Polaganje vozačkog izdvojena tema

poruka: 2.915
|
čitano: 1.353.835
|
moderatori: XXX-Man, pirat, vincimus, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Polaganje vozačkog
SimeKZ kaže...
Majestic kaže...

Evo da vam se i ja javim po prvi put..

Dugo citam vase komentare i bio bi red da i ja nesto napisem {#}

Polozio sam (za sada) sve iz prve.Teoriju sam prosao sa 108 bodova,taman koliko treba za prolaz.

Prvu pomoć isto,jako je lagano samo treba procitat i ne shvatit olako.

A voznju...danas imam jos zadnja 2 sata i u ponedjeljak ispit.

Malo me hvata trema kada razmisljam o tome ali razmisljao sam si popit normabel 2mg da me malo opusti

iskeno se nadam da cu proc iz prve s obzirom da nemam vise novaca za platit ispit ponovo

sam sam si platio autoskolu radio sam cijelo ljeto za to i zato mi se stvara jos veci pritisak

instruktor je ok,ali ponekad zna biti jako nervozan i onda se pocne derati ako zeznem najmanju sitnicu..

Inace sam u autoskoli Imar u Puli.

Tak da te fino uspori u uspava pa da si u igri... 

Sjedni u auto i vozi, trema je normalna stvar. Nemas sta zeznut ako si pri sebi u glavi i pratis promet.

A imas pravo...bolje da ne uzimam...ali nesmijem past u tome je stvar..

15 godina
Polaganje vozačkog

Meni je bila prilična trema na ispitu..

Auto mi se 2 puta ugasilo. I to na semaforu jer sam zaboravio ubacit u prvu.. {#}

To mi se u svih 35h nikada nije desilo, al eto, nervoza..

Srećom, instruktor i ispitivač su bili razumni pa su skužili da me pere trema.. 

Samo znam da taj ispit više nebi ponovio {#}

Ali stvarno sam uživao u ova 2-3 mjeseca autoškole. Odlična ekipa, puno smijeha..

Ništa ne ostavljam nezavrš
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Polaganje vozačkog

Danas prvi sat vožnje, dobro prošlo, malo kružio po parkingu i samo mi se 2 puta auto izgasilo Smijeh. Ja zadovoljan, budući da prije ovoga praktički nikad nisam ni sjeo za vozačevo sjedalo.

Propise riješio iz prve, 116, čak sam se malo razočarao jer su me dopala prilično lagana raskrižja. Pružanje prve pomoći će sada u srijedu al vjerujem da ću i to bez većih problema.

Swedish latin super funk.
Moj PC  
2 1 hvala 0
12 godina
Polaganje vozačkog

evo bio na propisima prije dva dana. i fino sve prode idem po rezultate i frajer meni 113 ali pao raskrizje...bio sam lud lud. i to najgluplja greska. inace bi bilo 120/120...
ali tjesi me da frend sad ide 5. put haha

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Polaganje vozačkog

Pozdrav kolege,naime 14.8. punim 16 godina,i želio bih polagati za motor tj.125ccc,sada mene zanima mogu li se ja prijaviti u 6 mjesecu znaci 2 mjeseca prije svoje 16-godine i polagati?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Znalac111 kaže...

Pozdrav kolege,naime 14.8. punim 16 godina,i želio bih polagati za motor tj.125ccc,sada mene zanima mogu li se ja prijaviti u 6 mjesecu znaci 2 mjeseca prije svoje 16-godine i polagati?

"U osposobljavanje kandidata za vozače A1 kategorije vozila možete se uključiti ako:

1. pribavite uvjerenje o duševnoj i tjelesnoj sposobnosti za upravljanje vozilom A1 kategorije od  nadležne zdravstvene ustanove

2. niste mlađi od 15 godina i 6 mjeseci

3. možete samostalno rješavati ispitne testove"

Link

Kakva je sada situacija za to polaganje sa 15.5 godina ?
Bratić bi trebao nagodinu polagati za : A1, G, F..

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)
12 godina
neaktivan

vjerojatno ko i za auto, mozes krenut sa 17,5god ali nemozes zavrsnu voznju polagat prije 18. (odsnosno 16.)

15 godina
Polaganje vozačkog

Pozz, imam jedno pitanje.

Znaci mladi sam vozac i ogranicen sam na 80kw snage motora.

Dali postoji mogucnost, tj. dali smijem voziti auto jaci od 80kw (konkretno 103kw) uz prisutnost pratnje (iskusnog vozaca), tj. mog starog ciji i je auto? ili niti tada?

1 Day U May
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.5.2014 20:23 (Brega55).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Brega55 kaže...

Dali postoji mogucnost, tj. dali smijem voziti auto jaci od 80kw (konkretno 103kw) uz prisutnost pratnje (iskusnog vozaca), tj. mog starog ciji i je auto?

Ne.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
14 godina
neaktivan
Polaganje vozačkog

Koliko ukupno dođe polaganje A1 kategorije ako je u cjeniku autoškole 3900 kn. Svi kazu da se ne isplati davati 6k kuna na to, pa koji su onda sve  drugi troskovi?

All rights reserved. Copyright (c) by Dipl. Pješak 2014.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
DamageHigh kaže...
Brega55 kaže...

Dali postoji mogucnost, tj. dali smijem voziti auto jaci od 80kw (konkretno 103kw) uz prisutnost pratnje (iskusnog vozaca), tj. mog starog ciji i je auto?

Ne.

Kako ne? pa uz starijeg vozaca smijes vozitt...

Vidi TD.ova... bog te ranio pa eto imo sam krivu informaciju, pazi problema -.-

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.6.2014 2:47 (SimeKZ).
16 godina
SimeKZ kaže...

Kako ne? pa uz starijeg vozaca smijes vozitt...

Ne smiješ.

14 godina
Polaganje vozačkog

Ekipa koliko okvirno dođe lječnički?

NA OVOM FORUMU SVAKI PUT KAD OTVORIM NOVU TEMU ILI NESTO PITAM MORAM DVA PUTA PITATI TJ PONOVITI DA BI MI NETKO ODGOVORIO...PA PITAM SE PITAM ZAŠTO :/

0 0 hvala 0
14 godina
Polaganje vozačkog

Od 350 do 500 kn, ovisi di ideš, ja sam išo u dom zdravlja, cca 470 kn. Dosta je skupo to, a nikakav pregled. Mislim da je jeftinije tam di sportaši idu na liječnički, ne znam točne lokacije di se to nalazi, ali tako sam čuo.

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ante5656 kaže...

Ja sam ako se dobro sjecam platio oko 250kn u Rijeci (ne sjecam se tocno koliko) (ordinacija Dr. Jakovca).

WordPress ❤
15 godina
ante5656 kaže...

Oko 450 kn platio prije nekoliko dana. Pregledaju ti vid na onoj slici na zidu, poslušaju ti pluća i srce i na kraju imaš psihotest gdje nastavljaš nizove na jednom papiru. Nikakve aparate ne koriste i naplate ti 450 kn.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
Polaganje vozačkog

Pa jel se moze otic tamo gdje sportasi idu, tamo je sve isto (tlak, vid, srce, pluca i boje) i dodje oko 50 kuna (prije je par godina je bilo i 20).

EUW: Ferritin
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Polaganje vozačkog

Svi moji su ljecnicki platili 450kn...

Nego koliko kosta kad se ide drugi put voznju polagat?

0 0 hvala 0
15 godina
Polaganje vozačkog

Mislim da je polaganje vožnje drugi put oko 850kn..

Ništa ne ostavljam nezavrš
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Polaganje vozačkog

Jbt auto kupiš za manje od 1000€... kam su cijene te vozačke otišle.. nekad je za 50cm3 bilo dovoljno imati dozvolu za bicikl i moglo se voziti s 14 godina.. na kraju će trebati imati 21 godina i koštati će 15000 kn..

I najžalosnije od svega je da i dalje ljudi ne znaju ni pravila ni ništ.

Pružanje prve pomoći bi trebalo biti sastavni dio prirode/biologije u osnovnim i srednjim školama (umjesto mitohondrija i klorofila koji nam previše ne pomažu dok oživljavamo čovjeka). 

All rights reserved. Copyright (c) by Dipl. Pješak 2014.
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.6.2014 22:45 (Diplomirani pješak).
Moj PC  
10 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Polaganje vozačkog

Jel netko u zadnjih mjesec-dva išao na liječnički i koliko ga je to došlo?

Preciznije, jel netko produživao valjanost vozačke u zadnjih mjesec dana? Meni istječe za 20ak dana pa ono, da znam koliko bubrega prodati...

http://nighthawk-software.blogspot.com/
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

frendu je istekla i zbog dva tjedna je platio ko i prvi put..

14 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Preciznije, jel netko produživao valjanost vozačke u zadnjih mjesec dana? Meni istječe za 20ak dana pa ono, da znam koliko bubrega prodati...

26.3.2014.

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
16 godina
odjavljen

Navodno se moraju raditi one nove "europske" pa dođe kao i izrada nove... Ako netko ima konkretnu inf, bio bi zahvalan.

[edit] - sad vidim ovo gore. Pa fuj...

http://nighthawk-software.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.6.2014 23:11 (Sum_of_all_fears).
14 godina
Polaganje vozačkog

Evo uskro idem polagat vozacki za kojih par dana pa me zanima koju autoskolu preporucjete sa podrucja zagreba i kojega instruktora

http://valid.canardpc.com/2gp8dx

0 0 hvala 0
12 godina
Polaganje vozačkog

ja idem u mandić na črnomercu i za sad sam zadovoljan,a instruktora sam birao tako da nisam isao na najbolji auto nego uzeo nekog ko ima manje kandidata i sad se jedva i mi uspijemo dogovorit za voznju. lako promijenis instruktora :)

0 0 hvala 0
16 godina
ljubek kaže...

ja idem u mandić na črnomercu i za sad sam zadovoljan,a instruktora sam birao tako da nisam isao na najbolji auto nego uzeo nekog ko ima manje kandidata i sad se jedva i mi uspijemo dogovorit za voznju. lako promijenis instruktora :)

Ja sam isto tam išo...preporuka...

15 godina
Polaganje vozačkog

Ja sam prije par tjedana isto išao na liječnički za vozački i platio sam ga 350 kn. Nigdi nisam mogao naći jeftinije a išao sam u neku medicinu rada u Splitu, tamo di je bilo staro rodilište.

...The South Will Rise Again... White -h- boys
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diplomirani pješak kaže...

Koliko ukupno dođe polaganje A1 kategorije ako je u cjeniku autoškole 3900 kn. Svi kazu da se ne isplati davati 6k kuna na to, pa koji su onda sve  drugi troskovi?

Otprilike računaj još 1.500 kn za ostale troškove na tu cijenu.

...The South Will Rise Again... White -h- boys
14 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Mene je produženje došlo 150kn.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice