želim izbrisat postojeće windovse zamjeti ih win sp3 ali neznam kako ću ih izbrisat pa instalirat
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ha???
ideš instalirat winze da bi instalirao opet winze i sp3??
pa skini sp3 i instaliraj, bez brisanja ičega.
samo skini sp3 sa microsoftove stranice i instaliraj ih na postojeci xp. ne moras formatirati kompjuter. e sad jedino ako hoces sve ponovo.
to želim učiniti zato sto ne mogu izbrisat avg.jer sto god instaliram samo se izbrise pri resetiranju.sve sam probo al ne ide samo mi ostaju novi windovsi
to želim učiniti zato sto ne mogu izbrisat avg.jer sto god instaliram samo se izbrise pri resetiranju.sve sam probo al ne ide samo mi ostaju novi windovsi
http://www.avg.com/download-tools
na ovoj stranici imas alatku za brisanje avg u slucaju da se ne moze obrisati. samo izaberi svoj sistem 32bit ili 64bit.
ok probat ću
nemože ipak moram nove windovse
sta moram uradit da izbrišem windovse
Obzirom na tvoje pitanje, preporučam ti, da (bez uvrede) pozoveš nekog prijatelja koji je više na TI sa Windowsima, da ti pomogne.
sta moram uradit da izbrišem windovse
Jel se kod formatiranja počisti cijeli disk ili samo particija na kojoj je windows?
Jel se kod formatiranja počisti cijeli disk ili samo particija na kojoj je windows?
Odes u control panel i programs,nadjes windows i uninstall.Nakon toga,ubacis CD s windowsima,kliknes dva puta na CD rom i install windows.
Možeš ti tijekom instalacije Winsa stavit jednu particiju pa kad formatiraš hdd prije instalacije winsa cijeli će ti hdd formatirat, a možeš i samo jednu particiju. Ako trebaš ostale to onda napraviš iz Windowsa.