

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.10.2008 8:11 (the_tux).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ormuz kaže...

Bože koliko lažljivaca ima po ovom forumu, on igra sa Securomom 2 tjedna prije izlaska :D

Editor je moguće pokrenuti.:) Btw kakva 2 tjedna? Igra izlazi za 3 dana.

Hehehe @ Tux
Internet forumi, revolucija komunikacije, zajedno s ostalim medijima, opterećeni su hrpom šuma u informaciji koja munjevito gubi na kvaliteti. Dekadentno međusobno oglupljivanje prvi je simptom kronične bolesti cyber-društva punog zombija koji hrle ka izvoru najveće buke.
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.10.2008 8:19 (naxeem).
17 godina

Cek, cek malo.

Vi ste mislili da ja igram?

Ja sam rekao ''koliko vidim'' - to se odnosilo na podatke na netu.

Na IGN-u igraju na toj konfi i igra fino ide, to sam VIDIO. Evo link, nisam stavio u prosloj poruci, yebiga.

Kopirano s IGN-a:

The rig running the game was running Windows Vista 32-bit with a GeForce 8800 GTX 768 MB, an Intel Core 2 Quad at 2.4 GHz, and 2 GB of RAM.

Sorry ako sam nekog navukao na pogresno, nije mi namjera, nisam ja jedan od onih sto igraju prije svih.

JA igram igre kad i vi igrate, istim kanalima nabavljam :)

Jos jednom, sorry, tek jutros sam vidio nastavak teme.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.10.2008 8:28 (DrNasty).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Prvo sam stavio ovo u krivi topic heh, a evo sad nadjoh i ovaj di treba ic, dakle benchmark nakon hotfix-a http://www.pcgameshardware.com/aid,664125/Reviews/Far_Cry_2_AMD_Hotfix_delivers_up_to_98_Prozent_better_performance/?page=2

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Koliko vidim (na netu, ne kod mene :))) znacajno profitira DX9 izvodjenje (oko 90% odokativno :)), dok se DX10 nije popravio (1-2 fps vise).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Hotfix izgleda najvise cilja na 4870x2, al lijepo je vidjeti da i ostale nove kartice igru pristojno guraju na finim rezama sa aa i af algoritmima, cak i na ultra high - ako je vjerovati ovom benchmarku, ipak nisam nasao jos poneki za usporedbu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Sve to ide lijepo na dx10.1 sa qx9650 ihd4870, a ja sa svojim athlonomx2 na 3.1ghz i hd4870 mogu racunat na kojih 10-15 fps-a manjePlač

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.10.2008 15:04 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Heh ja jos uvijek skupljam lovu za novi pc, tako da trenutno ne mogu ni igrat nista od toga na svojoj AthlonXP 2400+, 1,5 GB DDR, Gainward 6600gt 256MB kanti Šutim...sori na offtopic-u

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja se iskreno nadam da ću je moći igrati barem na low. crysis igram ugodno na medium, pa se nadam da far cry nece biti puno zahtjevniji. (i nemojte misliti, da mislim da radi na istom engine-u.)Smijeh. Ipak mi se CryEngine2 čini moćniji od Dunie.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 500/930; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice