Drakensang online

poruka: 822
|
čitano: 258.679
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Drakensang online

Meni se baš i nesviđa novi sistem PvP.Prije sam bez problema mogao skupit od 5 do 8 tisuća badges of honor ( nije ni to baš puno) a danas jedva tisuću.Tako da za mene bitke u arenama su gotove.Mislim možda griješim DT klasa od danas dosta oslabljena.Inače sam Centurion 39 level i dođe mi Ranger 36 level Legionar dobije me praktički bez nekih velikih problema {#}

poz

0 0 hvala 0
16 godina
Drakensang online

Ja ne igram uopće PvP ali znaju tu momci s teme koliko sam lud za ovom igrom,da sad ne nabrajam sve.

Uglavnom,kako vidim (a igram sve 3 klase) ovi mulci iz BP su s ovim update-om shebali sve.

Kreteni!

Inače,tema na forumu igre koja je predvidjena za feedback o ovom update-u je krcata

negativnim komentarima na update. No,vjerojatno povratka na staro nema.

Tigar Krezumica
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Drakensang online
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.2.2013 2:21 (OldSchoolRPG).

1 0 hvala 0
17 godina
Drakensang online

Ovaj update je pretežno baziran na izmjene u pvp i vještine koje se koriste u pvp, ali se zbog toga dio njih odnosi i na pve, pa ima dosta nezadovoljnih igača.

Jučer sam malo igrao i primijetio sam da Spellweaveri sada uopće ne troše manu pa sam otišao u Q2 gdje smo mobove stalno stunali i ide dosta glatko prelazak mape a nismo u ekipi uopće imali nekog Dragonknighta. U PvP DK su na 40 lvl bili overpowered, to je bez ikakve sumnje činjenica. Jednostavno neki njihovi skillovi posebno u kasnijoj fazi napretka su bili prejaki i bio je thread koji sam čitao na DSO forumu gdje su konstatirali neke stvari i svi su predlagali poboljšanja, a mnogi prijedlozi su u ovom hotfixu usvojeni, ali su dodane i neke druge stvari koje se sada nekim igračima ne sviđaju.

Sinoć sam odigrao 20 partija TDM, samo smo jednu izgubili zbog jednog pay to win igrača. Arena mi se zasada čini dosta bržom, na neki način traži više taktiziranja, a ne samo srljanje i rokačinu, esencije sada nemaju preveliko značenje, promjene su OK što se mene tiče zasada.

Edit: Pronašao sam par stvari koje uopće ne valjaju:

1. Chain of Lightning - SW - samo obuhvaća 3 bliža neprijatelja, a ne sve mobove u grupi i ne povećava se damage kako se rasprostire po neprijateljima, ovo je sranje u odnosu na prije;
  2. Munja je sada dosta oslabljena i imam osjećaj da sam prilično spor mada imam 1.41 attack speed na SW još veće sranje
Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.2.2013 9:54 (boxer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Drakensang online

Ljudi sorry  jedan kratki osvrt na borbe u arenama.Klasa DK što se tiče taktike mora prići protivniku da bi se mogao fajtat s njim,jer mi nemamo dalekometno oružje i raznovrsno životinjsko carstvo,pa da bi mogli izdaleka voditi borbu.Ali nije to uopće bitno,po meni najveći problem je dodjela bodova.Primjer ako jedan iz moga tima udara protivnika i skoro ga je ubio i prilazim ja i recimo moj jedini udarac bude taj zadnji koji ubije protivnika ja dobijem bodove,a ovaj moj timski dobije suvu šljivu.Na takav način znao sam gubit a i dobivat bodove,znači isključivo zavisi od sreće.Po meni bi bilo pošteno da ako se već borimo timski da se i bodovi podjele na jednake dijelove.Inače sam imao borbi 1vs1 imao sam pobjeda ali mi nije neki gušt to igrat.Ove ostale ponude su bile interesantne, meni pogtovo 6vs6.

poz

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Drakensang online
arger1970 kaže...

...Po meni bi bilo pošteno da ako se već borimo timski da se i bodovi podjele na jednake dijelove...

Mislimda je zbog toga i uvedena dodjela bodova ovisno o efikasnosti. Mrzio sam kad bi igrali TDM a jedan ili dva igraca su afk i dobiju lijepe bodove. Zamisli da lezis na kaucu, gledaš TV, a honor ti raste...nije fer. Ovako sada je puno dinamičnije, više timskog rada, ali opet treba puno više vremena i borbi za sakupiti bodove.

Bar me navelo da napustim lvl 29 i krenem prema 40.

pozz

12 godina
neaktivan
Drakensang online

Mrzio sam kad bi igrali TDM a jedan ili dva igraca su afk i dobiju lijepe bodove. Zamisli da lezis na kaucu, gledaš TV, a honor ti raste...nije fer

Pa tu se slažem.

Mislim na ovo,, Primjer ako jedan iz moga tima udara protivnika i skoro ga je ubio i prilazim ja i recimo moj jedini udarac bude taj zadnji koji ubije protivnika ja dobijem bodove,a ovaj moj timski dobije suvu šljivu,,Na to sam mislio znači ako svi fajtamo nema izvlačenja,sakrivanja,bježanja od borbe znači dobiješ bodove na čistu sreće.Ja bar to tako vidim,možda griješim.Neću više na ovu temu sorry nego ona stara poslovica tko voli nek izvoli.

poz

0 0 hvala 0
16 godina
arger1970 kaže...

Neću više na ovu temu sorry nego ona stara poslovica tko voli nek izvoli.

poz

Ček malo,čemu onda ova tema? Mislim,koji je razlog da više nećeš u temu?

Tigar Krezumica
16 godina
Drakensang online

{#}

Tigar Krezumica
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Drakensang online

http://en.board.bigpoint.com/drasaonline/showthread.php?p=3141207#post3141207

Novi patch, novi mountovi, izmjene skillova itd.

Jeli ikome jasno zašto stavljaju novi talent skill za koji ću idućih pola godine jos skupljati knowledge kad vec postoji mount skill?

svaka cast na dodavanju mountova i što se mogu dobiti preko pvp questova al ono, tek sam otključao standardni mount.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Drakensang online

poozz znam da ovo nema veze sa ovom temom ali ako je netko imao problema sa punkbusterom da mu je jednostavno nestao plizz da mi pomogne

0 0 hvala 0
17 godina
Bruno321 kaže...

poozz znam da ovo nema veze sa ovom temom ali ako je netko imao problema sa punkbusterom da mu je jednostavno nestao plizz da mi pomogne

Imaš stvarno mnogo tema oko CoD2 na forumu pa tamo potraži odgovor, jer ovo tvoje pitanje nema ama baš nikakve veze sa ovim topicom.

http://www.bug.hr/forum/search/topic/?txt=CoD+2+punkbuster&ss=t&sa=&t=&f=&sort=act

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
17 godina
Drakensang online

Evo prekjučerašnjeg dostignuća 1 000 TDM pobjeda i nagrada za trud. {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 0:08 (boxer).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

nice čestitam :).

Mogu reći da je nešto zabavniji PVP otkad su smanjili učinkovitost essenca i promjenili u sustav rundi.

nadam se da ću imati uskoro i više vremena da se malo posvetim igranju.

EDIT: btw do kojeg ranka si dogurao kad si to uspio?

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 11:02 (Dalthor).
17 godina
Dalthor kaže...

nice čestitam :).

Mogu reći da je nešto zabavniji PVP otkad su smanjili učinkovitost essenca i promjenili u sustav rundi.

nadam se da ću imati uskoro i više vremena da se malo posvetim igranju.

EDIT: btw do kojeg ranka si dogurao kad si to uspio?

Novice Knight of the Order - 34 lvl PVP, a treba mi jos 100 000 honora do ranka Knight of the Order i 35 lvl PVP.

Ovako sa rundama znao sam natući posle posla oko 60 pobjeda u TDM pa sam brzo skupio za quest.

Oslabljivanje esencije je dosta popravilo stanje u pvp, ali i dalje ima vrlo jakih igrača koji ulažu dosta novca u gemove i kupuju opremu.

Ono što stam zaboravio napomenuti od kako su oslabili esencije da mi se niti jednom nije desio slučaj da mi je protivnički igrač zadao 2, 3 ili 4x veći damage nego što imam energije, tako da od tada nisam vidio critove od 4K - 10K damage. No i dalje vas ovisno o jačini protivnika kao i vašeg geara mogu maznuti sa jednim  jakim udarcem. Najveći crit sa zelenom koji sam uspio nanijeti je bio oko 3,700 dmg jednim udarcem, a najveći sam pretrpio od pay to win igrača ranka Ardent Knight of the Order koji je iznosio 3,600 damage. U dosadašnjem iskustvo nakon ovog patcha najveće štete nanose Spellweaveri i Ranger, dok  DK rade nešto manje štete od njih, no dobri DK igrači i dalje rasturaju u areni jer slabiju štetu nadoknađuju sa 3 vještine stunanja i dosta velikim armor/helathom.

Onima koji ne igraju PVP trebao bih još reći da se sada u areni ovisno o vještini i rezultatu bitke zarađuje dosta više bodova nego prije, pa ako ste vješti i sa dobrim gearom možete relativno brzo napredovati u pvp talent tree.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 14:46 (boxer).
16 godina
boxer kaže...

Novice Knight of the Order - 34 lvl PVP, a treba mi jos 100 000 honora do ranka Knight of the Order i 35 lvl PVP.

Čestitke prijatelju{#}

Onima koji ne igraju PVP trebao bih još reći da se sada u areni ovisno o vještini i rezultatu bitke zarađuje dosta više bodova nego prije,

pa ako ste vješti i sa dobrim gearom možete relativno brzo napredovati u pvp talent tree.

Ovo ispod,kladim se da je bilo adresirano na mene{#}

Tigar Krezumica
17 godina
Drakensang online

Naravno da je bilo adresirano na tebe i ostale, jer kad napucam 40 lvl valjda ćete mi pomoći u rješavanju daily pvp questova...

Oprema mi je u rasponu 25-35 lvl...{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Drakensang online

Ne,nego ćemo ti pomagati da ufarmaš par unique-a i resto legendary za tvoj level (za kristale se pobrini sam,ja svoje ne dam {#} )

Pa ćeš i dalje kupit knjige sam na PvP questovima XD

Meni se PvP jednostavno ne igra,a moj regrut rank mi je čist dovoljan jer sam i u ratu bio prašinar vulgaris{#}

Tigar Krezumica
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Drakensang online

Vidim da Sigrijev armor za Rangera daje i 20 dmg, mogao bih se baciti na farmanje opreme kod njega kada budem 40 lvl, a usput i oni koji ga još nemaju mogli bi zajedno sa nama.

Jučer su napravili neko održavanje servera, šta sad opet rade jer su serveri nedostupni?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Drakensang online

Nema frke,bude i kum išao s nama:) Meni eventualno ako bude od volje da baci Yachak-ove rukavice ili belt (najbolje oboje :P)

Tigar Krezumica
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Drakensang online

http://www.amazon.com/gp/product/B00BHJNQ9A/ref=amb_link_371843842_1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-4&pf_rd_r=0XFDB740E1T87D5MWFAN&pf_rd_t=1401&pf_rd_p=1498563862&pf_rd_i=1000716161

Ako imate amazon account, linkajte si ga s drakensang accoutnom i obavite kupnju za 0 $ gore navedenog.

dobivate 10 potiona, 999 destruction essenca, polished gem i native american costume.

Amazon free pack Amazon free pack

Nije bogzna kaj al je free pa eto.

Btw novi event je poceo danas, http://en.board.bigpoint.com/drasaonline/showthread.php?p=3143731#post3143731

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Drakensang online

Novi event? Lanjski snijeg XD

Tigar Krezumica
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Drakensang online

jer ce bit nagrada ko prosli event?.....1500 andermanta i pointsa za event?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

na kojem serveru igrate i koji je glavni Hrvatski draken guild?

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2013 12:14 (onEEEx).
12 godina
neaktivan
Drakensang online

e ljudi molim vas pomoc. ja sam 24 lv ranger na heradur i ako mi moze neko pomoc otic ubit khalys, a ako zeli mozemo i farmat khalys za event ali treba mi ona jednom

pokuso sam sam i potrosio 500 ardamenta da BI ME JEB*** VJESTICA UBILA KADA IMA 25% hp ( iso po pot i kad sam doso umijesto da peder pokupi on umre na potionu onom EE NA POTIONU UMRE) kako me zivcira baba, pa ako neko moze doc pomoc ako moze veci lv pomoc ili neko moj lv ko igra tamo 

nick mi je phoda u game heradur server.

javi te se tu ako nisam online jer me je**** baba izivcirala

phoda

0 0 hvala 0
17 godina
fromcelltohell kaže...

Novi event? Lanjski snijeg XD

Ovo se zove predanost... Svaka čast.

onEEEx kaže...

na kojem serveru igrate i koji je glavni Hrvatski draken guild?

Mi uglavnom igramo na Grimmagu, guild je CROTIGERS.

13 godina
neaktivan

omg stvarno svaka čast hehe:)

17 godina
Drakensang online

Gotovo je... :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
phoda kaže...

e ljudi molim vas pomoc. ja sam 24 lv ranger na heradur i ako mi moze neko pomoc otic ubit khalys, a ako zeli mozemo i farmat khalys za event ali treba mi ona jednom

pokuso sam sam i potrosio 500 ardamenta da BI ME JEB*** VJESTICA UBILA KADA IMA 25% hp ( iso po pot i kad sam doso umijesto da peder pokupi on umre na potionu onom EE NA POTIONU UMRE) kako me zivcira baba, pa ako neko moze doc pomoc ako moze veci lv pomoc ili neko moj lv ko igra tamo 

nick mi je phoda u game heradur server.

javi te se tu ako nisam online jer me je**** baba izivcirala

Imam Spellweavera 40 lvl na Heredur serveru, ako gdje zapne sa nekim bossom pozovi me i podsjeti  da si sa bug foruma pa ću ti pomoći kada budem online.

Ispunit ćeš zadatak, ali kao nuspojava će biti da nećeš dobiti expirience za ubijanje neprijatelja zbog toga što igraš sa igračem 5 lvl većim od tvoga.

Nick: Zmajodbosne

12 godina
neaktivan
Drakensang online

Svaka čast majstore. Ja se još mučim sa pvp-om, ali polako osvajam bodove. Oko 4-5000 dnevno. Bit ce nešto od tog njubastog DK :)

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice