Jel netko zna zašto na nekom fb pišu imena sobe u kojima igram, a na nekome ne piše. Ne mogu se naći sa bratom u istoj sobi da mu pošaljem nešto čipova. Znam da je to zabranjeno, ali neće biti neki veliki iznos i neće biti nekih sankcija. Ako netko zna način kako se naći u istoj sobi. Nismo poker buddies što i je problem :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jednostavno ga dodas i posaljes mu do 1m cipova ovako bez zahebavanja sa sobama.
Jednostavno ga dodas i posaljes mu do 1m cipova ovako bez zahebavanja sa sobama.
kako ga dodati kao buddy..valjda moramo biti u istoj sobi da bi mu poslao zahtjev i da me prihvati..ne znam drugi nacin kako ga dodati..ovako mu mogu poslati najvise 100k i to u nekom određenom razdoblju..
Ne treba ti ime sobe.Kad ste oboje online ti nađeš praznu sobu(npr odeš u Madrid isključiš one kvačice da ti ne pokazuje prazne sobe) uđeš u sobu i pošalješ mu zahtjev da igrate u istoj sobi(plava koverta na stolici) i onda "igrate."
Imena nekih soba ti ne pišu zato jer su sobe pune. Sve pune i prazne sobe se ne pojavljuju na popisu. Samo isključi te kvačice i neće bit problema.
Btw to nije zabranjeno. Nitko tebi nemože zabranit da namjerno gubiš čipove