Nova GSM mreža u BIH "Haloo"

poruka: 9
|
čitano: 35.197
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ugledah prije par dana reklamu na TV-u o novoj haloo mreži. Pozivi besplatni unutar mreže do 2020g.

HALOO

POZIVI (KM/min)

unutar haloo mreže  0,00* 

prema ostalim mobilnim mrežama u BiH 0,17*

prema fiksnim mrežama u BiH  0,17*

SMS  (KM/poruka)

unutar BiH 0,09

prema inozemstvu 0,12

*Naknada za uspostavu poziva 0.08KM

Pozivni broj je 064 i koriste 7znamenkastu numeraciju.

Pitam se dali itko od forumaša iz BIH koristi ovu mrežu i ako jest na kojoj je lokaciji? Isplati li se uzimati karticu? Govori se da je mreža u vlasništvu HT Eroneta ali oni negiraju to!

Dokle seže pokrivenost, jer ja u Zapadnoj Hercegovini nemam signala od navedene mreže (barem ga ne mogu pronaći iz 063 mreže)?

Glavno je ne lažite samog sebe. Onaj ko laže samog sebe i svoju laž sluša, dolazi dotle da već nikakvu istinu ni u sebi ni oko sebe ne primećuje, i prema tome, ne poštuje ni sebe ni druge.
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2011 16:34 (Bellatrix).
Moj PC  
1 0 hvala 3
17 godina

Vidim da OVDJE ima cijela rasprava o spomenutoj mreži.

Prema pisanju Dnevnog avaza, "Haloo" je u vlasništvu HT Eroneta te koriste njihovu infrastrukturu. I da... Nisu tako povoljni kao što se čini na prvi pogled!

U principu, radi se o sličnom receptu kojeg su VIP i T-Mobile primjenili u Hrvatskoj s Tomato i BonBon uslugama.

Sve u svemu, ništa novo i ništa posebno. Do sad sam koristio Eronetove usluge, a od jučer sam prešao na M:Tel. Ne samo radi cijena nego i radi odnosa prema korisnicima... Dok su se u M:Telovoj poslovnici u Livnu doslovno potrgali s namjerom da mi pomognu, u Eronetovoj su iskazali zanimanje kao za lanjski snijeg.

Takav suptilan poziv da napustim poslovnicu sam poslušao i otišao kod konkurencije... Na svoju, ali i na sreću svoje cure koja je također na M:Telu i s kojom ću sad moći povoljnije razgovarati. {#}

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Moj PC  
3 0 hvala 5
16 godina
neaktivan

O da, primjetio sam i ja tu temu na datom forumu.

Pa po meni i nisu tako nepovoljni ako ćemo gledati na duge razgovore. Jedino čega se bojim je to da bi moglo biti raznih prekidanja u vezi. Te kakva je uopće kvaliteta veze (doduše ni u ERONET-u nije bogznašto) Dakle razgovaraš i oni te nakon minute prekinu pa ti opet uspostavljaj poziv i troši dodatnih 0.008KM! Te kako natjerati prijatelje da pređu na datu mrežu ako ne žele iz nekih razloga. Znači trebati će vremena da postane primarna mreža za većinu korisnika, ako uopće opstane toliko.

No ovo bih mogao koristiti za razgovore s curom, a ostalo manje-više.{#}

Glavno je ne lažite samog sebe. Onaj ko laže samog sebe i svoju laž sluša, dolazi dotle da već nikakvu istinu ni u sebi ni oko sebe ne primećuje, i prema tome, ne poštuje ni sebe ni druge.
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2011 23:51 (Bellatrix).
Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina
neaktivan

Pozdrav,

ja koristim tu mrezu super je:

1.) Pozivi nisu 100% besplatni uspostava poziva kosta 0.09km i onda pricate kolko zelite besplatno

2.) Poruke su 0.09km

Ja sam iz Gradiske i pokrivenost mreze je odlicna.

Kada sam im posloa e-mail ko su dobio sam ovaj odgovor:

Poštovani,

Mi smo prva virtualna mreža u BiH,
Ne nudimo Internet usluge,bazirali smo se na jednostavnu komunikaciju i sms poruke.
Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati i na broj naše korisničke službe 064/404040.
Lijep pozdrav!

NiS

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Nova GSM mreža u BIH "Haloo"
newen kaže...

Poštovani,

Mi smo prva virtualna mreža u BiH,
Ne nudimo Internet usluge,bazirali smo se na jednostavnu komunikaciju i sms poruke.
Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati i na broj naše korisničke službe 064/404040.
Lijep pozdrav!

E da mi je znati kakva su to oni virtualna mreža...

Koriste infrastrukturu HT Eroneta.. :S

17 godina
Re: Nova GSM mreža u BIH "Haloo"
Bellatrix kaže...

E da mi je znati kakva su to oni virtualna mreža...

Koriste infrastrukturu HT Eroneta.. :S

Nakaradna! ...ko i sam Eronet! {#}

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
16 godina
neaktivan

Ma joj neka vrspa VPN-a i sl. Uglavno iskustva nisu losa. I da ima dopunda od 1km : Vazi 2 dana :(

NiS

1 0 hvala 0
16 godina

U pitanju je nova prepaid usluga ERONET-a. Nikakav novi operater, nikakva virtualna mreža. Samo još jedan marketinški trik.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zna li itko gdje u Mostaru ima kupiti Haloo start paket? 
Sve u svemu čini se ok.

Hvala unaprijed :) 

You live once, use it ;)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice