Sunčeva oluja 2013. bi mogla paralizirati Zemlju

poruka: 751
|
čitano: 125.707
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Sunčeva oluja 2013. bi mogla paralizirati Zeml
MandaTDI kaže...

Ma kosturovi,fosili......to je ok,jer je to i dan danas tu!

Za mjesec,mislim cak da su i priznali na covjek nije bio,a i dokazi postoje da je sve snimano u studiju!

NASA mora nesta izjaviti,jer time dokazuju da nesta rade,a u biti nemaju pojma,koliko su samo puta pobacili!

Ne mogu tvrditi da nista nije istina,ali puno toga oni kenja.u samo radi publiciteta!

Ha, čuj. NASA si ne smije dopustit da obmanjuje javnost, a svemir je teško predvidiv. Nije to baš jednostavan zadatak. To rade samo vrhunski znanstvenici. A opet da nema NASA-e nebi znali pola onoga što znamo o svemiru. Jel imaš link za ovo s Mjesecom, zanima me.

Slavonija u ♥ ;;;---;;; http://squareroot2.isgreat.org/squareroot2.html
15 godina
neaktivan
nidjo123 kaže...

Ha, čuj. NASA si ne smije dopustit da obmanjuje javnost, a svemir je teško predvidiv. Nije to baš jednostavan zadatak. To rade samo vrhunski znanstvenici. A opet da nema NASA-e nebi znali pola onoga što znamo o svemiru. Jel imaš link za ovo s Mjesecom, zanima me.

http://www.apfn.org/apfn/moon.htm

Mislim da ovdje ima nesta,nism link citala,ali znam da ima dosta ???

nprm:Otisci stopa na povrsini(na mjesecu nema vode)

Zastava se vijori na vjetru(nema vjetra)

Odraz u viziru(ne mogu se sjetiti sta)

Tko snima odlazak broda sa povrsine,tj odakle snimka......

Znam da je bio dokumentarac o tome gdje su priznali,navodno poznati redatelj je snimao,bilo je svega 4-5 pomagaca,koji su kasnije "nestali" sa lica zemlje itd.....

No,znam da je glupa usporedba ovoga sa temom,jednostavno zelim reci da ima tu u toj NASI puno previda,sjetimo se svi koliko dugo godina je Pluton bio planet suncevog sustava,dok se netko nije sjetio da on u biti i ne postoji!

Znam da postoje teleskopi i da se sve fino moze vidjeti i da je daljina od zemlje od sunca toliko daleka da treba 8min svjetlu da prede tu daljinu(tako kazu),niti su tamo bili,niti uzeli "uzorke",niti se

barem malo priblizili nasem suncu,da bi znali sta ce biti za 3 godine!Ma nemaju oni pojma uopce sta je sunce,samo se prave pametni,gledaju u njega i filozofiraju!

Ako želiš pobjediti,ne smiješ izgubiti
15 godina
neaktivan
nidjo123 kaže...
MandaTDI kaže...

Ali tko uopce moze tvrditi 100% da ce se to i dogoditi?

Cula sam ja za te kataklizme puno puta i niti jedna se nije dogodila.

Cak sam i cula da je covjek bio na mjesecu,ali eto nije.

Sve mi to smrdi na nekakvo preser.....nje,svasta znanstvenici pricaju,kao ono:Prije 300000000000 godina bio jedan potres koji je.....,ma dajte...on zna ne zna sta je jutros doruckovao,a kamoli sta je bilo prije 30000000000 godina!

Ne treba vjerovati svasta,puno tu ima nagadanja i medijske prenapuhanosti.

Pa sta i da se desi,pametni su oni,smisliti ce vec nesta!

Malo prenaglo zaključuješNamigiva Za čovjeka na Mjesecu se ne zna. Znači ne vjeruješ ni kad kažu da je neki kostur star 300 000 g. jer misliš da znanstvenik laže?

Vijest sa NASA-e nije prenapuhana, sa ostalih portala možda i je.

za mjesec ja znam da je ona snimka varka.(na snimci se nevide zvjezde, a mjesec nema atmosfere što znači da bi ih trebalo biti pun k****, vide se 2, što su vjerojatno reflektori od studia)

još jedna stvar, uvjeti na mjesecu su svemirski gdje temperatura varira od -70 do +70.U to doba nema šansa da bi kamere takvo što podnjele.

dali smo bili ? neznam

al sjećam se mythbustera, bome su me razozaračali.NASA ih hebeno podmitila, kao fol dokazali da je sve sa snimke točno i istina.Joooj mamicu im njihovu, kom oni lažu haha.

Dont bug me!
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.9.2010 21:28 (pbandov).
16 godina
McLaren Mercedes:1974.Emerson Fittipaldi-1976.James Hunt-1984.Niki Lauda-1985.-1986.Alain Prost-1988.Ayrton Senna-1989.Alain Prost-1990.-1991.-Ayrton Senna-1998.-1999.Mika Hakkinen-2008.Lewis Hamilton
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
zastava vijori, oni otisci su predetaljni, ajde ti u potpuno suhom pjesku ostavi takav otisak...
50Niggas
16 godina

McLaren Mercedes:1974.Emerson Fittipaldi-1976.James Hunt-1984.Niki Lauda-1985.-1986.Alain Prost-1988.Ayrton Senna-1989.Alain Prost-1990.-1991.-Ayrton Senna-1998.-1999.Mika Hakkinen-2008.Lewis Hamilton
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

još ti i lijepo piše, da znaš povijest bi znao da ima smisla teorija zavjere.Rusi pretekli amere debelo sa znanstvenim napretkom, pogotovo to sa svemirom, a ameri nemogu smisliti bolje pa šta naprave, snime slijetanje i osvajanje mjeseca pa se rusi useru ko kerovi.Osim toga, zavaraju cijeli narod.

Dont bug me!
15 godina
neaktivan
na mjesec ameri jesu sletjeli, ali ne kad su rekli...
50Niggas
15 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...

to je drugo.....

Dont bug me!
16 godina

nema smisla uopce raspravljat o tome ja vas necu uvjerit vi mene necete razuvjerit a i SPAM je Namigiva

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MandaTDI kaže...
nidjo123 kaže...

Malo prenaglo zaključuješNamigiva Za čovjeka na Mjesecu se ne zna. Znači ne vjeruješ ni kad kažu da je neki kostur star 300 000 g. jer misliš da znanstvenik laže?

Vijest sa NASA-e nije prenapuhana, sa ostalih portala možda i je.

Ma kosturovi,fosili......to je ok,jer je to i dan danas tu!

Za mjesec,mislim cak da su i priznali na covjek nije bio,a i dokazi postoje da je sve snimano u studiju!

NASA mora nesta izjaviti,jer time dokazuju da nesta rade,a u biti nemaju pojma,koliko su samo puta pobacili!

Ne mogu tvrditi da nista nije istina,ali puno toga oni kenja.u samo radi publiciteta!

Sorry ali totalno glupa izjava... SVATKO s malo jačim teleskopom moze vidjeti em zastavicu em modul koji je jos uvijek tamo... NITKO NIKAD nije i neće priznati da ljudi nisu bili na mjesecu cak i da se to nije dogodilo...

Sorry ali izjava ti je manjkava sama po sebi... I baš zbog ovakvih ljudi, koje čini većina stanovništva i vladajuce garniture cemo nahebati...

In Control
15 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...

Ma nisu,jer ne mogu,znaju oni fino snimati SF filmove i to je sve sto znaju.

A zapitajte se,uopce zasto i bi sletjeli na Mjesec?Pa to je skupo i bespotrebno!

15 godina
neaktivan
svatko moze vidjet zastavicu???
50Niggas
16 godina
EnlightenedPhoenix kaže...

Sorry ali totalno glupa izjava... SVATKO s malo jačim teleskopom moze vidjeti em zastavicu em modul koji je jos uvijek tamo... NITKO NIKAD nije i neće priznati da ljudi nisu bili na mjesecu cak i da se to nije dogodilo...

Sorry ali izjava ti je manjkava sama po sebi... I baš zbog ovakvih ljudi, koje čini većina stanovništva i vladajuce garniture cemo nahebati...

s ovim se ne slažem Namigiva

15 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...
zastava vijori, oni otisci su predetaljni, ajde ti u potpuno suhom pjesku ostavi takav otisak...

u 1:40 je odgovor za zastavu, a u ostatku za sljetanje...

Ljudi su bili na mjesecu ali prvo sljetanje je previše čudno. Sve se to dogodilo prebrzo. (vježbe, testovi...)

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.9.2010 21:41 (ROFLOLMAO).
17 godina
neaktivan
loky4i4 kaže...

s ovim se ne slažem Namigiva

Ako imas dobar refratkor (ili reflektor sve zavisi sto rabis) uperi ga u tocno odredjeno vrijeme, na tocno odredjeno mjesto (google is your friend) i vidjet ces modul... to ti mogu 100% jamciti...

In Control
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.9.2010 21:42 (EnlightenedPhoenix).
17 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...
svatko moze vidjet zastavicu???

Ako imas dovoljno jak teleskop... daljina sama po sebi nije predaleka (cca 300k km), pa skaliraj i racunaj kolike jacine ti treba (znam da nasa zvjezdarnica 100% moze vidjeti)...

Takodjer modul mozes vidjeti s puno slabijim teleskopom...

In Control
15 godina
neaktivan

Ma daaaaj molim te,osobno sam gledala u taj modul preko jakog teleskopa i ŠTA SE VIDI?Vidis nekakvu tockicu za koju ti kazu da je to to,a ono u biti moze biti stjena!

Ajd ok,mozda i je modul,ali dali je to bas taj od Amstronga ili su taj modul poslali kasnije,naravno bez ljudi.

15 godina
protjeran
nemoj klat, frend mi ima neki teleskop od 5 kilji, baš ću sutra otić kod njega..
on je freak
Tu me svi mrze a mene čisto boli kur*c
17 godina
neaktivan
MandaTDI kaže...

Ma daaaaj molim te,osobno sam gledala u taj modul preko jakog teleskopa i ŠTA SE VIDI?Vidis nekakvu tockicu za koju ti kazu da je to to,a ono u biti moze biti stjena!

Ajd ok,mozda i je modul,ali dali je to bas taj od Amstronga ili su taj modul poslali kasnije,naravno bez ljudi.

a tebi je jak teleskop od 1000x????

odi u visnjan, plati dovoljno (jedan od nacina financiranja) i moci ces vidjeti sve sto zelis...

To sto ti ne znas... to je druga stvar...

Ali molim te nemoj se prosipati ovdje...

In Control
15 godina
neaktivan

ovak narode, prije svega nelupetajte.Iskreno ja neznam dali "smo" bili na mjesecu.Ali ono što znam i što svaki kreten koji zna 1% o svemiru će znati da se zvijezde moraju vidjeti ako nema atmosfere, i sa atmosferom se vide, Bogu hvala.Na snimci slijetanja se samo dvije vide, što su reflektori od studija.Znači jedno je SIGURNO, snimka je fejk.

A svaka čast onima koji mogu vidjeti zastavu sa mjeseca.I ja vidim satelite kako se vrte po orbiti Izlanuo se

Dont bug me!

2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
pbandov kaže...

ovak narode, prije svega nelupetajte.Iskreno ja neznam dali "smo" bili na mjesecu.Ali ono što znam i što svaki kreten koji zna 1% o svemiru će znati da se zvijezde moraju vidjeti ako nema atmosfere, i sa atmosferom se vide, Bogu hvala.Na snimci slijetanja se samo dvije vide, što su reflektori od studija.Znači jedno je SIGURNO, snimka je fejk.

A svaka čast onima koji mogu vidjeti zastavu sa mjeseca.I ja vidim satelite kako se vrte po orbiti Izlanuo se

snimka je jako lose kvalitete, zbog toga se ne vidi vecina toga...

a satelite ako znas gdje treba gledati mozes vidjeti obicnim 10x dvogledom... (recimo ja sam gledao stanicu MIR zadnji puta kad je prolazila oko zemlje i vidjela se poprilicno dobro s 20x povecanjem na dvogledu...)

In Control
15 godina
neaktivan
mir je veik 200m, sateliti ni 2 m...
50Niggas
16 godina
ROFLOLMAO kaže...
1337Code_breaker kaže...

u 1:40 je odgovor za zastavu, a u ostatku za sljetanje...

Ljudi su bili na mjesecu ali prvo sljetanje je previše čudno. Sve se to dogodilo prebrzo. (vježbe, testovi...)

Zato što je Amere nije bilo briga za astronaute (je al ne ko ruse,kod njih ak bubam greda na mostu treba bit 25cm bit ce 50Smijeh) i bojali su se da rusi ne odu prije njih

15 godina
neaktivan

odi u visnjan, plati dovoljno (jedan od nacina financiranja) i moci ces vidjeti sve sto zelis...

Nemam,ali sa skolom sam isla u Visnjan,pa sam gledala,uostalom evo ti slike pa ti meni fino reci sta se tu vidi!

I nemoj se ljutitiIzlanuo se

15 godina
protjeran
kak bi volio probusit te male brezuljke xD
mada neznam kako bi to izveo
Tu me svi mrze a mene čisto boli kur*c
17 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...
mir je veik 200m, sateliti ni 2 m...

Normalno da ih neces vidjeti detaljno...

btw samo onako... ima ljudi koji mogu bez ikakvih pomagala vidjeti mjene Venere recimo (cca 800x uvecanje) i to prilicno ostro...

MandaTDI kaže...

Nemam,ali sa skolom sam isla u Visnjan,pa sam gledala,uostalom evo ti slike pa ti meni fino reci sta se tu vidi!

I nemoj se ljutitiIzlanuo se

a jesi nasla slike lol... i 100% nisi gledala to u Visnjanu, i ne znam ima li tko da nije bio u Visnjanu... ali dobro... ovo je forum...

svatko moze tvrditi da je predsjednik nigdjezemske vamo...

Uzivajte u raspravama koje su vise manje postale beskorisne više... ja se povlacim iz teme prije nego počnem plakati zbog nezanja odredjenih ljudi...

In Control
15 godina
neaktivan
lol, pa nema rezlike između toga i svih ostalih mini kreatera...
50Niggas
17 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...
lol, pa nema rezlike između toga i svih ostalih mini kreatera...

Slike su namjerno takve, odnosno prvo neostre (odnosno nefokusirane) em nedovoljnog uvecanja...

Da su to s nekog boljeg teleskopa slike (ima odredjenih koji na 300k km mogu vidjeti i plamen svijece (u teoriji posto svijeca ne moze goriti gdje nema kisika ne) ne bi bile takve...

Prestanite se zamarati hebenim teorijama urote i uzivajte u zivotu... bar malo...

In Control
15 godina
neaktivan

a jesi nasla slike lol... i 100% nisi gledala to u Visnjanu, i ne znam ima li tko da nije bio u Visnjanu... ali dobro... ovo je forum...

svatko moze tvrditi da je predsjednik nigdjezemske vamo...

Uzivajte u raspravama koje su vise manje postale beskorisne više... ja se povlacim iz teme prije nego počnem plakati zbog nezanja odredjenih ljudi...

E sada stvarno si pretjerao,kazes da lazem,no ok to i je uglavnom glavna odlika onih sto misle da sve znaju,a u biti.....

MIR,sateliti postoje i to je cinjenica,mogu se nekada vidjeti i to uglavnom bljeskanje necega,a ne mozes vidjeti sve

sa dvogledom,tako da je ta izjava glupa!

Ono sa reflektorom je idiotski i ne treba objasnjavati,jer ocito ne znas da se svjetlosni snop rasipa i time gubi na jacini,te ne znas da

jos nisu izmislili reflektor dovljno jak da bi osvjetljavao mjesecevu povrsinu!

zelim samo reci da se valja spustiti na zemlju i biti realan,ne vjerovati svakome!

Postujem svacije razmisljanje,jer o temi "svemir" jako malo znamo!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice