Polaganje vozačkog izdvojena tema

poruka: 2.915
|
čitano: 1.351.265
|
moderatori: XXX-Man, pirat, vincimus, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Polaganje vozačkog
Bergo kaže...

20.10. idem polagati ispit u HAK. Pisem na racunalu i zanima me kako to sve izgleda? Mogu li se ako smo pogrjesili ispraviti odgovori ili ako si vec to odabrao ostane tako zabiljezeno (s time ne mislim na kraju ispita kad je vec sve gotovo da nebi bilo :P)

Imaš opciju da preskačeš pitanja i vratiš se poslije na njih ako odmah nisi siguran u odgovor. Ali kad jednom zabilježiš odgovor i pritisneš "dalje" ili kao neki konačan odgovor, onda se ne možeš više vratiti na to pitanje. Kad nisi siguran u odgovor, pazi da odabereš preskakanje pitanja, a ne opciju za daljnja pitanja i konačni odgovor. Imaš dosta vremena i nemoj žuriti ni slučajno, ja sam dobro promislio svako pitanje i na kraju mi je ostalo više od polovice vremena predviđenog za rješavanje ispita.

Uglavnom, imati ćete tamo par probnih pitanja prije ispita da isprobate kako sve to funkcionira i sve će vam tamo objasniti, nije ništa teško. Ne zamaraj se pretjerano s time, samo ponavljaj i vježbaj na stranicama autoškole ona pitanja ako ste ih dobili {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.10.2014 0:32 (antimadridista).
13 godina
odjavljen
Bergo kaže...

20.10. idem polagati ispit u HAK. Pisem na racunalu i zanima me kako to sve izgleda? Mogu li se ako smo pogrjesili ispraviti odgovori ili ako si vec to odabrao ostane tako zabiljezeno (s time ne mislim na kraju ispita kad je vec sve gotovo da nebi bilo :P)

Ma ne trebaš se uopće zamarati s time. Pročitaj HAK-ovu knjigu jedanput i gotov si za manje od 10 minuta. 90% pitanja možeš odgovoriti logičkim zaključivanjem nakon što jedanput pročitaš knjigu. Ako budeš preskakao pitanja, nemoj poslje zaboraviti da si neka preskočio i predati ispit, ili ako nisi siguran u neki odgovor nemoj ništa tipkati, odi dalje.

14 godina
Polaganje vozačkog

Može li neki link sa pitanjima i odgovorima za prvu pomoć. 

http://valid.canardpc.com/2gp8dx

1 0 hvala 0
14 godina
Ivanjino96 kaže...

To sam i ja prošli put tražio pa sam pao bezveze :) Ako hočeš imam neki pdf iz kojeg se sad učim kao po knjizi pa ti pošaljem...

http://adf.ly/YW58m
14 godina
BloOm3R! kaže...
Ivanjino96 kaže...

To sam i ja prošli put tražio pa sam pao bezveze :) Ako hočeš imam neki pdf iz kojeg se sad učim kao po knjizi pa ti pošaljem...

Hvala ali položio sam prije dva il tri tjedna iz prve :D 

http://valid.canardpc.com/2gp8dx
14 godina
BloOm3R! kaže...
Ivanjino96 kaže...

Ako netko bude trebao pitanja, imam ja okvirna pitanja za prvu pomoc i one prve testove koji idu preko kompa... 

16 godina
neaktivan

jao..vozim vec 7 god..lol

samo malo procitati materijale i dovoljno je..tam sam bar ja i sve polozio iz prve..za motor i za auto..

14 godina
Vesperian kaže...

jao..vozim vec 7 god..lol

samo malo procitati materijale i dovoljno je..tam sam bar ja i sve polozio iz prve..za motor i za auto..

Bio nam je pricao sef autoskole da je HAK od prije 3 ili 2 godine (ne znam sad) promjenio sistem pitanja. Prije je bilo lakse za poloziti jer su autoskole imale pitanje koje ce biti na testu, ili bilo je 8 grupa tako da se prakticki moglo napamet nauciti. 

15 godina
Polaganje vozačkog
Neznam jeli misliš na onaj prvi ispit teorije, ili na prvu pomoć, ali ja sam položio vožnju prije nekih mjesec dana, a taj prvi ispit, teoriju sam položio prije 3 mjeseca. Nakon predavanja dobio sam šifru za vježbanje tih pitanja na stranici autoškole. Na testu su mi došla ista ta pitanja, identična koja sam vježbao na stranici autoškole prije ispita. Nisam se tome ni nadao, praktički se moglo sve napamet naučiti. Sad jeli to bio slučaj samo kod mene, neznam.A ispit prve pomoći mi je bio još lakši, prolistao sam onu knjižicu 2 puta, pola sata posla i položio bez problema.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
antimadridista kaže...
Neznam jeli misliš na onaj prvi ispit teorije, ili na prvu pomoć, ali ja sam položio vožnju prije nekih mjesec dana, a taj prvi ispit, teoriju sam položio prije 3 mjeseca. Nakon predavanja dobio sam šifru za vježbanje tih pitanja na stranici autoškole. Na testu su mi došla ista ta pitanja, identična koja sam vježbao na stranici autoškole prije ispita. Nisam se tome ni nadao, praktički se moglo sve napamet naučiti. Sad jeli to bio slučaj samo kod mene, neznam.A ispit prve pomoći mi je bio još lakši, prolistao sam onu knjižicu 2 puta, pola sata posla i položio bez problema.

Mislio sam na 1. test. Mi nismo tako nesto dobili, mozda se trebalo traziti ili tako nesto, ne znam... Mozda nam je cak i receno na danu predavanja kad sam izostao.

12 godina
neaktivan

Samo da javim da sam sve prosao jos samo voznju moram odraditi i hvala puno na savjetima :D

14 godina
Bergo kaže...

Samo da javim da sam sve prosao jos samo voznju moram odraditi i hvala puno na savjetima :D

I ja prošao prvu pomoć jučer još slijedi vožnja u utorak :) neki najbitniji savjeti?

17 godina
neaktivan
BloOm3R! kaže...
Bergo kaže...

I ja prošao prvu pomoć jučer još slijedi vožnja u utorak :) neki najbitniji savjeti?

Nemoj, kao ja, nakon što prestane padati kiša ostaviti uključene brisače još pet minuta da stružu po suhom staklu. {#} Ostalo ne moraš ništa brinuti, vozi normalno kako su te učili.

14 godina
Polaganje vozačkog

Prošao i vožnju prije 2 sata :)

Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
Polaganje vozačkog

Sviđa li vam se nova "Vozacka dozvola"?

Ja jucer svoju podignuo, meni je ok, al' se bojim pucanja. Osobna mi vec napuknuta,...

20 Da
2 Ne
Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Paradox1 kaže...

Sviđa li vam se nova "Vozacka dozvola"?

Ja jucer svoju podignuo, meni je ok, al' se bojim pucanja. Osobna mi vec napuknuta,...

Stavi u novčanik uz nju i neku staru bankovnu karticu.

--------------------------------------------------------------------------------------------
13 godina

Je, sa 18. godina da si vrtim kartice.

Stara mi ima 2, stari možda jednu.

Keš je majka, a kartice zlo.

Trenutačna zaštita mi je pokaz od zeta, koji odlično obavlja posao. (noviji pokaz, pogodite kaj je bilo sa starim).

Puko.

16 godina

Ja ne znam kaj ti radiš s tim karticama...ja ih furam 7 u novčaniku i niti jedna mi nije nikad pukla...o.O

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
13 godina

Ne znam.{#}

Valjda previše sjedim?

Meni i još dvojci iz razreda isto pukla osobna, a pokaz su tek napravili. (ex šverceri).

16 godina
neaktivan
Polaganje vozačkog

Damage,zato jer ih imas vise,tako i ja imam vise kartica i nije mi jos pukla, zato je dobro staviti 1 ili 2 nevazece bankovne kartice jer su one malo deblje i dobro stite kartice. Osobna koja je pukla vise ne vrijedi (isto je i sa vozackom).

--------------------------------------------------------------------------------------------

0 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
Polaganje vozačkog

Pozdrav ekipa :D

Evo ja se idem u ponedjeljak upisat u autoškolu, pa me interesira dali postoji neki način da, ako slučajno ne stignem na koje predavanje, opravdati to? Jer imam faks popodne pa ono .

0 0 hvala 0
15 godina
Polaganje vozačkog

Ne trebaš se opravdavati, bar je meni tako bilo. Ako dođeš, tebi bolje, ako ne, nikom ništa.

Ništa ne ostavljam nezavrš
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Polaganje vozačkog

Ne moraš niti jedanput doći na predavanje. A predavanje (ista) su ti dva puta na dan. Ujutro i popodne, bar je bilo u onoj kod koje sam je išao. Ujutro su bila od 8-10, a popodne od 17-19, tako da onaj tko je želio doći mogao je.

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Polaganje vozačkog

Znači ako ja se upišem tipa sutra a predavanja počela prošli tjedan, još uvijek mogu uletit u tu grupu? Malo mi se žuri pa pitam :)

0 0 hvala 0
15 godina
footballer kaže...

Znači ako ja se upišem tipa sutra a predavanja počela prošli tjedan, još uvijek mogu uletit u tu grupu? Malo mi se žuri pa pitam :)

To ne jer nije moguce zbog datuma na ugovorima i na lijecnickom pregledu (ovisi sve kada si to obavio).

EUW: Ferritin
13 godina
neaktivan
formula1live kaže...
Bergo kaže...

Ma ne trebaš se uopće zamarati s time. Pročitaj HAK-ovu knjigu jedanput i gotov si za manje od 10 minuta. 90% pitanja možeš odgovoriti logičkim zaključivanjem nakon što jedanput pročitaš knjigu. Ako budeš preskakao pitanja, nemoj poslje zaboraviti da si neka preskočio i predati ispit, ili ako nisi siguran u neki odgovor nemoj ništa tipkati, odi dalje.

Ovo za logicko zakljucivanje si dobro rekao, ali evo ja sam primjer necega sto je smijesno.. rijesim raskrizja i one sluzbenike ( na kojima se gubi / dobiva puno bodova ) tocno, a na onim tkz. suhim pitanjima failam i izgubim 12-13 bodova.. tako da vec 2 put odgadjam izlazak na ispit : / 

16 godina
neaktivan
Polaganje vozačkog

Ja sam položio testove iz prve, slušao sam na nastavi i još više učio doma i rješavao pokusne testove. Na pismenom ispitu nas je pola palo i tu sam se osječao glupo što sam imao blagu napetost jer je test bio dosta lagan, za one koji su učili. Sad sam odslušao predavanja iz prve pomoći i imam i tu ispit, i već nekoliko sati vožnje imam. Instruktor mi je okej, odmah je vidio da sam već vozio otprije po vještini i smirenosti, nisam imao tremu ništa i odmah sam vozio i po gradu i do susjednog mjesta. Mala je napetost jutarnja vožnja kad je promet gust i kad ima puno pješaka oko tebe, situacija je malo kompleksnija i zahtijeva punu koncetriranost i pripravnost.

Ako imam tremu nekakvu to je od išćekivanja finalnog sata vožnje pred komisijom HAK-a. Koliko sam tu čitao, nekako sam stekao dojam da se ponašaju neprofesionalno i da znaju rušiti bez razloga, a to odmah ubija volju, i više je sreca u pitanju, tj zavisnost tko te zapadne, ili je možda neprofesionalnost i nepoštenost HAK-a samo ozgovor za vlastite greške koje od taštine ne dolaze do svijesti.

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Citadel kaže...

Ako imam tremu nekakvu to je od išćekivanja finalnog sata vožnje pred komisijom HAK-a. Koliko sam tu čitao, nekako sam stekao dojam da se ponašaju neprofesionalno i da znaju rušiti bez razloga, a to odmah ubija volju, i više je sreca u pitanju, tj zavisnost tko te zapadne, ili je možda neprofesionalnost i nepoštenost HAK-a samo ozgovor za vlastite greške koje od taštine ne dolaze do svijesti.

A nemoj slušati gluposti nekih ljudi koji govore da su ih rušili bez veze. Ne, ako ne napraviš neku glupost nitko te neće rušiti. To da je netko nekoga rušio bez veze i da je bio neprofesionalan govore umišljena derišta kojima su uvijek svi drugi krivi za vlastiti neuspjeh i nikada neće priznati krivnju. Isto kao i u školi i na faksu uvijek su profesori kirvi što oni padnu. Niti jedan ispitivač te neće rušiti ako ne napraviš neku veliku glupost, manje stvari kojima nisi doveo druge u opasnost, ti neće niti spomenuti. A i prije ispita instruktor će te upozoriti na neke stvari kod kojih malo više trebaš pripaziti.

15 godina
Polaganje vozačkog

Ljudi sutra imam glavnu vožnju

Jedino me poligon j*be

Neki savjeti?

“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Top Bugovac kaže...

Ljudi sutra imam glavnu vožnju

Jedino me poligon j*be

Neki savjeti?

Samo polako, probaj bez straha ili sto manje treme. Budi flegma ako mozes i tako ces najbolje proc.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.12.2014 0:36 (Daka96).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice