Paypal u HR od siječnja 2011?

poruka: 71
|
čitano: 19.749
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Paypal u HR od siječnja 2011?
Hacker002 kaže...

ja sam njima mail poslao prekjucer, jucer dobio odgovor!

dakle klasika, dok oni to "vide" već će proći 10 smak svijetova -.-" ,

a ja baš mislio za mjesec isplatiti 2$ da vidim dali to radi xD

Dont bug me!
17 godina
neaktivan

U Hrvatskoj PayPal nećemo vidjeti prije Europske unije i prije uvođenja eura, a što nećemo vidjeti prije 2015. ili kasnije.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.2.2011 11:26 (naxeem).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
naxeem kaže...

U Hrvatskoj PayPal nećemo vidjeti prije Europske unije i prije uvođenja eura, a što nećemo vidjeti prije 2015. ili kasnije.

ja mislim da ce se paypal uvesti prije ulaska u EU jer on bas i ne ovisi o njima vec o nasim zakonima koji bi se trebali u ovoj godini promijeniti i doneti i nama Hrvatima mogucnost koristenja

17 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...
naxeem kaže...

ja mislim da ce se paypal uvesti prije ulaska u EU jer on bas i ne ovisi o njima vec o nasim zakonima koji bi se trebali u ovoj godini promijeniti i doneti i nama Hrvatima mogucnost koristenja

Hrvatska je u potpunosti disfunkcionalna država i to čemu se nadaš spada u ekonomsko-političku znanstvenu fantastiku, s jakim naglaskom na fantastici.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
15 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Hacker002 kaže...
naxeem kaže...

Hrvatska je u potpunosti disfunkcionalna država i to čemu se nadaš spada u ekonomsko-političku znanstvenu fantastiku, s jakim naglaskom na fantastici.

istina, a kakva EU, pa prije će srbija ući u EU nego mi. Prema nekom "pravilu" mi smo odavno trebali ući. To više nema nade, a jednom kad uđemo......bit će svega.......

Dont bug me!
17 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

Zakoni su već promijenjeni i na snazi su od Nove godine, tako da već mjesec dana stanovnici Hrvatske mogu otvarati račune u inozemstvu (to je do sada bila prepreka za PayPal).

17 godina

Vidim ovdje sveg i svačeg, a ova tema je već samljevena do boli.

Idemo pokušati jednostavno:

Zakoni su promjenjeni i to svakom tko to želi (ili ima interesa) omogućava da otvori svoje novčano poslovanje prema RH pa je tako što se tiče i PayPal-a. Međutim ovdje je naglasak na interesu i prema tome ne ovisi više o zakonima RH nego o samim tvrtkama hoće li ili neće omogućiti takvo poslovanje u RH. A mi smo za PayPal koliko i crno ispod nokta važni, dakle maleno tržište, a PayPal globalan, trom, spor i potpuno nefunkcionalan što se tiče prilagodbe osim ako tu ne leže veliki novci što se za naše tržište sigurno ne može reći. Dakle ako bude, biće, ako ne, nisu krivi zakoni već sam PayPal.

Jedna sitnica koja se također lako previdi. Da bi građanin RH (ili domaća tvrtka) mogao drugom građaninu RH (ili domaćoj tvrtki) napraviti uplatu po računu, takva transakcija može biti izvedena isključivo i samo u kunama. Dakle PayPal između ostalog mora uvesti i kunu kao sredstvo plaćanja da bi na području RH mogao funkcionirati bez zapreka.

Moneybookers se tome prilagodio već puno prije nego su zakoni u RH otvorili vrata takvom poslovanju.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ah ta obećanja. PayPal ubacuje samo one koji su u EU.

Steva http://www.life-improve.com

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Moram da ispravim prethodnu poruku.

PayPal radi u Hrvatskoj. Čestitam. Ipak se nešto pomera u PayPalu. Udarila kriza, pa grebu na sve strane da zarade. Uključili bi oni i pingvine sa Južnog pola da mogu. Nadam se da će se ovaj trend nastaviti, i da će Srbija i BiH biti uključene pre pingvina. {#}

A uključeni su Tuvalu, St Kits & Hellen, Tonga, Virgin, Solomon, Falkland and other Islands...  Verovatno niste mogli na Google Maps da nadjete te države. Poštovanje prema svim stanovnicima planete Zemlje, ali mi smo u Evropi. Mada, mislim da su tu u igri neki drugi interesi (nisam mislio na radnje koje se obavljaju u uredjajima za veš ili sudove, a uključuju novac {#}). No svejedno, na kraju j ipak neko novi dobio PayPal. Čestitam.

Steva http://www.life-improve.com

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Paypal u HR od siječnja 2011?
stevag kaže...

Moram da ispravim prethodnu poruku.

PayPal radi u Hrvatskoj. Čestitam. Ipak se nešto pomera u PayPalu. Udarila kriza, pa grebu na sve strane da zarade. Uključili bi oni i pingvine sa Južnog pola da mogu. Nadam se da će se ovaj trend nastaviti, i da će Srbija i BiH biti uključene pre pingvina. {#}

A uključeni su Tuvalu, St Kits & Hellen, Tonga, Virgin, Solomon, Falkland and other Islands...  Verovatno niste mogli na Google Maps da nadjete te države. Poštovanje prema svim stanovnicima planete Zemlje, ali mi smo u Evropi. Mada, mislim da su tu u igri neki drugi interesi (nisam mislio na radnje koje se obavljaju u uredjajima za veš ili sudove, a uključuju novac {#}). No svejedno, na kraju j ipak neko novi dobio PayPal. Čestitam.

Malo si neinformiran. Nije Paypal taj koji je blokirao dolazak vec zakoni republike Hrvatske.

17 godina
neaktivan
Re: Paypal u HR od siječnja 2011?
stevag kaže...

Nadam se da će se ovaj trend nastaviti, i da će Srbija i BiH biti uključene pre pingvina.  {#}

Od prije dva dana novac preko PayPala se može primati i u BiH.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice