Windows 7 SP1

poruka: 425
|
čitano: 144.517
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Windows 7 SP1
Bok ljudi. Jel zna netko di se može nabavit DVD sa service packom? Jel se može naručit preko pošte ko za xp?
higi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Windows 7 SP1
ford eleanor kaže...

Deinstalirao sam sp1 za sedmicu i hvala bogu kompjuter radi brže.Ovaj service pack ga je samo usporavao.

Pa kad ne razumijete što je SP 1

Zašto meni nudi samo 76 MB service pack 1 ?

Zato što sam sve ostale hotfixove i zakrpe koje sadrži jedan SP1 već downloadao preko Windows updatea.

VI ste (neki) sad instalirali nepotrebno cijeli sp1 a nije trebalo i normalno je da se hotfixevi i zakrpe kolju jer su uduplane.

SP 1 je odličan za svježe bootano računalo, za slipstream, itd, no instalirat ga na već apdejtane zakrpe je glupost.

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina

nakon instalacije SP1, komp mi se budi iz sleep-a. prije nije htio. win7 ultimate x64. ( sa 32-bitnim je radilo sve ok)

Kupujem neispravan Logitech Rumblepad 2
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.3.2011 18:25 (Idealist).
17 godina
Gradonačelnik kaže...
ford eleanor kaže...

Deinstalirao sam sp1 za sedmicu i hvala bogu kompjuter radi brže.Ovaj service pack ga je samo usporavao.

Zato što sam sve ostale hotfixove i zakrpe koje sadrži jedan SP1 već downloadao preko Windows updatea.

VI ste (neki) sad instalirali nepotrebno cijeli sp1 a nije trebalo i normalno je da se hotfixevi i zakrpe kolju jer su uduplane.

SP 1 je odličan za svježe bootano računalo, za slipstream, itd, no instalirat ga na već apdejtane zakrpe je glupost.

Zar neće SP1 sam prepoznati koje update imaš već instalirane i instalirati samo one koje nedostaju?

Digni se iz pepela, kao sto put do sada, sad s' mirisom ljiljana, ljubavi moja!!! Zemljo mojih djedova, dok je tvojih sinova, ti ćeš biti prkosna, slobodna i ponosna!
15 godina
moderator
boxer kaže...

Zar neće SP1 sam prepoznati koje update imaš već instalirane i instalirati samo one koje nedostaju?

upravo tako...ono iznad je čista glupost...

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
14 godina
protjeran
boxer kaže...

Neće sam prepoznati, ovaj post iznad je kronična glupost.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.3.2011 21:02 (Gradonačelnik).
16 godina
odjavljen
Gradonačelnik kaže...
boxer kaže...

Neće sam prepoznati, ovaj post iznad je kronična glupost.

Da, a što ako pokušam dvaput instalirati isti hotfix? Šta, napravit će prvo imefajla.dll za prvi hotfix pa onda imefajla(2).dll za drugi?

Aj ne lupetaj.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
17 godina
Windows 7 SP1

Hoće li prepoznati ili ne, ne zabrinjava me. Danas sam downloadao SP1 i slipstreamat ću ga i napraviti novu kopiju Win7 SP1.

Ono što mi je danas bilo zanimljivo je da sam morao uraditi genuine provjeru da bi downloadao SP1, i iako imam trial verziju Win7 koju sam aktivirao sa loaderom prošao je validaciju i dopustio mi download SP1. {#}

Btw, na poslu sam dobio 9 origigi instalacija Win 7 Pro sa Home Office, tako da me zanima na koliko kompjutera se mogu instalirati originalni Windowsi, što naravno podrazumjeva registraciju, validaciju i daljnje update?

Zapravo razmišljam da napravim image originala i ne znam na koliko kompjutera se može jedan ključ registirati.

Digni se iz pepela, kao sto put do sada, sad s' mirisom ljiljana, ljubavi moja!!! Zemljo mojih djedova, dok je tvojih sinova, ti ćeš biti prkosna, slobodna i ponosna!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Windows 7 SP1

nista, moram reinstall windowse, ovaj sp1 mi sve usporio, komp se boota 3 puta duze :/  :S

Music4ever
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako imaš instaliran AMD Overdrive, deinstaliraj ga i probaj onda da li ti radi buđenje iz sleepa. Meni je dotični zezao i na 32 bit i 64 bit win 7 sa i bez sp1.

EDIT: Odgovor idealistu. Kliknuo sam odgovori umjesto citieaj

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2011 12:16 (Pendula).
15 godina
neaktivan
Almin94 kaže...

nista, moram reinstall windowse, ovaj sp1 mi sve usporio, komp se boota 3 puta duze :/  :S

ultimativno rješenje {#}

kod mene normalno radi.....
16 godina
Almin94 kaže...

držim fige {#}

http://gtabalkan.com | http://www.webosfera.net
17 godina
protjeran
Sum_of_all_fears kaže...

Da, a što ako pokušam dvaput instalirati isti hotfix? Šta, napravit će prvo imefajla.dll za prvi hotfix pa onda imefajla(2).dll za drugi?

Aj ne lupetaj.

vjerojatno je čovjek mislio da se programi "kolju" na nekakav način ako se preklapaju.

hotfixi se instaliraju i nisu sve samo dll-ovi.

nisam siguran, no znam i da je bolje imati slipstriman SP1 i SP2  još iz XP-a jer zna se desiti hrpa problema kad se na čistu instalaciju instalira SP a ne na već downloadane hotfixove i ostale zakrpe.

meni su windowsi ponudili SP1 od 76 Mb, instalirao sam ih i nemam nikakvih problema a vidim da većina koji su instalirali komplet sp 1 od kojih 800 Gb na već instalirane zakrpe imaju problema.

meni čak nije maknuo ni serijski broj, a trebao bi ;)

Sinu sam dao ime ŠOKRE ! Sad mu je u školi nadimak KREŠO.
15 godina
protjeran
Gradonačelnik kaže...
ford eleanor kaže...

bilo kako bilo nisam žurio s instalacijom SP1 pričekao sam je kroz WU i bila je velika svega 44 MB. nakon instalacije skratio se ionako kratak boot za 15-20%, a shut down je također kraći za jedno 30% (prije 12-13 sekundi, sad nikako preko 8, a nekad čak za 5).

May justice be done though the heavens fall
16 godina
neaktivan
Almin94 kaže...

Normalno da se buta nešto duže kad Superfetch i Prefetch ne mogu odmah napraviti popis novih fajlova, a ni boot optimizacija se ne radi isti tren.

Early adopter
16 godina
Windows 7 SP1

jel se isplati ovo po vama instalirat :P?

0 0 hvala 0
16 godina
BugHacker kaže...

jel se isplati ovo po vama instalirat :P?

naravno

14 godina
neaktivan
Windows 7 SP1

Da ne gitam sve psotove. Koje pogodnosti ću ja imati sa SP1, ako imam Sandy bridge? 

Kruger
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nick54312 kaže...

Da ne gitam sve psotove. Koje pogodnosti ću ja imati sa SP1, ako imam Sandy bridge?

Pogodnosti za Sandy Bridge donosi ti Intel preko njihovih drivera a SP1 osim sto donosi sve sigurnosne zakrpe donosi i neke koje se odnose na performanse sustava.

Instaliraj SP1.

Microsoft vrlo brzo ukida podrsku za sustave koji nemaju SP (ovo se odnosi za Windows OS)

Ako niste dio rješenja onda ste ... kolumnist!
16 godina
Gradonačelnik kaže...
ford eleanor kaže...

Ja sam redovito koristio windows update, kada je dosao SP1 nisam ga htio jer vec sve imam.... al eto, opet sam ga skinuo i instalirao jer se pricalo da nekima ne radi, nekima radi usporeno bla bla.... pa da probam i kod sebe

Nista mi se nije usporilo i radi kao i prije, tako da, tvoj post je cita glupost....

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
14 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...
nick54312 kaže...

Pogodnosti za Sandy Bridge donosi ti Intel preko njihovih drivera a SP1 osim sto donosi sve sigurnosne zakrpe donosi i neke koje se odnose na performanse sustava.

Instaliraj SP1.

Microsoft vrlo brzo ukida podrsku za sustave koji nemaju SP (ovo se odnosi za Windows OS)

Mi možete dat koji link ili da skinem ovaj sp1 RTM s početne stranice? Da li ću imati problem jer nemam original verziju winsa, a ovaj update nisam instalirao (KB971033).

Kruger
15 godina
neaktivan
nick54312 kaže...
Mi možete dat koji link ili da skinem ovaj sp1 RTM s početne stranice? Da li ću imati problem jer nemam original verziju winsa, a ovaj update nisam instalirao (KB971033).

Imas na prvoj stranici download linkove, 

ni kod mene nisu oriđiđi winsi pa nemam nikakvih problema.

15 godina
neaktivan
Windows 7 SP1

ni ja nemam original ali imam ovaj update instaliran i prepoznaje mi windows ko original

Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!!
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Windows 7 SP1

Ako netko ima volje rezimirati, jer nije baš da imam vremena čitati 12 stranica.

Instalirati ili ne?

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.3.2011 15:28 (DamageHigh).

2 0 hvala 0
17 godina
DamageHigh kaže...

Ako netko ima volje rezimirati, jer nije baš da imam vremena čitati 12 stranica.

Instalirati ili ne?

Ak ti sad i bez SP1 sve radi ok, ne moj nista instalirat jer bi moglo bit problema to se fino vidi na forumu. Service Pack treba bit integriran, u sam instalacijski DVD Windows 7 onda problema nema ovo dodavanje na vec instaliranu 7 je škakljivo u puno slucajeva vec sam rekel i reci cu opet ne popravljaj ak nije pokvareno.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
16 godina
DamageHigh kaže...

Instalirati ili ne?

instaliraj {#}

14 godina
neaktivan
joze kaže...
DamageHigh kaže...

Instalirati ili ne?

instaliraj {#}

Pa što je sad joze pa reako si da ne dira sustav dok radi?? hehe

Kruger
15 godina
protjeran
DamageHigh kaže...

Instalirati ili ne?

ne vidim razloga da ne instaliraš. korisnici bez SP1 više neće dobivati podršku kroz WU.

May justice be done though the heavens fall
15 godina
rambox kaže...

..vec sam rekel i reci cu opet ne popravljaj ak nije pokvareno.{#}{#}

=)

Btw. sad opet ni sam ne znam...mislim da ne budem, jer sve dela kak spada..=)

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
16 godina
DamageHigh kaže...

=)Btw. sad opet ni sam ne znam...mislim da ne budem, jer sve dela kak spada..=)

Samo jedna napomena ,več izrečena ovdje : hoćeš dobivati daljnje update za Windowse? Bez SP-a zaboravi na njih!

Ako ti sistem radi u redu i sve je ispravno ,nećeš imat nikakvih problema i sve će raditi i s SP-om.

A pošto sam i sam imal problema s instalacijom ,i pošto se uspostavilo da sam ja sam za to kriv a ne vražji MS i njihov SP ,znam to!!

Zato pusti razne mudrace i razna pametovanja ,instaliraj ga i zaboravi da postoji!! Jel ,ovak ili onak morat ćeš ga instalirati kad-tad!!

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.3.2011 0:02 (kizo2703).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice