BlueScreen poslje bootanja

poruka: 16
|
čitano: 2.889
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Računalo mi se uredno upali,ali nakon Windows Logoa (Starting Windows),pojavi se BSOD i brzo nestane.Računalo se resetira.Tek iz 8 pokušaja ga uspijem normalno upaliti.

Računalo je radilo uredno do prije neki dan.Pokušavao sam ponuđeni StartUp repair,ali ne pomaže.Sustav je Windows 7 Ultimate x32.Hvala na pomoći!

Ako ti je netko pomogao klikni HVALA (ispod potpisa)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

reset biosa napravi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kako resetirat bios?Samo staviti sve da deflaut ili kako se već piše?Nisam ništa ovrclockao...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imaš i na matičnoj ploči mali gumbić Clear CMOS ili tako nešto. Uglavnom stisni ga i sve u BIOS-u ti se vrati na default.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: BlueScreen poslje bootanja
Curle kaže...

Imaš i na matičnoj ploči mali gumbić Clear CMOS ili tako nešto. Uglavnom stisni ga i sve u BIOS-u ti se vrati na default.

Pa mogu jednostavnije iz biosa to napraviti?

16 godina
neaktivan

Ne, doduše možeš flešati bios, ali to ne znaš pa nemoj raditi.

Ja bi napravio reset biosa, nekako mi na to smrdi, ali ako ne znaš pričekaj još par savjeta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...

Ne, doduše možeš flešati bios, ali to ne znaš pa nemoj raditi.

Ja bi napravio reset biosa, nekako mi na to smrdi, ali ako ne znaš pričekaj još par savjeta.

čekam.u subotu reinstaliram windowse

15 godina
neaktivan

pokušaj reset bios-a,  a mozda je i ram memorija!.

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mario1990 kaže...

pokušaj reset bios-a,  a mozda je i ram memorija!.

RAM sam kupio prije 1 mjesec radio je uredno.Nikakih problema.Ipak ja mislim da su to virusi.

15 godina
neaktivan

sve je moguce Namigiva ja sam imao slican problem bio je RAM u pitanju...

15 godina
neaktivan
Monitor se zacrni pri pokretanju Windowsa
pozdrav!
imam jedan problem: naime, u nedjelju sam bio na kompu pola dana, i nisam mu ništa radio, nisam ništa brisao, ništa novog nisam instalirao, samo sam bio na netu i igrao se, i poslije sam upalio komp, pokreće on windowse, i taman kad se treba pojaviti desktop, ekran se zacrni. što da radim?

probao sam s ovime: reinstalirao sam drivere za grafičku; pokušao sam system restore par puta; safe mode s networkingom mi ne radi, mislio sam skinut neke nove drivere...; učvrstio sam sve kabele koji povezuju monitor, restarto sam komp par puta, ali ništa..

da nije do nekog virusa? kolega s drugog foruma mi je rekao: driveri nisu sigurno krivi nego ti nešto blokira explorer i nemre ti desktop prikazat.

može pomoć?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Monitor se zacrni pri pokretanju Windowsa
zoni kaže...

može pomoć?

Windows 7- koja edicija?

IBM ( I Blame Microsoft)
15 godina
neaktivan

windows XP professional, SP2

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.3.2010 14:25 (zoni).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

/* Tek sam pročitao ovu temu, nemogu vjerovati kako neki ljudi pišu tolike gluposti da to nema u pm. Npr. reset BIOS-a ili flashanje... pa to nema nikakve veze s mozgom.

Vjerojatno je korumpiran boot i mbr sector.

Za Vistu/Win7 slijedite ove upute.

Za XP, ubacite instalacijski CD, pritisnite tipku R za oporavak i onda odaberite tipkovnicu, disk na kojem je instaliran XP, ukucajte fixboot pa enter, pa fixmbr pa enter.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...

/* Tek sam pročitao ovu temu, nemogu vjerovati kako neki ljudi pišu tolike gluposti da to nema u pm. Npr. reset BIOS-a ili flashanje... pa to nema nikakve veze s mozgom.

Vjerojatno je korumpiran boot i mbr sector.

Za Vistu/Win7 slijedite ove upute.

Za XP, ubacite instalacijski CD, pritisnite tipku R za oporavak i onda odaberite tipkovnicu, disk na kojem je instaliran XP, ukucajte fixboot pa enter, pa fixmbr pa enter.

kakav instalacijski CD? to se odnosi na mene ili na gornje postove?

16 godina
neaktivan
zoni kaže...

kakav instalacijski CD? to se odnosi na mene ili na gornje postove?

I za tebe i za gornje postove. A kako ti ni neznaš da ima instalacijski CD/DVD Windows operativnog sustava, najbolje ti je odnijeti to u servis.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice