Igrao sam ali me nije pretjerano oduševila.
Igrao sam ali me nije pretjerano oduševila.
Ma igra nis ne valja, ako mislis imati dobar crop i veliku vojsku moras kupovati zlato, i kad to sve sracunas, vise te mjesecno izađe igranje ove glupe web igre, nego da igras WoW.
Osim toga najveca glupost je sto, koliko god resursa proizvodio po satu ogranicen si u brzini pravljenja vojske, kad popusis malo veci off. treba ti od mjesec dana po do nekoliko mjeseci da se ga opet napravis.
Bjezite od toga što dalje.
Meni je mocna.
Ma igra nis ne valja, ako mislis imati dobar crop i veliku vojsku moras kupovati zlato, i kad to sve sracunas, vise te mjesecno izađe igranje ove glupe web igre, nego da igras WoW.
Osim toga najveca glupost je sto, koliko god resursa proizvodio po satu ogranicen si u brzini pravljenja vojske, kad popusis malo veci off. treba ti od mjesec dana po do nekoliko mjeseci da se ga opet napravis.
Bjezite od toga što dalje.
Ja i ne kupujem zlato.
Ja i ne kupujem zlato.
Ja već igram oko 2 mjeseca i imam 1500 pop. bez zlata. Inače na travian sam se "navukao" kad su mi za njega pokazali prijatelji, pa igram samo tako da se družim sa njima i natječemo se tko će imati više pop., naselja i tako...
Evo igram po drugi put travian.
Prvi put sam došao negdje oko 2000 populacije sa 4 grada .
Bez kupovanja novih golda .
davno sam se zabavljao stime, tako da danas više ne ustvari već duže vrijeme.
nakon što sam osvojio br2 presto sam igrat
meni je dosadila nakon jednog tjedna.
meni je dosadila nakon jednog tjedna.
ja san igro travian i meni je naporan nasa san puno bolju browser igru
ikariam sad to igram i puno mi je zanimljivia nego travian
Po meni je puno bolje browser igra koju sam igrao DragonFable.
Ja igram bax i imam 831 popa.
Ja igram bax i imam 831 popa.
Koliko vi uplatite zlata na mjesec?
Koliko vi uplatite zlata na mjesec?
Ne znam ja kolko je 35 kuna zlata. Ja sam u republici srpskoj. Koliko je to zlata?
Ne znam ja kolko je 35 kuna zlata. Ja sam u republici srpskoj. Koliko je to zlata?
Igrao sam al mi igrica nije bas nesto.....vrlo brzo sam prestao igrati.....
Pa na sta potrosis to zlato? Na NPC ili povecanje proizvodnje?
Ja sam je prestao igrati nakon što je neki tip pobijedio na serveru. Dostigao sam 500 populacije s jednim gradom, nisam bio neki umjetnik u igri, moji frendovi su bili bolji oni su imali i po 8 naselja, a danas je moj frend iz razreda lektor na Travan forumu i svaki mjesec dobiva lijepu svotu zlata i jedan je od boljih igrača na serveru, a ja više neću igrati i jedna od lijepih stvari koja mi se dogodila su bila prijateljstva, neki su me jači susjedi čuvali, a i bio sam pregovarač (ne mogu se sjetiti kako se to stručno zove u Travianu) s ostalim savezima za wing saveza GA.
Pa na sta potrosis to zlato? Na NPC ili povecanje proizvodnje?
ja sam to igro al da me igra oduševila i nije baš zato što je tako dosadnaaaaaaaaaaaaaaaaa