Windows 7 SP1

poruka: 425
|
čitano: 146.569
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Procurio WIndows 7 SP1 RTM

ja imam piratski win7 a radi bi instalao ovaj sp , kazete da detektira falši windows , ako pricekam microsoftovu sluzbenu verziju ocu li i s njom imat problem detekcije?

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.1.2011 13:22 (athlon64).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Procurio WIndows 7 SP1 RTM
athlon64 kaže...

ja imam piratski win7 a radi bi instalao ovaj sp , kazete da detektira falši windows , ako pricekam microsoftovu sluzbenu verziju ocu li i s njom imat problem detekcije?

neces.

Oni koji su zazujali da će nać retail verziju na netu i skinuli je, oni će imati problema.

15 godina
Mitch kaže...
athlon64 kaže...

neces.

Oni koji su zazujali da će nać retail verziju na netu i skinuli je, oni će imati problema.

dakle samo da cekam sluzbenu verziju  , super , ne zuri se meni nigdje xd.

16 godina
athlon64 kaže...
Mitch kaže...
athlon64 kaže...

neces.

18.1-og ti izlazi

17 godina
neaktivan
World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441

3 0 hvala 3
15 godina
Mitch kaže...
athlon64 kaže...
Mitch kaže...
athlon64 kaže...

neces.

18.1-og ti izlazi

oke , pricekat cu.

16 godina

pa isti su kvragu ako su RTM ako ti detektira ovaj onda će i onaj ako ne, ne, Bože svašta :p

bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 0
16 godina
Oldy kaže...

pa isti su kvragu ako su RTM ako ti detektira ovaj onda će i onaj ako ne, ne, Bože svašta :p

Ajme, neki imaju piratsku retail verziju, a neki OEM. Na OEM-u ne detektira na retail daa !!!

17 godina
neaktivan

U slučaju problema skinite sa M$ stranica KB947821 i instalirajte te nakon instalacije tog KB-a provjerite log na lokaciji:

%SYSTEMROOT%\Logs\CBS\CheckSUR.log

Greške se mogu dogoditi ako ste prije patchali neke od sistemskih fajlova i slično.

Također možete prije instalacije SP-a umjesto gornjeg postupka napraviti provjeru putem CMD-a taok da ubacite originalni Windows 7 disk i pokrenete naredbu:

sfc /scannow

koja će također provjeriti da imate sve sistemske fajlove ispravne i na broju:)

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441

3 0 hvala 3
16 godina

Pa znam, ali on kaže da neće ovaj jer će mu detektirat nego da čeka onog a isti su jbg, ja drumom, vi šumom :)

15 godina
Oldy kaže...

Pa znam, ali on kaže da neće ovaj jer će mu detektirat nego da čeka onog a isti su jbg, ja drumom, vi šumom :)

cekaj sec , imam piratski win7 , windows nezna da je piratski jer sam pazio da ne instalira wat , kad stavim sp1 , hoce li doznat da je pirat i ima li razlike ako cekam slubenu verziju i ako skinem s softpedije sad.

16 godina

Nemam pojma istu stvar sam napravio kao i ti, valjda ovisi s kojim loaderom je crackano a ima ih fala Bogu...

pa trebali bi biti isti i taj službeni i ovaj sa softpedije jedino je preko softpedije nešto prije izašao za one koji se žure

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.1.2011 15:04 (Oldy).
17 godina
neaktivan

Ajde dosadni ste sa krekovima i loaderima!

Nema rasprave o piratskim verzijama.

5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da ne citam svih 100 postova zna li iko jel donosi ista novo ili je samo skup svih do sada izaslih zakrpa? Posto zakrpe imam propustam li sta.

:)
16 godina

E moj Ivo pa svi programi i igre su valjda takve ovdje onda zatvorite softwerski odjel, jedino se hardware mora kupiti, ne znam šta da drugo kažem ali dobro ti si mod pa ću prekinuti :)

Logic mislim da je veličinom tj. težinom dosta veći od zbroja dosada izašlih zakrpi u mb...

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.1.2011 15:22 (Oldy).

0 2 hvala 0
16 godina
logic kaže...

Da ne citam svih 100 postova zna li iko jel donosi ista novo ili je samo skup svih do sada izaslih zakrpa? Posto zakrpe imam propustam li sta.

okomiti maximize u cmd-u, malo bolji paint, 15-ak sekundi brži boot (barem meni), indexer je bolji jer zauzima manje mjesta, bolja organizacija foldera, nema puno stringova u temp folderu, neke services mogućnosti su bolje (najviše u start menu-u)

15 godina
Mitch kaže...
logic kaže...

okomiti maximize u cmd-u, malo bolji paint, 15-ak sekundi brži boot (barem meni), indexer je bolji jer zauzima manje mjesta, bolja organizacija foldera, nema puno stringova u temp folderu, neke services mogućnosti su bolje (najviše u start menu-u)

pa ima tu puno dobrih novosti , puknut cu ja download kad on dode pa šta bude , ionako winsi 5 mjeseci stari , nema štete bude li trebalo mijenjat , olgy : potpuno se slazem , al necu se miješat da mi karton ne krkne.

16 godina
Mitch kaže...
logic kaže...

pored toga i ovo je tu :

• Additional support for communication with third-party federation services
  • Improved HDMI audio device performance
  • Corrected behavior when printing mixed-orientation XPS documents
  • Change to behavior of “Restore previous folders at logon” functionality
  • Enhanced support for additional identities in RRAS and IPsec
  • Support for Advanced Vector Extensions (AVX)

17 godina
neaktivan

Suzdržite se od offtopica!

Btw, lista updateova koje sadrži SP1.

2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Valjda bi trebao da sadrzi sve updateove do trenutka izdavanja. Mene vise zanima ima li novih funkcija mimo updatea.

16 godina

Pa eto ti Mitch nabrojao malo iznad šta

17 godina
neaktivan

Je procitao sam. I nema bog zna sta. Nek to malo zazivi. Dotle mi je i redovan update dovoljan.

15 godina

Otišao sam jedan korak dalje i uz nama svima već dobro poznat program nLite  integrirao sam SP1 x64 u instalaciju Win7. Sama integracija je trajala oko 1 sat i prošla je bez ikakvih problema + 10 minuta za izradu .iso file. Probnu instalaciju sam napravio na virtualnom računalu koja je prošla potpuno bezbolno. Za sad sve radi kako treba i nemam nikakvih problema prilikom korištenja. Genuine je također prošao OK.

FULL SCREEN PICTURE

VirtualPC VirtualPC
im not a hacker im a security professional
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.1.2011 23:21 (network).

0 0 hvala 6
15 godina
neaktivan

pokušat ću kod sebe to instalirat pa ćemo vidit kak bude...

redovito sam skidao update-e i to, al budem stavio da vidim kak ide, vjerojatno uskoro rušim pa da vidim

i imam skinute windowse, sa loaderom aktivirane, i do sad nikakvih problema

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu, ostani tu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Uklonite backupirani fileove kreirane tokom instalacije SP-a i ustedite oko 1,5 GB prostora

Pokrenite command prompt kao Administrator i upisite ovo (copy/paste)

dism /online /cleanup-image /spsuperseded

Ovo traje oko 5 min (mozda i manje) i na kraju dobijete poruku da je bilo sve uspjesno (ili nije bilo...svejedno {#}  )

PAZNJA!

Nakon ovog necete moci deinstalirati SP1 ako nesto pode po zlu. Uostalom, tko to instalira SP1 na ne-backupirani sustav ili nije izradio image sistemske particije.

Sretno

Anyone who cannot cope with HIPS is not fully human. At best he is a tolerable subhuman who has learned to wear shoes, bathe, and not make messes in the house.
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.1.2011 2:23 (Lazarus Long).

0 0 hvala 7
15 godina

Evo također ga instalira sinoć okon jedan, nakon prvog neuspjelog puta.

Nema ništa posebno novo (od vidljivih stvari) jedino se brže pali komp

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Mitch kaže...

Windows 8 neće bit na dos-u, već na sasvim novoj arhitekturi, tako da ćemo opet morat nove biose za mbo ili nove mbo.

Vjerojatno neće prije 2015., a trebao bi 2016.

Pričaš gluposti, zadnji Windows "na DOS-u" je bio Windows ME. 2k, XP i 7 nisu na DOS-u i jedina promjena je drugačiji MBR koji OS prilikom instalacije sam upiše u boot sector od diska. BIOS pokreće boot sector od diska, bez obzira što je upisano u njega.

Što se arhitekture tiće, Windows 8 će moći raditi i na ARM arhitekturi, ali x86 će itekako biti i dalje podržana.

Što se tiće instalacije SP1 na Windows 7, mislim da stvarno nije problem pričekati službenu verziju. Uz to nisam siguran koliko je pametno instalirati ga na modificiranu verziju Windowsa.

Ja ću u svakom slučaju uskoro rušit Windowse, pa ću onda instalirati 7-icu sa slipstreamanim SP1.

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.1.2011 9:59 (MrBlc).
16 godina
MrBlc kaže...

Mitch kaže...

Windows 8 neće bit na dos-u, već na sasvim novoj arhitekturi, tako da ćemo opet morat nove biose za mbo ili nove mbo.

Vjerojatno neće prije 2015., a trebao bi 2016.

Pričaš gluposti, zadnji Windows "na DOS-u" je bio Windows ME. 2k, XP i 7 nisu na DOS-u i jedina promjena je drugačiji MBR koji OS prilikom instalacije sam upiše u boot sector od diska. BIOS pokreće boot sector od diska, bez obzira što je upisano u njega.

Što se arhitekture tiće, Windows 8 će moći raditi i na ARM arhitekturi, ali x86 će itekako biti i dalje podržana.

Što se tiće instalacije SP1 na Windows 7, mislim da stvarno nije problem pričekati službenu verziju. Uz to nisam siguran koliko je pametno instalirati ga na modificiranu verziju Windowsa.

Ja ću u svakom slučaju uskoro rušit Windowse, pa ću onda instalirati 7-icu sa slipstreamanim SP1.

svi windowsi imaju cli na ms-dosu, uključujući i ME, XP i 7. nisam mislio da je skroz temeljen na njemu, da je bili bismo nerazvijeni

16 godina
odjavljen
Mitch kaže...

svi windowsi imaju cli na ms-dosu, uključujući i ME, XP i 7. nisam mislio da je skroz temeljen na njemu, da je bili bismo nerazvijeni

To što je konzola ostala kompatibilna s većinom MS-DOS naredbi, ne znaći da to ima ikakve veze s DOS-om niti znaći da bi bez toga trebalo modificirati BIOS ploče. Ako želiš više o tome, otvori novu temu jer je to već off-topic.

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice