Moguće vraćanje start menija na Win 8

poruka: 9
|
čitano: 5.597
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Meni uopće ne nedostaje klasični start menu. Ako daš prilike W8 uglavnom sve radnje na kraju su brže ili iste kao i na W7.

"Searching for programs means loading up the Charms bar stored off-screen to the right -- or typing "Windows key + Q" to pull up the search function -- instead of simply clicking a button"

Šta je ovo? Ista je stvar na osmici ko i prije, samo kliknuti u lijevi donji kut ili win tipku i samo početi tipkati i automatski se pokreće tražilica. Uglavnom se sve svodi na neko kukanje a glavni razlog je čisto neznanje.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.11.2012 22:02 (5220).

8 0 hvala 1
17 godina
Re: Moguće vraćanje start menija na Win 8
BLKnez kaže...

Oni korisnici kojima fali Classic Start Menu,Izlanuo se več ga odavno imaju na Windows 8 i nema frke taj problem je rješen lako i jednostavno.{#}

Vidim da u članku spominju Stardock/reklama,Nevinašce i njihov plačeni program koji vrača nazad Classic Start Menu.Pa kog oni farbaju pa to se sve sredi za badave, a ovi balvani na toj stranici to uopče nisu nit spomenuli fučkaj ga sad.{#}{#}

http://www.bug.hr/forum/topic/windows/windows-8/95931.aspx?page=8&jumpto=3067025&sort=asc&view=flat

"For now, Windows 8 users can get their Start menu fix thanks to Stardock. The company has reportedly sold "tens of thousands" of its $5 Start8 app which brings the Start menu back where it belongs.

"We were having some success with word of mouth before the Windows 8 release, and since the release, the floodgates have been opened, and the demand is surprising even us," said Kris Kwilas, Stardock's vice president of technology"

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
16 godina
neaktivan

Što tebe je... č i ć generalno..... Nego samo vi stavljajte te start8 piz... pa kada vam odjednom bude preveliki delay kod bootanja onda se nemojte čuditi a zašto.... Samo kažem. ;)

bug caruje, um klade valja

2 0 hvala 0
14 godina

{#}

Ja stvarno ne mogu vjerovati da nekima nedostaje Start. I da se tolika važnost pridaje takvim stvarima.

Pa koji je smisao onda prelaska na Windows 8, ako ne zbog Modern (Metro) UI-a?

To mi je jednako kao netko da kupuje Audi A8, samo zato da ima kako doći od točke A do točke B.
Ne iskorištavanje svih blagodati koje donosi.

Meni bi puno više značilo (a vjerujem i mnogim drugima, kojima Star ne nedostaje) da ima Aero transparency u pravom smislu te riječi (kao na Windowsima 7).
To mi jedino nedostaje na 8-ici.

A što se tiče Starta, nije on nestao, samo je redizajniran {#}

Samsung Galaxy SII crew.
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.11.2012 8:43 (sudy_freak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
sudy_freak kaže...

{#}

Ja stvarno ne mogu vjerovati da nekima nedostaje Start. I da se tolika važnost pridaje takvim stvarima.

Pa koji je smisao onda prelaska na Windows 8, ako ne zbog Modern (Metro) UI-a?

To mi je jednako kao netko da kupuje Audi A8, samo zato da ima kako doći od točke A do točke B.
Ne iskorištavanje svih blagodati koje donosi.

Meni bi puno više značilo (a vjerujem i mnogim drugima, kojima Star ne nedostaje) da ima Aero transparency u pravom smislu te riječi (kao na Windowsima 7).
To mi jedino nedostaje na 8-ici.

A što se tiče Starta, nije on nestao, samo je redizajniran {#}

Metro nisam ni pogledao otkad sam instalirao osmicu

Achieve your mission with all your might. Despair not till your last breath. Make your death count.
14 godina
chromadef kaže...

To je samo tvoja osobna greška.

Samsung Galaxy SII crew.
13 godina
odjavljen
sudy_freak kaže...
chromadef kaže...

To je samo tvoja osobna greška.

Ne smatram bas osbnom kada sve mogu normalno raditi i bez njega.

A i velike ikone me opcenito iritiraju.

OT

Achieve your mission with all your might. Despair not till your last breath. Make your death count.
12 godina
neaktivan

Ma može se i bez Starta {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.11.2012 13:21 (VerteX).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice