Instalacija WinXP SP2

poruka: 6
|
čitano: 1.616
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Instalacija WinXP SP2
pitanje

ovako dobio sam od frenda komp,pokušao instalirati windowse....sve je podešeno na 1st boot device u bios-u...i učitava od windowse sa cd-a...i onda se odjednom pojavi poruka :"INF file txtsetup.sif is corrupt or missing,status 2.Setup cannor continue...ima tko kakvu ideju što bi to moglo biti,moad problem sa HDD?,,,

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Instalacija WinXP SP2

Probaj ubacit neki drugi xp instalacijski cd ako imas.Moguce je da je netko slipstremao kakav driver u txt obliku pa je zbog toga greska.

Gigabyte EP35-DS3,C2D E8500,Sapphire HD4850 dual slot fansink,Corsair XMS2 (2x1gb) 800mhz,Corsair TX650w,Thermaltake Soprano

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Instalacija WinXP SP2

skini novi xp sa service packom 3

16 godina
neaktivan
ivanko kaže...

skini novi xp sa service packom 3

...misliš kupit?
...dali ti novi komp,dali si imao prije instalirane win. na njemu? 
17 godina
neaktivan
Instalacija WinXP SP2
autorov komentar

Uspio sam instalirati windowse uz malo muke,,,i sad instaliora sam windwse,,,kad se dogodi copy files komp se resetira i onda bi trebala početi automatska instalacija dalje te postavke za jezik,mrežu,cd-key i to...ali kod mene se to en dešava nego svaki put počinje ispočetka instalacija???!!!

0 0 hvala 0
17 godina

kad ti iskopira te filove i resetira komp, izvadi windvd... i u biosu stavi da ti prvi boot device bude taj hdd na koji si mislio instalirat windows

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice