20.10. idem polagati ispit u HAK. Pisem na racunalu i zanima me kako to sve izgleda? Mogu li se ako smo pogrjesili ispraviti odgovori ili ako si vec to odabrao ostane tako zabiljezeno (s time ne mislim na kraju ispita kad je vec sve gotovo da nebi bilo :P)
Imaš opciju da preskačeš pitanja i vratiš se poslije na njih ako odmah nisi siguran u odgovor. Ali kad jednom zabilježiš odgovor i pritisneš "dalje" ili kao neki konačan odgovor, onda se ne možeš više vratiti na to pitanje. Kad nisi siguran u odgovor, pazi da odabereš preskakanje pitanja, a ne opciju za daljnja pitanja i konačni odgovor. Imaš dosta vremena i nemoj žuriti ni slučajno, ja sam dobro promislio svako pitanje i na kraju mi je ostalo više od polovice vremena predviđenog za rješavanje ispita.
Uglavnom, imati ćete tamo par probnih pitanja prije ispita da isprobate kako sve to funkcionira i sve će vam tamo objasniti, nije ništa teško. Ne zamaraj se pretjerano s time, samo ponavljaj i vježbaj na stranicama autoškole ona pitanja ako ste ih dobili